Hocam BC ile başlıyor kargo kodu benim bildiğim ya kolaygelsin olur yada dhl öbürlerinde böyle bir şey görmedim.
1757014794
Denedim o da değil bu adamlar...
Dostlar selamlar, Amazon'dan işlemci siparişi verdim DFS Bilgisayar'dan 2 Eylül Salı günü verdim siparişi Cumartesi geleceği söyleniyor lakin bugün kargo...
Evet 7500F'e sahibim lakin yeterli gelmedi maalesef geçen ki gün ki konular da DeepCool LE360 V2'ye denk gelmiştim bende de Deep Cool LE500 Marrs 240 MM...
Dostlar selamlar 9600X aldım yapay zeka işleri ve kodlama işleriyle uğraşıyorum ek olarak FPS oyunları oynuyorum (Valorant, Rust, CS2 vb.) hem oyun hem de...
Sıcaklıkları kontrol etmedim ama LE MARRS 500'ün soğuttuğunu düşünüyorum hocam bir de şöyle bir şey var ne zaman yapacağı belli olmuyor bu bahsettiğim olayın.
Dostlar selamlar beni krize sokan bir durum var Rust oynarken belirli bir süre de bazen pc anlık donuyor geliyor bazen de komple kitleniyor bazen de sesler...
Hiç bir üründe sorun çıkmaz demedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arkadaş sanırım yorumları okudu orada msi ile deepcool arasında ki muhabbete göre yorum yazdı...
Dostlar selamlar bir yerde görmüştüm ama kaydetmemiştim şimdi de bulamıyorum hue gibi değil de daha çok bildiğiniz odaya bir ambiyans veren bir ampul vardı...