Kendi sunucuna geçip kendi sunucuna firewall ayarları yapıp cloudflare ile hem sunucuyu hem projeyi koruyabilirsin özel waf ayarları ve rules oluşturarak %100 DDOS'tan korur diye bir kaide yok lakin basit attackları ve layer 4 gibi attacklardan sağ çıkabilir. Ek olarak webmaster forumlarında bu...
Kendi sunucuna çekebilirsin projeyi başka cloud serverlara taşıyabilirsin burada ki önemli olan şey şikayetlerin neyin üzerine olduğu test ortamında firebase kullanmandan yana bir sorun yok ama developer gibi uygulamaları yayınlayıp kullanıcılara açacaksan eğer gerçekten hem kod olarak hem...
Beni takdir edip etmemen pek umrumda değil vibe coder olduğun için bilgisi olan ve mesleği icra eden birinden bu kadar net cevap aldın diye üslubumda herhangi bir saygısızlık olmamasına rağmen beni takdir etme eğiliminin olması üzücü. Her neyse konuda bu kadar detay belirtmeden randomize...
Yazılımcı olarak şunu söyleyebilirim şu cümlene hitafen; "Kaynak kodlarını da eklememi istemişlerdi onu da reddettim. Ben kullanıcı kazanmaya çalışırken neden kodumu lokal çalıştırılması için vereyim?" her şeyden önce bir AI Coder olarak böyle bir cümle kurma hakkın yok senden biraz bilgili...
@ahmttunc hocam şuan aklıma geldi ve şans eseri gördüm benim bu xs max'te saat şebeke wifi kısımlarında sadece oled izi var bu sorun olur mu değiş tokuşta?
Hatırlamıyorum hocam valla kadının adını :D Valla genel olarak çirkin diyorlar vs ama bir kılıf alırım magsafe destekli bir koruyucu ekran alır güncel telefon kullanırım ayrıca videolarını izliyorum hala ön kamerası biraz kötü o kadar arka kamerası gayet iyi gerçi bu telefon XS Max'ten 20 kat...