gıcırdama vs bişi avr mı her şeyine bak belki sorun sadece benimkindedir dene şansını gıcırdama bişi varsa da adama kötüle 3'e 2700 e almayı dene bence
o fiyatlara zaten okey ben 8 9k ya sıfır alnıcaksa başka bişi al derim
Hortlattığınız iyi oldu. Uzun vadeli deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki bu koltuk aşırı rahat değil. Benzer fiyat bantlarında arkadaşlarımda vs. farklı markaların koltuklarını da denedim, rahatlık olarak onlar kadar tatmin etmiyor.
Bende zamanla oturma kısmı yamuldu ve dengesizleşti. Alt...
ben philips evnia almıştım 1 hafta sonra yorgun pixel oldu uğraşmadım çok karanlık sahnelerde oyunlarda bi göz göze geliyorum ama hiç sorun olmuyü gündelik kullanımnda
Tok sesli ve kablosuz olması önceliğim. Bütçe olarak f/p olması dışında 2-3k arasına maks 4k'ları zorlayabilirim. Klavyelerden çok anlamam, sorusuz güzel önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Merhaba, huawei tablete sahip arkadaşım var. Playstore hediye kartı alacağım, bu tabletten playstore hesabı ile giriş yapıp minecraft indirebilir mi? harici uygulamalarla playstoreye erişimi oluyor mu veya sorun oluyor mu? bilgisi olan bi arkadaş açıklayıp yardımcı olabilir mi