Yozgatlııı isimli üyenin son içerikleri

1. Yozgatlııı

R3 1200 için ekran kartı önerisi

Hocam o zaman 580 8gb yapıştıralım darboğaz olsada gücünün yettiği kadar çalışsın mod felan kurarlar belki
  2. Yozgatlııı

580 8gb bulması zor hocam mining felan hep yada 5 6k yazıyorlar 1777993437 Şuan ekran kartı yok bakıyoruz, hocam rx460 r3 1200 ile 60 FPS üstü açarmı sizce o oyunu
  3. Yozgatlııı

Hocam takılsın babam yeter CS felan atar arada da.
  4. Yozgatlııı

Babam sadece farming sim 22 için kullanacak 8+8 3200mhz ram var işlemci değiştirmeyi düşünüyorum ilanda aktif satılırsa değiştircem ancak şuan açarmı sizce? Rx 570 8/4gb RX 580 8/4gb GTX 1650 Tek amaç farming sim 22 olduğundan sizce ne mantıklı olur? 1080 low medium ayarlarda 60fps stabil alsa...
  5. Yozgatlııı

Rx580 8Gb Furmak Testi?

Sistemin içinde 1777988795 Hocam sonuçlar nasıl onu söyleyin
  6. Yozgatlııı

Rx580 8Gb Furmak Testi?

Param güvende ile alıyorum fiyatı makul İstanbul'da esnaf ve 7 gün iade garantisi veriyor.
  7. Yozgatlııı

Kıl Dönmesi Ameliyatı Olacaklara Tavsiyeler.

Hocam limberg Flep sonrası gerdirilen lopta gerginlik yada birisi büyük birisi küçük otururken rahatsızlık felan hissediyormusunuz doktor eğer Primer kapama sonrası tekrarlarsa sana flep yapcam demişti ama bazen böyle sonuçlarda olabilir demişti.
  8. Yozgatlııı

Bilgisayar Masamı Nasıl Kaplarım?

Folyo olarak bir öneriniz varmı boya işi çok zahmetli olur gibi
  9. Yozgatlııı

Bilgisayar Masamı Nasıl Kaplarım?

60x180 masam var çok az pürüzlü tırtıklı bir yapısı var kahverengi renkte, ne tip folyo ile kaplamam lazım? Bu arada sizce siyah mı beyazmı yapay zeka örneklerini bıraktım.
  10. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Type-C Kulaklığı Bilgisayarda Kullanmak İçin Adaptör Önerisi

Hocam dediğiniz gibi aslında yanlış görmemişim, birinde çıkıyor birinde çıkmıyor garip.
  11. Yozgatlııı

Baya kısa hocam 5cm felan sanırım nasıl şarj edeceksek
  12. Yozgatlııı

Hocam kablo olan type c to type c ama attığım resimdeki gibi adaptör geliyormuş yanında fark etmedim sağolun.
  13. Yozgatlııı

V2x kullandığım en rezil kulaklıktı ondan buna geçeceğim daha kargoda gelince haber ederim ama bir an önce v2x den kurtulun.
  14. Yozgatlııı

Hocam kutuda USB a to USB c gelmiyormuş edindiğim bilgilere göre. 1777927211 Söyle bir şey lazım yani
  15. Yozgatlııı

Steelseries NOVA 3P kulaklık aldım, kasada ve anakartta Type c giriş yok. Ne önerirsiniz dikkat etmem gereken bir unsur varmı?
Geri