Reis kitap olarak KPSS tek ders alabilirsin eğer onu çözerek video çeken bir hocada varsa YouTube üzerinden izlersin ama babamda ekpss hazırlanıyor o adam...
Biz arabayı birevimden almıştık sanırım güvenilir ama bütün detaylara inip bakman lazım gün gelince seni deşecekleri maddeleri sıkıştırıyorlarmis araya...
Sadece Expo açıp ramları 6000mhz ve cl30 yaptım, 7500f + 9060xt kombosu var daha fazla performans için neleri açmam gerekir? Birde ve engelleyen oc+UV...
Tamamen dalgasına ve Ergen lise kitlesine yazdım ama anlamamissin :D sadece kızlarla konuşamayan biri olduğumu ama sevgililigin ömürlük değil sezonluk...
Hepsi sosyal medya yüzünden aşk bile yapmacık oldu benim yaşım 17 evde oturup kitap okuyan oyun oynayan birisi olduğum için sadece aralarına karışmadım...
Bizim millet bir yerde para olduğunu duysun, işten anlasa da anlamasa da o yöne gidiyor. Duvarlarına astıkları ustalık belgelerinin sahte olmadığı ne malum...
Önceden tanışıp duygu beslesidin bir kız değil anladığım kadarı ile 5 6 ay takiplesmenize rağmen konusmamissiniz kizmi yok olm şehrinde ne yapcan onu...