hocam 2 3 ay rahat vardır sanırım zamdan sonra elime geçer çok fark olurmu misal veriyorum bugünün şartlarında 9070xt alabilirken zamdan sonra daha düşük bir kart gibi
Dostlar elime 1 2 ay sonra bu miktar para geçmesi olası, elimde sadece aj159pro ve atack shark cm03 mousepad var.
ihtiyacım olanlar
kasa
monitör
kulaklık ve klavye
amacım 2k hikayeli oyunlar ve görüntü kalitesi, 9070xt gibi kartlar olmaz ise 85 87 civarına taşabilir bütçe teşekkürler şimdiden
Cezaları ödediğimde çeşitli davalar sonucunda cezanın 2 katını alabilecek durumdayım, terörist değilim sadece Kaskım yok, lise öğrencisiyim ehliyetim yok. Cezası neyse öderiz cezayı ödediğin süre sonra trafik haklı bulursa üstüne tazminat açarsan senden iyisi yok.
Kamera kaydı bulabilirim
1762085867
O an tutanak tutulmadıysa sigortanın önemi yok mahkeme yolunda birdaha karşına çıkmıyor. Ehliyet var diyelim ve orda ikimizde daha hızlı olsaydık? Elim bacağım kopsa ehliyet verimi getirirdi? Tazminat davası ve hastane ücretleri gibi şeyleri temin edebiliyorum
Beyler okul çıkışı tanımadığım bizim okuldan bir hoca ben ana yoldan giderken tahliye yoldan 2 şeridi kaplayacak şekilde çıktı ve beni devirdi. 2 dişim kırık çok ağır yaralandım Kaskım yoktu. Ehliyetde yoktu ve sigorta 1 hafta önce bitmiş yeni haberim oldu. Ben kazadan sonra olay yerini terk...
Dostlar 7 binde motor bakımlarını zamanında hep yaptım kaza yaptım 3 ay önce şimdi geri topladım ancak egzozun üstüne yağ damlıyor yağ yanık kokusu ve baya zorlayınca motoru o kısımdan Duman atıyor. Yağ seviyesi normal ve bayadır aynı, contadan veya terleme olabilir diye düşündüm baştan aşağı...