ysf0 isimli üyenin son içerikleri

1. ysf0

Arabayla ceza yedim.

Tabi eve gelecek ceza tebligatı da sıkıntı 1743383231 Ceza yemediğim için tam emin değilim babamdan ve arkadaşımdan bildiğim kadarıyla söylüyorum, e devlete düşer + SMS gelir + tebligat diye biliyorum süreleri değişkenlik gösteriyor belli de olmaz
  2. ysf0

Arabayla ceza yedim.

Mesaj gider, hatta eve tebligat da geliyor diye biliyorum ama bunlar olmadan cezayı ödersin sorun çözülebilir çünkü zaten mesaj ve tebligat göndermeleri uzun bi süre aliyor, benim arkadaşımın babası cezayı 1 2 hafta sonra öğrendi
  3. ysf0

İşlemcim Sahte Olabilir mi?

Her şeyin sahtesi vardır bu dönemde
  4. ysf0

❌İndirim Bitti! ASUS ROG STRIX GO 2.4 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 2999₺

1.5 yıldır kullanıyorum, söylenilen gibi kırılmalar oldu yanlardan ama bi şekilde tamir ettim öyle böyle idare ediyor, ses kalitesi iyi, tabi bi daha olsa almam daha iyi seçenekler vardır bence
  5. ysf0

Indomie Paket Körili Noodle Koli 40'lı 208 TL

Kendini niye noodle savunucusu ilan ettin asıl sen komiksin 😅 zararlı olan bi ürüne zararlı denilmesi kadar normal bir durum yok
  6. ysf0

🔥İndirim 25Kg Köpek Maması 429₺🔥🔥%35 İndirim

Onlar yorum yaparken evcil hayvanlara göre yorumlamışlardır ve sokak canlıları bu mamalardan daha beterlerini yemek zorunda kaliyor açlıktan, o yüzden hiç yoktan iyidir 1726243724 Herhangi bi konuda indirim kovalayıp paylaşırlar bunu keyfi nasıl isterse
  7. ysf0

640.000 Tl ye Araba önerisi

Normal
  8. ysf0

🔥İndirim Apple iPhone 13 128 GB Cep Telefonu Mavi 30.000,00 TL 🤨🤔

Uğraşmaya değer mi? Ne olacağı belli gibi ucuz etin yahnisi yenmez kesin bi bokluk var yoksa hu fiyata imkansız yarı fiyatına telefon mu satılır
  9. ysf0

Babama kredi çektirip laptop aldıracağım ACERNİTRO16 RTX4050 İ513500H iyi midir?

Dostum söylediğin doğru ama başkalarının hayatlarına müdahale etmemeliyiz bosver, labtop onerisi istiyor adam hayat dersi değil.
  10. ysf0

Çözüldü✓ Yaz için ayakkabı önerisi

Şu sıcaklarda rahatsız etmez mi bu ayakkabılar
  11. ysf0

Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

Ne toxicsiniz, bu forum kullanıcılarının hepsi mi aynı olur şaşırtıcı 1717340418 Adam zaten kesin olarak ram çalındı demiyor veya ben bilgisayardan çok iyi anlarım da demiyor tedirgin olmuş konu açmış, insan gibi yardımcı olacaksanız olun olmayacaksınız adamin konusuna yazmayın bu kadar basit.
  12. ysf0

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

Ne dolandirmasi adam kendi isteğiyle almiş
  13. ysf0

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

Ortak buluşma noktası ayarlayıp orada kasayı verseydin keşke, niye evini adama söyledin ki
Geri