YPoine isimli üyenin son içerikleri

1. YPoine

50CC motor önerisi (sıfır)

Okumadım, haberlerde 125'e kadar b sınıfı geçerli diye okudum ondan mütevellit gazeteyi okuyunuz dedim. Bilgilendirme için teşekkürler
  2. YPoine

50CC motor önerisi (sıfır)

32456 sayılı resmi gazete kararına göre B1 sınıfı ehliyet ile 125 cc'ye kadar motorlu bisiklet (moped) ve motosikletleri sürebilirsiniz. Gazeteyi okumanızda fayda var
  3. YPoine

Yardım Xbox game pass 1 yıllık 299 tl ye satıyorlar

" İster çevrimiçi isterseniz de çevrimdışı şekilde oynayabileceğiniz 450’den fazla oyun XBOX GamePass PC Ultimate ile abonelik süresi boyunca sizin olacak! Game Pass PC’de Call Of Duty, EA Play, Ubisoft ve Minecraft, Riot, Diablo IV, Cloud Gaming, GTA 5 ÇALIŞMAMAKTADIR ama hala 450’den fazla...
  4. YPoine

Kombi önerisi 70 metre kare eve Kombi önerisi özellikler vs.

şuan ki kombilerde de aynı şekilde arada su basmanız gerekecektir haberiniz olsun, eca proteus güzel cihazdır
  5. YPoine

peşin fiyatına taksit yapılmıyor, ya da fiyatı şişirip yapabilirler max. bosch 1200 20kw peşin 27k 9 ay taksitli 29.250, ben hala 70m2 için 20kw fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum. 120 ve üstü evlerde 24kw takılıyor. Altyapı ve peteklerin de durumu ısıtmayı etkiliyor yani sadece kombide...
  6. YPoine

70mt2 eve 24 olmasına gerek yok, genelde bu 20 24kw evdeki peteklerin toplam metrajı ve yaşadığın şehir, soğukluk vs ile belirlenir. 20kw işinizi hayli hayli görecektir. Kombilerdeki sıcak su da verdiği için 24/24 gibi yazılır, 2. olan çeşmeden akan sıcak suyun kapasitesini belirler. bosch...
  7. YPoine

The Last of Us Part II oynarken bilgisayar yeniden başlatıyor.

knk m2' mi kullanıyorsun ssd olarak ve eğer kullanıyorsan windows m2'de mi kurulu
  8. YPoine

XDrive 15'li Plus alınır mı?

15'li plus kumaş, ben kullanıyorum ve memnunum. Yan kolluklar biraz kırılmaya müsait gibi hissettiriyor, terletme yapmadı, yakma yapmadı ki kullandığım çoğu koltuk ve türevleri yapmıştı odamda. rahat, boyun yastığı biraz sert, bu omuz hizasındaki o çıkıntı yerlerden köpük sesi geliyor ama sağlam...
  9. YPoine

Spora yeni başladım tavsiyelerlerinizi istiyorum

yağı çok azaltma kilo başına 1 gram veya kilo verme sürecinde kilo başı 0.75 0.60 gram civarı olabilir. üstü de altıda önerilmiyor. Az yersen hormon üretimlerinin kısıtlama çok yersen kalori fazlalığından yağlanmaya götürür. Karbonhidrat gün içerisindeki bütün enerji kaynağın çok kısmaman...
  10. YPoine

Spora yeni başladım tavsiyelerlerinizi istiyorum

kahvaltıda 2 yumurta 50 75gram yulaftan güzel protein geliyor, gün içinde 300 350gram tavuk yemeye özen gösterirsen oradan da baya bi protein elde edersin. Tavuk çoğu zaman protein tozundan daha ucuza geliyor, bana göre daha zengin ve daha elverişli bir protein kaynağı. 300 gram tavuk göğüsü...
  11. YPoine

Cyberpunk 2077: phantom liberty Almalı mıyım

Bi arkadaşın da yazdığı gibi pc'den almak daha mantıklı bence. Ben 2-3 defa bitirirken modlamıştım ve baya eğlendirmişti
  12. YPoine

Cyberpunk 2077: phantom liberty Almalı mıyım

Oynadım ve bence 1k'ya kadar değebilir. Benim oynadığım dönemde optimizasyonda ufak tefek sorunları vardı dlc'nin. Arkadaşın da dediği gibi phantom dlc'sini baaazı şeyler yaparak ücretsiz oynayabiliyorsun. Bi arkadaşın forumda açtığı konu...
  13. YPoine

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

Dlss swapper indirebilirsin veya nvidianın uygulamasından oyunu optimize et kısmında en aşağıya inip ordan dlss versiyonu değiştir gibi bir şey var. İnternette dlss versiyon değiştirme falan yazarsan pek çok videoda anlatım var yardımcı olur. Redditte biri aradaki farkı göstermiş
  14. YPoine

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

Hocam ben de dün oynarken ben de bi dedim görüntü garip bi şekilde çamurlu diye. Bugün baktım da dlss versiyonu 3.7 sanırsam swapper ile dlss 4'e geçince biraz daha kalitesi arttı gibi geldi bana
  15. YPoine

Yardım Numara Engelleme Hakkında

Spam çağrı koruması var istersen onu aç. Bendeki açma yeri arama yerine girip üç noktaya tıklayınca ayarlara gir, numara engelleme yerini açtıktan sonra spam ve dolandırıcılık aramalarını engelle seçeneğine tıklarsan aşağıda engelleme seviyesini arttırabilirsin (samsung s24 var bende sadece...
Geri