9. Sınıfta 166cm boyum vardı 12. Sınıf oldum 170 annen baban neyse ortalamasını al 5 yukarı 6 aşağı sonuç o
1790277693
Büyüme plaklarına bakıyorlar bacaktaki kapandığı an bacak kemikleri uzamayı bırakıyor
Sana şöyle diyeyim, evi taşıdık 2 hafta ara girdi hiç çalışmadım bugün oturup 8 saat çalıştım komple baştan girdim 2 hafta girdi diye bugün temel kavramlar bitti konu olarak 100 soru çözdüm birde 345den
1790268531
Hocam en az 140 valla, siz neden beğenmediniz
Hayırlı akşamlar dostlar yks2027ye gireceğim son 1 haftadır kütüphane git gel yaparak günde 5 6 saat çalıştım ancak yer yer motor ve zihinsel becerilerimin bir maymunla aynı seviyede olduğu düşüncesine kapılıyorum şehrimdeki en kaliteli dershaneler ile iletişime geçtim ve aşağı yukarı 150-200k...
Bir arkadaşım var al sat yapıyor sürekli farkli telefon kullanıyor ama bana bile kazık atacak potansiyeli var iPhone 13 pro yd temiz değişensiz açılmamış 12k fiyat normalmidir
Vdsl modem vardı fibere geçtik adamlar ben evde yokken gelip interneti çekip Cat6 kablo çekmişler işleri rast gelsin ancak işletim sistemim fedora olduğu için anlayamamişlar hız testi yapacaklarmış sonra içlerinden biri bashi açıp 2 3 satır kod yazmış test yapmışlar 900mbps alıyormuş eve geldim...
Arkadaşlar internetim Turkcell fiber 100mbps olacak diye düşünmekteyim, kablo çekmemem o yüzden işimi görecek bir usb veya wi-fi kartı lazım. Bütçe 1k sadece solo oyunlar oynuyorum zaten ping vesaire ilgim yok rezil rüsva olmadığı sürece şimdiden teşekkürler
Düzenleme: linux kullanıyorum...
Arkadaslar arch yeni gectim bilmiyorum haliyle blur my shell bile gnome 50.4 ile uyumsuz acaba asagida biraktigim masaustu arkaplanini nasil elde ederim hazir repo nereden bulabilirim