Yozgatlııı isimli üyenin son içerikleri

1. Yozgatlııı

WRAİTH GARANTİ POLİTİKASI

Sadece wraith değil bunu başka markalarda yapıyor. Kutu zorunlu yer yer içeriğide zorunlu.
  2. Yozgatlııı

WRAİTH GARANTİ POLİTİKASI

Kutudan ne çıkarsa çöp bile olsa basarım kutunun içine durur jelatin bile dahil niye atarsın ki yani, wraith rezil garanti servis konusunda bol şans.
  3. Yozgatlııı

Bir insan neden ölüm maçında AWP oynar?

Hocam ölüm maçının ölüm maçlığı kalmıyor, oyun çok yavaşlıyor çok sıkıcı eğlencesiz hale geliyor aim kasmaya vuruş denemeye giren adam için. Awp oynayanlar bir amaçla girmiyor vakit geçsin adam vurayım diye nadirdir awp çalışmaya giren.
  4. Yozgatlııı

Ne zavki hocam Keleş+ deagle en iyisi. Awp oynamak kadar kolay ve itici bir şey yok ölüm maçında.
  5. Yozgatlııı

CS veya Valo fark etmez neden ölüm maçında awp çekiyorsunuz nasıl zevk alıyorsunuz aklım almıyor birde pompalı oynayanlar aim kasmaya giren vuruş denemeye giren herkesi oyundan soğutuyorlar valla.
  6. Yozgatlııı

Cevremde ki herkes grip

Kendimi bildim bileli gribim.
  7. Yozgatlııı

2k Monitör hangisi tercih edilmeli

ktc al geç
  8. Yozgatlııı

Foruma gelmesini istediğiniz emojiler

bencede
  9. Yozgatlııı

Foruma gelmesini istediğiniz emojiler

Bence bu 🤔 ve 👎 olsa güzel olurdu. Mesajlara bırakılan emojilerden bahsediyorum.
  10. Yozgatlııı

Havit fuxi H7 alınır mı

Bütçem bu olsa amennada kablosuz istiyorum dedim ya reis
  11. Yozgatlııı

Havit fuxi H7 alınır mı

Hayatımda kullandığım en rezil kulaklık oldu arkadaşlarımla beraber kesinlikle adı olduğu için öneriliyor beş para etmez hepsinde 2 ay sonra menteşe gıcır gıcır kulak hırpalıyor
  12. Yozgatlııı

Havit fuxi H7 alınır mı

Bu bütçelerde wireless kulaklık arıyorum sesimi karşıya göndersin adamın nerde olduğunu anlayayım rahat olsun yeter, fuxi hu düşünüyorum kullanan varmı? Teşekkürler şimdiden.
  13. Yozgatlııı

Diş teli taktırmak çene geriliğini düzeltir mi?

Vallahi birisi yok birisi düzeltir diyor en iyisi bir doktora gidetim 1775016765 Doğuştan hocam.
  14. Yozgatlııı

Setupıma Ne Eklenebilir

Kasayı saklayıp masayı kapla Kablosuz ürünlere geç Duvarı panellerle kapla Farklıda bir mousepada geç İmkan olursa ikinci monitör Veyahut güzel ışıklar Bir barlight alsam monitöre Ah ne güzel olur setuplar. Şiire 10/?
  15. Yozgatlııı

CS2 Vac ban yedim oyunda sadece 50 saatim var.

çık gir yaptım düzeldi
Geri