Yphen isimli üyenin son içerikleri

1. Yphen

Pokus Kart Nereden Alınır?

Türk Telekomun bayilerinde mi satılıyor hocam?
  2. Yphen

Pokus Kart Nereden Alınır?

Selamlar, Konu başlıkta ki gibi pokus limitim var ama fiziksel kart lazım ve en geç yarına lazım sigara falan alacağım market alışverişi yapacağım CarrefourSA haricinde başka nerede satılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. Yphen

Lian Li Evrensel Dikey Gpu Kiti Kurulum Sorunu?

Selamlar, Konu başlıkta ki gibi Lian Li O11 Vision Compact kasam var bu dikey gpu kitini aldım lakin kasanın aşağı kısmında Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS Siyah 120mm var 3 adet ve GPU kitinin height kısmını en yükseğe çekmeme rağmen fanlar girmiyor takılıyor bilgisi olan varsa yardımcı...
  4. Yphen

Lian Li O11 Vision Compact Kasa Fanları Nasıl Olmalı?

Hocam PSU olarak bende Lian Li Edge Gold Gen5.1 1000 W var onun extra bir hub'u var onu anakarta bağladım USB 2.0 portu ile fanlarında hepsini oraya bağladım AIO dahil usb'leri de taktım sorunsuz hem RGB'leri çalışıyor hem fanlar dönüyor.
  5. Yphen

Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS Siyah 120mm Fan (3'lü Set) / Lian Li UNI FAN TL WIRELESS Siyah 120 mm Fan 2 Adet kutularının içinden çoğaltıcı çıkıyor hocam örneği sıvı soğutucudan veriyim 2 adet 4 pin bağlantı var ama kutusunun içinden bide extra çoğaltıcı çıkıyor 3 başlı ama 2 pin'li...
  6. Yphen

Tamam anladım hocam o şekilde montajladım şimdi :D Peki son soru hocam wireless modeli var bende soğutucu ve fanların birden fazla aparat var hem usb hem çoğaltıcı vs ama çoğaltıcı 2 pin kablolar 4 pin onu nasıl yapacağım?
  7. Yphen

Doğrusu bu mu hocam değiştirdim yerlerini?
  8. Yphen

Valla hocam harikasınız çok teşekkür ederim mantığını anladım ama bu sefer de şu soru işareti çıktı ilk dediğinize nazaran " anladığım kadarıyla siz diyorsunuz ki radyatörün fanları egzoz görevi görsün arkada ki fanlar içeri hava üflesin reverse fanlar da zaten aşağıda olduğu için içeriye hava...
  9. Yphen

Evet hocam egzoz tarafında ki fanlar düz onları ters çeviricem öyle takıcam reverse fanlar da aşağıda duracak buildcores.com'da hocam flow testi yaparken reverse fanların arka tarafını takınca havayı içine çekiyor aynalı hali dışarı itiyor bu sanırım doğruluk payı olmayan bir site demi?
  10. Yphen

Boruların orada kapak var hocam o çıkıyor bir de tekrar edeyim son kez sorun çıkmasın. Reverse fanları sıvı soğutmaya takıcam aynalı tarafını sıvı soğutmanın fanlarını da yine aynalı şekilde aşağı tarafa takıcam 2 adet tek olan fanları da egzoz tarafına takıcam aynalı tarafını doğru mudur?
  11. Yphen

Oradan geçiyor hocam zaten montajlarken radyatör'de ki fanları söktüm ardından radyatörü elimde tutup fanları tek tek kasanın içinden fan braketinden radyatöre montajladım doğru mu?
  12. Yphen

Hocam borular dik olamıyor yani şöyle tarif edeyim ben soğutmayı gizleyerek arkadan getirip montajlamaya çalışıyorum bu noktada sağdan çıkıyor borular üstten çıkma gibi bir şansı yok isterseniz resim atayım buraya.
  13. Yphen

Bide sıvı soğutmayı kasaya monte edemedim arkadaşlar yan panelde ki fan kısımını söktüm öyle denedim olmadı fan kısmını radyatöre oturtup denedim yine olmadı yani borular aşağıda kalınca tam oturmuyor yerine sıvı soğutma nasıl yapacağım?
  14. Yphen

Cevap için teşekkür ederim hocam ben şuan ki elimde ki olan imkanlar ile fanların yönünü nasıl montajlamam gerektiğini sordum şuan bütçem yok extra reverse fanlar için vs. o yüzden şuan elimde 2 adet tekli fan var düz 1 adet 3'lü reverse var bide sıvı soğutmanın fanları var o kadar anladığım...
  15. Yphen

Yani aslında normal şekilde montaj yapmam yeterli mi? Çünkü gördüğüm kadarıyla ve buildcores.com''a göre test ettiğimde aşağıda ki gibi oluyor.
Geri