Haklısınız hocam tek başına tahta bile olsa 2k yazık gerçekten alt tarafı bir masa
1780765535
Hocam ben vereceğini sanmıyorum ikeanın en kötü 5. Ayağı atarsınız, çünkü daha kalın sanırım tahtası.
Çok büyük bir orta sehpa olur
1780765298
Aynen hocam bunlar 1 tabla 4 ayak nakliye dahil 3.5k oluyor alıcam valla acayip iyi denk geldi.
1780765337
bir mutlu oldum tam aradığım zaman denk geldi :D
Dediğim kombo 3200tl tabii ki dediğim alınır kalite olarak caremical markasının hiçbir şansı yok
1780764705
Sanırım alacağım ya 4 ayakla beraber 80cm oda çok dar ama olsun.
https://www.ikea.com.tr/urun/trotten-beyaz-160x80-cm-calisma-masasi-tablasi-70474750
Benim gibi masa ayağını ayrıyetten alıp bu ölçülerde masa ihtiyacı olan alabilir 160x80 masa tablası pek yok olsada fiyatı çok yüksek. Gene aynı ikeadan tanesi 300 den 4 ayak alsanız böyle bir masa 3200e...
Batmaz bunların oyunu zaten kitle toxic BeşParaEtmezler grubundan oluştuğu için bütün toxicler bir arada oynar riotta bunu görür mutlu olur
1780700499
Daha demin karşı takım istek attı gittim 5. Olarak, bütün ailevi değerlerime hilesin sen diye sövüp takımdan attılar, 5 dakika önce oldu bu olay.
Yok hocam 1 arkadaşım var sadece hep beraber oynuyoruz zaten ama o çoğu zaman giremiyor yada denk gelemiyoruz onunla oynarken sorun yok genelde ancak onun rankı benden yüksek bide mmr seviyesi o girince diaomod herifler geliyor
Çok sağlam vuruşlar atıyorum, clutch alıyorum. 25 vuruyorum amma entry felan oynamıyorum ha onuda diyeyim. Öncü oluyor her skillde en az 2 3 kişiyi sarsıyor takımı Side sokuyorum ama günün sonunda Pho kitleyip 6 vuran eleman saatlerimi harcadığım oynunun içinden geçip mışıl mışıl uyumaya...
4 kere sevgili yapmak ayrı bir iş en başından da neyse dayı :D normalleştiriyorsunuz bazı şeyleri.
1780687486
Seni yargılamadım ben kendi görüşümü belirttim kalkıp sana ıy nasıl insansın bu ne mi dedim ben senin kim olduğunu bilmiyorum ne yaşadığını bilmiyorum. yaptığım yorum forumda sevgililer...