Yozgatlııı isimli üyenin son içerikleri

1. Yozgatlııı

Eşref rüya son bölüm hakkında

Bencede 1765461321 Anlasildi tamam
  2. Yozgatlııı

Hoşlanma ve cesaret sorunları

Atsana abi istek ne bekliyon
  3. Yozgatlııı

Mount and blade warband krallık kurma

Dostlar swadiaya bağlıyım isyan ettim bağımsız oldum elle tutukur bir toprağım ve 3 tane lordum var 30 ilişkili, gidiyorum kaledeki seçilen elemana mareşal atamak istiyorum diye seçim ekranı geliyor kendimi seçiyorum ama olmuyor. Sizce nedendir istediğim vakit fetih yapamayacaksam neye yaradı:D
  4. Yozgatlııı

Hollanda'dan ekran kartı getirtmek

Anladım hocam peki buraya nazaran ne kadar ucuza aldınız
  5. Yozgatlııı

Hollanda'dan ekran kartı getirtmek

Teyzem evlilik nedeniyle hollandaya gitti gelirken sana burdan PS5 alıp gelebilirim vesaire daha ucuz gibisinden bir şey dedi. Ben parayı yollasam teyzem ordan 9070xt 5070 felan alıp gelse ne kadar kârda olurum? Bakıyorum ama Hollanda sitelerinde fiyatlar çok farklı aralarında 200 dolar oynuyor...
  6. Yozgatlııı

Yardım İkinci el GTX 1660 Ti görüntü vermiyor

İade edebiliyorsunuz
  7. Yozgatlııı

10k bütçe ile laptop önerisi

Kayseri hocam
  8. Yozgatlııı

10k bütçe ile laptop önerisi

Selamlar Hem okulda kullanmaya hemde en azından bir iki oyun düşük fps de olsa takılabileceğim bir laptop gerekiyor 2. El olabilir örnek veriyorum İ5 10. Nesil 8gb ram Rx640 gibi bir laptop arıyorum
  9. Yozgatlııı

Yardım Bu ölü piksel mi? Linus L60

İade edin hocam
  10. Yozgatlııı

Yardım Bu ölü piksel mi? Linus L60

Ölü pixel değilde panelle alakalı gibi saçma gelebilir ama bir silmeyi denese üstünü bezle
  11. Yozgatlııı

Eren ve özge olayı ne?

İlişkiyi sosyal medyaya taşıdılar gelen yorumlar nedeniyle kızın bir tarafları kalktı olay bu.
  12. Yozgatlııı

Ailem meslek lisesine geçmem gerektiğini söylüyor ne yapmalıyım

Doğrudur 1763961288 Kalmam hocam o kadar kötü değil derslerim
  13. Yozgatlııı

Dersler kolay diye değil belge alıp ondan yararlanma amaçlı geç diyorlar 1763919061 Ne çıkardın kanki bu cümleden 1763919093 Devlet alım yapıyor elindeki belge uyuyorsa başvuru atıp giriyorsun diyorlar yada kpss
  14. Yozgatlııı

Hocam aslında polislik istiyordum ona yok dediler sürekli farklı şehirde yaşarım diye ama meslek lisesine gitmeyi hiç istemiyorum direkt bu okuldan ayrılmayı hiç istemiyorum tyt ile polislik jandarma daha güzel geliyor çünkü yapabileceğim tek şey o
  15. Yozgatlııı

11. Sınıf öğrencisiyim matematiğim zayıf ama Fizik kimya ortalama biyoloji iyi düzeyde sözelimde iyi seviyede. Lakin trafik kazası sonucu bütün sınavlara baya bir sonra girdiğim için hem hocalar rastgele zor soru alıp sınava koymuş hemde ben adam akıllı çalışmadığım fizikten 20 almışım. Ailem...
Geri