Yozgatlııı isimli üyenin son içerikleri

1. Yozgatlııı

Geceleri uyuyamıyorum

Abi benden yaşça büyüksün, ama sana şöyle diyeyim. 2 hafta önce ameliyat oldum ve ayıptır demesi yatalak kaldım 1 ay daha sürer bu şekilde. Geceleri herkesle irtibatı kessem bile saat 4 5 olmadan uyuyamıyorum. 2 ağır trafik kazası geçirdim zamanında okullarda çok sıkıntı yaşadım kazaların...
  2. Yozgatlııı

7 yıllık kuşumu kaybettim

Başın sağolsun dostum
  3. Yozgatlııı

Pc de sorun var, lütfen yardım edin.

Driverler ve bios güncelmi?
  4. Yozgatlııı

Better call saul izlemeden Breaking Bad izlenir mi?

Hocam bazısı daha sürükleyici bazısı daha yavaş diyor karar veremedim yarın başlasammı acaba yatıyoruz zaten evde sadece.
  5. Yozgatlııı

Felsefi olduğu anladım da gereksizdi bence dediğiniz gibi maliyet kısma amacı ile olabilir 1777578715 O zaman bize hiç gelmez ya.
  6. Yozgatlııı

Spoiler Breaking Bad izledim tam 5 günde bitirdim yatağa bağlı olduğum için, ancak sadece 5. Sezon izlediğimde değdi diğer ilk 4 sezon Skyler ile Marieyi izlemekten miğdem bulandı resmen. 1. Sezonun başları sardı tamam yeni yeni başlıyoruz karavan aldık felan olay hep azcık yap sat sonra bir...
  7. Yozgatlııı

Kitap Okuyor Musunuz?

Aklımda bulunsun sağolun hocam
  8. Yozgatlııı

Kitap Okuyor Musunuz?

Suzanne Collins- The hunger games Şuan bunu okuyorum sonra mazerunner veya Harry Potter Distopya ütopya yapımlar yani ilgimi çeken
  9. Yozgatlııı

Size Huzur Veren Sesler

Clash of clans o köyü izlerken gelen ses İnterstaller müzikleri The walking dead telltale games 4. Sezon başlangıç müziği
  10. Yozgatlııı

(Rehber) AMD GPU için Türkçe Stable Diffusion kurulumu

Seneler önce yazılmış bu mesaja yarıla yarıla güldün ellâm.
  11. Yozgatlııı

Goodbydpi Steam /Pupg/ Sorunu!

Bende goodbyedpi açıkken oyuna girmeye çalıştığım zaman sürekli yeniden bağlanıyor sunucuya baglanilamadi gibi hatalar veriyordu.
  12. Yozgatlııı

12. Sınıfta Devamsızlıktan Kalırsak Ne Olur?

Eğer belirli sebeplerden dolayı 30 günü geçeceğini düşünüyorsan bir an önce git konuş. Mesela ben hastaneye yattım şuan evde yatıyorum 2 ay gidemeyeceğim okula gittik konuştuk heyet raporuna felan gerek yok kafasına göre gelsin gitsin ben yok yazmam dediler. Arkadaşımda devamsızlığı tam 30 gün...
  13. Yozgatlııı

Ders Çalışmaktan Zevk Alıyorum

Büyük boy patates istedim geldi. Şaka maka çalış sıkılmıyorken gayet güzel fırsat.
  14. Yozgatlııı

Forumda Kac Uyari Puaniniz Var Neden

Harbi gereksiz uyarı olmuş bence, profilinde clash of clans devi olan birisi var eleman her konuda aksi ve dalgasına bir şey söylüyor ona karşı bir kötü yorumum yok bazen komik bile oluyor
  15. Yozgatlııı

Dehşet Verici Bir Hikaye !

Özet nedir
Geri