Yozgatlııı isimli üyenin son içerikleri

1. Yozgatlııı

Aylık PC Kiralar Mısınız?

Fikir güzelde manyak suistimal edilir
  2. Yozgatlııı

Wraith W75 Alınır mı?

Alınmaz diycem bunu kullanan manyetik switch 0.000ms valorant plat oyuncularından linç gelecek
  3. Yozgatlııı

Kıl Dönmesi Ameliyatı Sonrası Lazer Epilasyon

Hocam o fenol işe yaramasaydı ve 7 yıl beklemiş olsaydınız operasyona girseniz sırtınıza kadar deşerlerdi valla :D
  4. Yozgatlııı

Hocam çok çok çok çok zararlı bir anda etki gösterirse kanallar eğer kalçayada ilerlerse kalıcı hassasiyet kaybı olabilir
  5. Yozgatlııı

Kanka öncelikle hangi teknik ile ameliyat oldun ben primer kapama ile oldum tam tamına 4 ay geçti üstünden yara halen rahatsız ediyor alt tarafları doktor 6 ile 12 ay sürer dedide neyse bende lazer ile sırt dahil komple temizletmek istiyorum nüks işini baya bir azaltıyor onun harince tek...
  6. Yozgatlııı

26 Bin TL'ye Radeon RX 9060 XT Alınır mı

60xt ile alakası yok onun en son fsr sürümü her oyunda olmuyor aynı oyun aynı fsr seviyesi mi? bazıları mod ile son sürümü kuruyor onlara bak yanlış anlama fsr mantığını, afmf2 bile açıyor olabilirler 2 kat fps artışı var
  7. Yozgatlııı

26 Bin TL'ye Radeon RX 9060 XT Alınır mı

saf performansta 1440p ultra uçsun kaçsın istiyorsan 5070 bile kesmez seni, eskiden 3060 ti veya 6700 xt yetiyordu tabii ama şuanda o devir kapandı, illaki düşersin grafik bazen afmf2 açarsın bazen fsr ama 1440p babalar gibi oynarsın bendede var 2k ekran ve 9060xt.
  8. Yozgatlııı

Iphone 17 Vs Samsung 26 Ultra

26 ultra tabikide uyumlu olsun olmasın
  9. Yozgatlııı

Evi Taşıyoruz Gideceğimiz Yerde Fiber İnternet Yok Ne Yapmalıyız?

bunu bilmiyordum konuşmak lazım 1787910874 bizimkiler hiç uğraşmaz hocam o işlerle bakırdan devam edelim derler heralde.
  10. Yozgatlııı

Hocam konuştuk 1 saat cayma bedelini iptal etmenin imkansız olduğunu vdsl olsa bile gene interneti sağladıklarını söylüyorlar
  11. Yozgatlııı

Vdsl diyordu hocam müşteri temsilcisi 80 90 göremem internet 50 mbps 1787908244 mahallede yok hocam, uydu işide çok uçuk olur
  12. Yozgatlııı

Liseye Geçerken Ne Yapmam Gerek

gerek yok ama gidip önceden sınıfına bakarsan müdür yardımcısı ile konuşursan iyi olur yani
  13. Yozgatlııı

bu vdls işini hiç sevmedim hocam ya 9 ay kalmış bitmesine neyse kullanırız 9 ay
  14. Yozgatlııı

hocam upload ve download hiç düşsün istemem açıkçası Turkcell alt yapısı varmış orada ama 1 sene var buradakinin bitmesine iptal etsek ne kadar ceza çıkar acaba birde yasal olarak hakkım var sanıyordum fiber diye aldık bunu orada yoksa iptal edemez miyim yani?
  15. Yozgatlııı

Türk Telekom fiber internet kullanıyoruz şuanki oturduğumuz evimizde memnunuz 50 Mbps hız yetiyor, ancak gideceğimiz yeni evde fiber alt yapısı yok onun yerine bakır modem verilir dediler, bakır ne anlayamadım açıkçası. Acaba hız olarak veya öbür odalardan çekip çekmeme olarak iyi mi? olur kötü mü...
Geri