Kanka öncelikle hangi teknik ile ameliyat oldun ben primer kapama ile oldum tam tamına 4 ay geçti üstünden yara halen rahatsız ediyor alt tarafları doktor 6 ile 12 ay sürer dedide neyse bende lazer ile sırt dahil komple temizletmek istiyorum nüks işini baya bir azaltıyor onun harince tek...
60xt ile alakası yok onun en son fsr sürümü her oyunda olmuyor aynı oyun aynı fsr seviyesi mi? bazıları mod ile son sürümü kuruyor onlara bak yanlış anlama fsr mantığını, afmf2 bile açıyor olabilirler 2 kat fps artışı var
saf performansta 1440p ultra uçsun kaçsın istiyorsan 5070 bile kesmez seni, eskiden 3060 ti veya 6700 xt yetiyordu tabii ama şuanda o devir kapandı, illaki düşersin grafik bazen afmf2 açarsın bazen fsr ama 1440p babalar gibi oynarsın bendede var 2k ekran ve 9060xt.
hocam upload ve download hiç düşsün istemem açıkçası Turkcell alt yapısı varmış orada ama 1 sene var buradakinin bitmesine iptal etsek ne kadar ceza çıkar acaba birde yasal olarak hakkım var sanıyordum fiber diye aldık bunu orada yoksa iptal edemez miyim yani?
Türk Telekom fiber internet kullanıyoruz şuanki oturduğumuz evimizde memnunuz 50 Mbps hız yetiyor, ancak gideceğimiz yeni evde fiber alt yapısı yok onun yerine bakır modem verilir dediler, bakır ne anlayamadım açıkçası. Acaba hız olarak veya öbür odalardan çekip çekmeme olarak iyi mi? olur kötü mü...