ben philips evnia almıştım 1 hafta sonra yorgun pixel oldu uğraşmadım çok karanlık sahnelerde oyunlarda bi göz göze geliyorum ama hiç sorun olmuyü gündelik kullanımnda
Tok sesli ve kablosuz olması önceliğim. Bütçe olarak f/p olması dışında 2-3k arasına maks 4k'ları zorlayabilirim. Klavyelerden çok anlamam, sorusuz güzel önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Merhaba, huawei tablete sahip arkadaşım var. Playstore hediye kartı alacağım, bu tabletten playstore hesabı ile giriş yapıp minecraft indirebilir mi? harici uygulamalarla playstoreye erişimi oluyor mu veya sorun oluyor mu? bilgisi olan bi arkadaş açıklayıp yardımcı olabilir mi
yani ben de aynı fikirdeyim sıfır idepad alıp geçmek daha mantıklı geldi, zaten çizim yapsam yapsam mekanik işler 2d düz basit şeyler yani zorlanacağını sanmıyorum. çok büyük bişi olursa zaten masaüstü pc var hallederim
bu ürünü ben de gördüm baya hoşuma da gitti, ama yine de kararsız kaldım autocadde çok yetersiz kalır mı diye. 2. elde 4050'li Lenovo LOQ 15ARP9 buldum 23k civarına. ürünün bir sorunu yoksa loq mu alayım yoksa bu daha uzun pil ve sıfır olmasından dolayı daha mı çok iş görür sanki
20-30k arasında autocad kullanacağım ama çok yoğun kullanmayacağım ve projeyi çoğu zaman bu pc'de çizmeyeceğim de sadece görüntülemeyi düşünüyorum. Genelde projeler 2d vektörel mekanik projeler falan olacak. Üzmeyecek fiyat performans, çok da 30k'lara dayanmadan 25k civarında bir öneriniz var...
32456 sayılı resmi gazete kararına göre B1 sınıfı ehliyet ile 125 cc'ye kadar motorlu bisiklet (moped) ve motosikletleri sürebilirsiniz.
Gazeteyi okumanızda fayda var