Yozgatlııı isimli üyenin son içerikleri

1. Yozgatlııı

16 Yaş 1.67 Boy Daha Uzarmıyım

9. Sınıfta 166cm boyum vardı 12. Sınıf oldum 170 annen baban neyse ortalamasını al 5 yukarı 6 aşağı sonuç o 1790277693 Büyüme plaklarına bakıyorlar bacaktaki kapandığı an bacak kemikleri uzamayı bırakıyor
  2. Yozgatlııı

Yks Hazırlık Sürecinde Dershaneye Gidilmeli mi?

1 2 ay önce çalışmaya başladım ilk zamanlarda girmedim ama gelse gelse 30 net gelirdi şuan 55 net yaptım 2 gün önce
  3. Yozgatlııı

Sana şöyle diyeyim, evi taşıdık 2 hafta ara girdi hiç çalışmadım bugün oturup 8 saat çalıştım komple baştan girdim 2 hafta girdi diye bugün temel kavramlar bitti konu olarak 100 soru çözdüm birde 345den 1790268531 Hocam en az 140 valla, siz neden beğenmediniz
  4. Yozgatlııı

Hayırlı akşamlar dostlar yks2027ye gireceğim son 1 haftadır kütüphane git gel yaparak günde 5 6 saat çalıştım ancak yer yer motor ve zihinsel becerilerimin bir maymunla aynı seviyede olduğu düşüncesine kapılıyorum şehrimdeki en kaliteli dershaneler ile iletişime geçtim ve aşağı yukarı 150-200k...
  5. Yozgatlııı

Yoğun Bakımdaki Kuzenim Vefat Etti

Allah rahmet eylesin basın sağolsun
  6. Yozgatlııı

Sigara Kullanıyor Musunuz

Lise bitti eğitim hayatım boyunca rezil okullarda okudum babam dayım herkes içiyor ailede elime değdiği anlar bile azdır ağzıma hiç sürmedim
  7. Yozgatlııı

Bilgisayarım Takribi Ne Kadar Eder?

2 3 ay öncesi ile konuşuyorum rahat 75 80 eder
  8. Yozgatlııı

Mezun Senemde Dershaneye Yazılmak

Eğer 70 80k yapıp mezuna kaldıysan gitme derdim ama kötüyse durumun git
  9. Yozgatlııı

IOS Yurt Dışı iPhone Telefon Alınır mı?

Bir arkadaşım var al sat yapıyor sürekli farkli telefon kullanıyor ama bana bile kazık atacak potansiyeli var iPhone 13 pro yd temiz değişensiz açılmamış 12k fiyat normalmidir
  10. Yozgatlııı

Biosa Girmeden Ambios Geliyor ve Tuşlara Basamıyorum

Vdsl modem vardı fibere geçtik adamlar ben evde yokken gelip interneti çekip Cat6 kablo çekmişler işleri rast gelsin ancak işletim sistemim fedora olduğu için anlayamamişlar hız testi yapacaklarmış sonra içlerinden biri bashi açıp 2 3 satır kod yazmış test yapmışlar 900mbps alıyormuş eve geldim...
  11. Yozgatlııı

Forumun Yeni Hali İyi Olmuş

Bilgisayarda iyidir tabi sen mobilden kullanana sor...
  12. Yozgatlııı

Forumun Bu Halimi Eski Halimi Daha İyi

Mobilde 3 4 aydır bozuk bazı tuşlar @Mehmet Yılmaz
  13. Yozgatlııı

Linux Masaüstü PC İçin Wifi Kart Önerisi

Arkadaşlar internetim Turkcell fiber 100mbps olacak diye düşünmekteyim, kablo çekmemem o yüzden işimi görecek bir usb veya wi-fi kartı lazım. Bütçe 1k sadece solo oyunlar oynuyorum zaten ping vesaire ilgim yok rezil rüsva olmadığı sürece şimdiden teşekkürler Düzenleme: linux kullanıyorum...
  14. Yozgatlııı

Arch Linux Gnome Hakkinda Yardim

Arkadaslar arch yeni gectim bilmiyorum haliyle blur my shell bile gnome 50.4 ile uyumsuz acaba asagida biraktigim masaustu arkaplanini nasil elde ederim hazir repo nereden bulabilirim
Geri