Yozgatlııı isimli üyenin son içerikleri

1. Yozgatlııı

Açık Öğretime Nasıl Geçerim?

Arkadaşlar yks çalışmak için açığa geçmek istiyorum bu yaz sonu 12. Sınıfa geçiyorum okul irezil ötesi 2 tane sorumluluk sınavım var birde. 3 hastaneye yatma 2 heyet raporu gibi kıral bir geçmişim var bunları göstererek açığa geçebilir miyim?
  2. Yozgatlııı

Barfiks Çubuğu Önerisi

https://app.hb.biz/q7LoNFzZZndE https://app.hb.biz/9L4B4Ovcdwoc İkiside bende var ama kırmızı olan daha iyi bilgine sarkma yok dümdüz duruyor universalda iyidir ancak onu kapı arası gibi kısa yerlere yapacaksın 1784737844 En sağlamı o ağırlık taşıma olarak eğer kapı çürük değilse
  3. Yozgatlııı

2027 Yks’De Daha Önce Görülmemiş Bir Yığılma Olacağı Gerçeği

ya bir şey olmayacak değişse ne olur değişmese ne oluyor koca 1 sene çalışarak telafi edemeyecekmisin sanki bana quantum fiziği sokacaklar müfredata gelen giden son şans son şans diyor alakası yok, ama kurslar ve laf yapmayı seven insanlar nedeni ile giren kişi sayısı artacağı doğru biraz. kurs...
  4. Yozgatlııı

345 Allstar veya Doping Hafıza Alınır mı?

bu yaz 12 ye geçeceğim, hedefim açığa almak. temel düzeydeyim ne yapavcağımı bilmiyorum bir koç vesaire iyi olur bana 345 allstarda da zibilyon kitap ve hoca var sizce 1.5 sene iş yapar mı?
  5. Yozgatlııı

Bu Ram Fiyatları Ne Abi

aslinda saka yapmistim
  6. Yozgatlııı

Fifine H9 Vs Hyperx Cloud 3

dayı fifine miki mouse bunlar ne ya al cloud 3 geç ne oldugu belli değil onların satıcıda itopya sorun çıktımı kalırsın ortada.
  7. Yozgatlııı

Bu Ram Fiyatları Ne Abi

kardes simdi söyle, yapay zeka gelisti ya drr5 ramlara zam geldi, otomatikmen benim fosil drr3 8+8 ram 8 10k bandına cıktı
  8. Yozgatlııı

Kaliteli İp TV Önerisi

ip tv uygulama değil mi la
  9. Yozgatlııı

Trafik Cezası Ödemeden Ehliyet Alamama Saçmalığı

valla çok sıkıntı durum da yapacak birşeyin yok gibi
  10. Yozgatlııı

Hangi Tyt Mat Kitabını Alayım?

Hocam 12. Sınıf oluyorum bu yaz seneye girecefim, hocam zaman kaybetme diyorsunuzda bizde 345 ilk seviye yokki. 1784270038 Şuan 5 10 net arasındayım iyi olduğum sayılmaz
  11. Yozgatlııı

Hangi Tyt Mat Kitabını Alayım?

Seviyemde değil ki hocam 345, o yüzden mikroorjinal alayım mı diyorum
  12. Yozgatlııı

Kingdome Come Deliverence Haydut Lideri Ölümsüz

kafaya 4 tane oku şansa bala havaya sallaya sallaya attım 4 saatte yendik bunuda bakalım ilerde kac saatlık boss vardır.
  13. Yozgatlııı

adamla aramda 2 metre var, 2 komyou bloklayım kaçtım sırf 3. yü geçirmeye kodlu olduğu için 2 metre öteden öldürüyor 1784231683 o nedir
  14. Yozgatlııı

adamın saldırı kombosu 2 değil 3, benim skillerde ard arda 2 tane engelliyor, ama 3. ye gelince adam hakimiyeti sağlıyor. 1784231515 ne bileyim hocam karşıma hulk cıkacagını tüm hevesim gitti ya
  15. Yozgatlııı

hocam can dolmaz artık arasahneye girdik çıktık birde öldürmek değil derdim vallaha helal olsun böyle adam ölmez tankla sıkmaıdğın sürece 2 3 boğuşayım adam gene beni parça pinçik etsin sonra bizimkiler gelsin bu kaçsın gene yeterki 3 saat sonunda farklı bir sahne göreyim 1784231409 hocam...
Geri