Abi benden yaşça büyüksün, ama sana şöyle diyeyim. 2 hafta önce ameliyat oldum ve ayıptır demesi yatalak kaldım 1 ay daha sürer bu şekilde. Geceleri herkesle irtibatı kessem bile saat 4 5 olmadan uyuyamıyorum. 2 ağır trafik kazası geçirdim zamanında okullarda çok sıkıntı yaşadım kazaların...
Spoiler
Breaking Bad izledim tam 5 günde bitirdim yatağa bağlı olduğum için, ancak sadece 5. Sezon izlediğimde değdi diğer ilk 4 sezon Skyler ile Marieyi izlemekten miğdem bulandı resmen. 1. Sezonun başları sardı tamam yeni yeni başlıyoruz karavan aldık felan olay hep azcık yap sat sonra bir...
Eğer belirli sebeplerden dolayı 30 günü geçeceğini düşünüyorsan bir an önce git konuş.
Mesela ben hastaneye yattım şuan evde yatıyorum 2 ay gidemeyeceğim okula gittik konuştuk heyet raporuna felan gerek yok kafasına göre gelsin gitsin ben yok yazmam dediler.
Arkadaşımda devamsızlığı tam 30 gün...
Harbi gereksiz uyarı olmuş bence, profilinde clash of clans devi olan birisi var eleman her konuda aksi ve dalgasına bir şey söylüyor ona karşı bir kötü yorumum yok bazen komik bile oluyor