Çevrende varsa Spor salonu ortalama 1k fiyatları var aylık onlara gidip hoca yardımı ile yapman daha iyi olacaktır aletler çok daha kaliteli ve çeşitli...
Lise 11e gidiyorum, 9. Sınıf rezaletti sadece 1 lise sınıfının olduğu bir orta okuldu ve imamhatipti bıçaklı kavgalar bile olurdu hergün kavga ederdim...
Bu açtığın ikinci konu olduğuna göre eleman sıkıntılı, hoca değiştir şikayette bulun yüzünede yerinde olsam ananın karnından araba sürerekmi çıktın derdim.
Selamün aleyküm lise öğrencisiyim ders çalışmak için Laptop ihtiyacı duydum.
Bütçem ortalama 6k tabikide sıfır alamam ikinci elde yönelmem gereken markalar...
Fiziği 2. Dönem 96 ilk dönem 45 sınav notları alarak geçtim. Kolay gelen konuları yapıyorum üstüne düşünce, birde hayatım boyunca hep sınava 3 4 saat...
Hocam obp 3 4 puan aşağıda olur tabii ki dediğiniz doğru lakin ortalamayı düşürmeden 70 küsur geçerim gibi gene
9. Sınıf 71
10. Sınıf 72
11. Sınıf en kötü...
Hocam 3 EA sınıfı var, birisi okulun en kötü elemanlarının atıldığı sınıf onu eledim, ikincisi 30 kız 4 erkek. İmam Hatipden gelen bir öğrenci olarak neyden...
Hocam 1 günde buna nasıl karar vericem hiç bilmiyorum 4 yıllık mühendislik gibi şeyler için yüksek derece istiyor onları yapamayacağıma eminimin eşit...