Yozgatlııı isimli üyenin son içerikleri

1. Yozgatlııı

🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası

Haklısınız hocam tek başına tahta bile olsa 2k yazık gerçekten alt tarafı bir masa 1780765535 Hocam ben vereceğini sanmıyorum ikeanın en kötü 5. Ayağı atarsınız, çünkü daha kalın sanırım tahtası.
  2. Yozgatlııı

Çok büyük bir orta sehpa olur 1780765298 Aynen hocam bunlar 1 tabla 4 ayak nakliye dahil 3.5k oluyor alıcam valla acayip iyi denk geldi. 1780765337 bir mutlu oldum tam aradığım zaman denk geldi :D
  3. Yozgatlııı

Dediğim kombo 3200tl tabii ki dediğim alınır kalite olarak caremical markasının hiçbir şansı yok 1780764705 Sanırım alacağım ya 4 ayakla beraber 80cm oda çok dar ama olsun.
  4. Yozgatlııı

https://www.ikea.com.tr/urun/trotten-beyaz-160x80-cm-calisma-masasi-tablasi-70474750 Benim gibi masa ayağını ayrıyetten alıp bu ölçülerde masa ihtiyacı olan alabilir 160x80 masa tablası pek yok olsada fiyatı çok yüksek. Gene aynı ikeadan tanesi 300 den 4 ayak alsanız böyle bir masa 3200e...
  5. Yozgatlııı

Sınıfı Geçer Miyim ?

Bunlarında sorumluluğunu verir geçersin gene aynı 4. Olursa kalırsın
  6. Yozgatlııı

3 Ayda 14 Bin TL Harcamışım Fazlamı Azmi Sizce?

Vay anam vay...
  7. Yozgatlııı

11. Sınıf öğrencisi kaç dersten kalınca sınıfta kalır?

4 olması lazım o baraj ders meselesi artık yok sorumlu geçer kalsa bile edebiyattan
  8. Yozgatlııı

Boyunuz, Kilonuz ve Vki Değeriniz Kaç? | Forum Ortalamasını Çıkarıyoruz :)

küçükte hocam yaş ile alakası yok ki zaten ya ergenliği bitirmiş çocuklarda yada uzun yol şöförlerinde rastlanıyor
  9. Yozgatlııı

Rezil Ötesi Valorant Dereceli Sistemi Hakkında

3 kişi oynadık 13 15 kaybettik daha yeni karşıda bir veto var 3 4 bela attı minimum adam 40 küsür vurmuştur.
  10. Yozgatlııı

Batmaz bunların oyunu zaten kitle toxic BeşParaEtmezler grubundan oluştuğu için bütün toxicler bir arada oynar riotta bunu görür mutlu olur 1780700499 Daha demin karşı takım istek attı gittim 5. Olarak, bütün ailevi değerlerime hilesin sen diye sövüp takımdan attılar, 5 dakika önce oldu bu olay.
  11. Yozgatlııı

Yok hocam 1 arkadaşım var sadece hep beraber oynuyoruz zaten ama o çoğu zaman giremiyor yada denk gelemiyoruz onunla oynarken sorun yok genelde ancak onun rankı benden yüksek bide mmr seviyesi o girince diaomod herifler geliyor
  12. Yozgatlııı

Çok sağlam vuruşlar atıyorum, clutch alıyorum. 25 vuruyorum amma entry felan oynamıyorum ha onuda diyeyim. Öncü oluyor her skillde en az 2 3 kişiyi sarsıyor takımı Side sokuyorum ama günün sonunda Pho kitleyip 6 vuran eleman saatlerimi harcadığım oynunun içinden geçip mışıl mışıl uyumaya...
  13. Yozgatlııı

Bu Sistem İyi mi Psu Kafamı Karıştırıyor

bu sistem alınabilir ileride psu değiştirip yoluna devam eder
  14. Yozgatlııı

Monitörün Alt Tarafında Dikey Siyah Çizgi

Sistem yeterse neden olmasın
  15. Yozgatlııı

Eski Sevgililerimi Unutamıyorum

4 kere sevgili yapmak ayrı bir iş en başından da neyse dayı :D normalleştiriyorsunuz bazı şeyleri. 1780687486 Seni yargılamadım ben kendi görüşümü belirttim kalkıp sana ıy nasıl insansın bu ne mi dedim ben senin kim olduğunu bilmiyorum ne yaşadığını bilmiyorum. yaptığım yorum forumda sevgililer...
Geri