Yozgatlııı isimli üyenin son içerikleri

1. Yozgatlııı

⚽ Evet Beyler Sabah Saat 05:00'de Kaç Gol Yiyoruz Bu Sefer ? ⚽ Abd - Türkiye

Reis sen korkunç bir dijital ayak izi bırakıyorsun ben diyeyim :D
  2. Yozgatlııı

Artık Oyun Oynaması Keyifli Gelmiyor

Ben oynuyom valla
  3. Yozgatlııı

Gta 6 Tahmini Sistem Toplama

Reis konu sahibine veya sana değil yorumum internette millet ağzını açtığı an 5080 çıkıyor sanki çok hardcore bir şey olacakmış gibi düşünüyorlar 1782470024 O dönem 3000 serisi vardı ya arkadaşım hani o yüzden diyor olamazmıyım sence :D
  4. Yozgatlııı

Gta 6 Tahmini Sistem Toplama

Fazla abartıyorsunuz 5060ti + 7500f kombosu ultra oynatacak bakın görün tlou2 de böyleydi pcye çıkarken millet ağzını 3080 den aciyordu
  5. Yozgatlııı

Yardım Motorum Neden Çalışmıyor Rs200

O motorda direksiyon kilidi göbeğinde birbirine temas eden bakırlsr mevcut bunlar birbirinden ayrılırsa direkt istop eder ve çalışmaz. Sağa sola yatma ilede kolayca ayrılabilir o olmuş olabilir ama genede göstert.
  6. Yozgatlııı

Tyt Çalışmaya Nasıl Başlanır

Hocam aklıma takılan bir şey var hocaların hepsi kamp yapıyor bilmem kaç günde tyt ayt felan filan gibi hepsine atıldığı gün mü yoksa her birine farklı günler de mi bakayım?
  7. Yozgatlııı

Daha Önce Yks Ye Bez ile Girme Tecrübesi Olanlar Var mı

Dayı evden çıkarken gir 2 3 gün önceden sıvı tüketimini azalt bez ne ya nasıl rahat etcen alt takımda 1 2 kg çiş çekmiş bir bez ile nasıl sınava devam edeceksin tut sanki ne olacak
  8. Yozgatlııı

🔥İndirim Migros Kek Bisküvi İki Al Biri İade

@kerim6422 Senlik reis tam
  9. Yozgatlııı

Arabamızın Yaşadığı Trajik Durum...

Boşta da olsa el freni nasıl bırakmış kendini beyler
  10. Yozgatlııı

İndirim Migros Çamlıca Gazoz 2 Al 1 Öde - Teki 8.75 TL

İnan güle güle yarıldım dayı hep yapmak istediğim yorum harbi 7 8 liralık malı indirim diye paylaşıyorlar kıl kapıyorum:D
  11. Yozgatlııı

Herkese 100 Girilen Sene 93.5 Aldım?

6. Sınıf değil mi 100 değilde 199 olsa şuanki kariyerine faydası olmayacak kafanı başka şeylere yor boşver bu işi...
  12. Yozgatlııı

En Çok Hangi Ünlüye Benziyorsun?

Kimse bana benzeyemez.
  13. Yozgatlııı

LG G4 MSM8994(8992) Ye Windows Kurmak İstiyorum

Şu "sonu ez ile biten cümleler buluyoruz" konusu mu sandın kanki bu konuyu, neyse cevap verir belki arkadaşlar.
  14. Yozgatlııı

LG G4 MSM8994(8992) Ye Windows Kurmak İstiyorum

Hocam kaç sene geçmiş niye yükseltiyorsunki
Geri