Yozgatlııı isimli üyenin son içerikleri

1. Yozgatlııı

LAPTOP MARKASININ KENDİ DRİVERİMİ YOKSA DONANIMIN KENDİ DRİVERİMİ

İntelden indir fatih 50. Kez diyom
  2. Yozgatlııı

40 bin tl laptop önerisi

Bende arıyorum buldun mu
  3. Yozgatlııı

Ryzen 5 1600 Vs Ryzen 3 3100

Ateşle biraz birşeyler güzel bir sistem cekiyim
  4. Yozgatlııı

Peki neden hocam
  5. Yozgatlııı

1600 750tl 3100 950tl Testlerde 1600 daha iyi gözüküyor 2 nesil geride olmasına rağmen GTX 1060 ile kullanacağım tercihiniz ne olurdu ve neden?
  6. Yozgatlııı

3k bütçede 2. el gpu önerisi

hocam tercih etmek isterdim ancak pubg için benim kriterlerime göre altta kalıyor
  7. Yozgatlııı

2.El Bilgisayar Alıp Satmak İstiyorum

kayseride esnafları geziyordum öyle herif r7 240 drr3 sisteme 14k fiyat çekti (yıl o aralar 2022) adamlada anlaştılar dükkanın çıkışında bekledim adamı uyardım almamıştı. anlayacağın dürzülük yapmadan çok bir şey beklememek lazım. örneğin küçük yaşlara hitap eden babalarının izin vereceği 15 20k...
  8. Yozgatlııı

3k bütçede 2. el gpu önerisi

amaç 1080p low pubg 60 fps üstü, gtx 1060 6gb 2,5-3k arasıalınır mı? birde görüntü çıkışı olmayan mining edition kartları alsam ne gibi eksileri olur?
  9. Yozgatlııı

18 yaşdan sonra boy uzarmı?

Reis ana baba kuzenler felan neyse o oluyorsun gerisi yalan
  10. Yozgatlııı

Herkesin elinde cins köpek

Sahiplendirilen köpekler gelende kırma olur, soyu içgüdüsü sağlam olmaz. Safkan ırklar çok pahalı DOGO 70k rot 20k doberman 30k para çekiyorlar millet. Bunlar senin benim gibi yiyor çok fazla yerler aylık 7 8k ona yaz. Aşı maşı girmiyom o yerlere oyuncak felan.
  11. Yozgatlııı

GeForce Now'da Steam pubg yok mu?

Zaten alınası bir yanı yokmuş hocam rezil bir görüntü kalitesi var internetim güzel olmasına rağmen
  12. Yozgatlııı

Öneri Steam Kapatılabilir Tepki Gösterilmeli‼️

Kapanmadı mı? Ben kapandı sandım direkt neyse bir umut var o zaman.
  13. Yozgatlııı

Öneri Steam Kapatılabilir Tepki Gösterilmeli‼️

Rezillik 1770216492 Gizli Kuzey Kore projesi ellam 🤔
  14. Yozgatlııı

Kpps mi yks mi ??????

Devletin eğitim yerlerinde 3 4 tane belge al KPSS gir memur ol en kolay yoldan mis. Destek personel olarak bile atansan diyanet gibi yerlere iş bile yapmazsın paso yatıyorsunuz kendi odanız felan var
  15. Yozgatlııı

Yeni şarkım Nasıl Olmuş?

Tarzı böyle olan çok az insan gördüm başarılı olsan bile az dinleyici kitlesine hitap edebilirsin
Geri