Dostlar swadiaya bağlıyım isyan ettim bağımsız oldum elle tutukur bir toprağım ve 3 tane lordum var 30 ilişkili, gidiyorum kaledeki seçilen elemana mareşal atamak istiyorum diye seçim ekranı geliyor kendimi seçiyorum ama olmuyor. Sizce nedendir istediğim vakit fetih yapamayacaksam neye yaradı:D
Teyzem evlilik nedeniyle hollandaya gitti gelirken sana burdan PS5 alıp gelebilirim vesaire daha ucuz gibisinden bir şey dedi. Ben parayı yollasam teyzem ordan 9070xt 5070 felan alıp gelse ne kadar kârda olurum? Bakıyorum ama Hollanda sitelerinde fiyatlar çok farklı aralarında 200 dolar oynuyor...
Selamlar
Hem okulda kullanmaya hemde en azından bir iki oyun düşük fps de olsa takılabileceğim bir laptop gerekiyor 2. El olabilir örnek veriyorum
İ5 10. Nesil
8gb ram
Rx640 gibi bir laptop arıyorum
Dersler kolay diye değil belge alıp ondan yararlanma amaçlı geç diyorlar
1763919061
Ne çıkardın kanki bu cümleden
1763919093
Devlet alım yapıyor elindeki belge uyuyorsa başvuru atıp giriyorsun diyorlar yada kpss
Hocam aslında polislik istiyordum ona yok dediler sürekli farklı şehirde yaşarım diye ama meslek lisesine gitmeyi hiç istemiyorum direkt bu okuldan ayrılmayı hiç istemiyorum tyt ile polislik jandarma daha güzel geliyor çünkü yapabileceğim tek şey o
11. Sınıf öğrencisiyim matematiğim zayıf ama
Fizik kimya ortalama biyoloji iyi düzeyde sözelimde iyi seviyede. Lakin trafik kazası sonucu bütün sınavlara baya bir sonra girdiğim için hem hocalar rastgele zor soru alıp sınava koymuş hemde ben adam akıllı çalışmadığım fizikten 20 almışım. Ailem...