ysfckr06 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Titan Seat Beast Black Kumaş Vs Xdrive Akdeniz

Biraz büyük kalıyor sizin boyada küçük gelebilir bilemedim
  2. Y

Titan Seat Beast Black Kumaş Vs Xdrive Akdeniz

Titanseat throne kullanıyorum yaklaşık 5 6 aydır ciddi manada taş gibi koltuk bi 10 senesi rahat var. Sadece dikkat etmeniz gereken eğer biraz geniş oturma alanı istiyorsanız kenarda ki ufak cikintilar rahatsız edebilir. Süngeri baya sert bir koltuk daha yeni yeni yumusamaya başladı 5 aydır...
  3. Y

Almak İçin Fiyat Tavsiye ?

Selamlar sizce bu sistemin ikinci elde fiyatı ne olmalı? Almak için soruyorum max kaç ödenebilir ?
  4. Y

🔥İndirim NZXT N9 Z890 Lga1851 M.2 Wıfı7 HDMI Rgb Atx Siyah Anakart 8.799tl(Dipfiyat)

Peki bu nzxt nin bundle var o alınır mı 15.5k ya psuyla beraber olan
  5. Y

50.000tl'nin Alabileceği En İyi Telefon

Yd Samsung serverlar kapalı o yüzden çok sıcak bakmıyorum 1786552417 35kya ydsi var ondada hoparlör çok eleştiriliyor bakınıyorum
  6. Y

50.000tl'nin Alabileceği En İyi Telefon

Selamlar uzuuun uzun yıllardır Samsung S10+ kullanmaktayım çok çok memnun kalarak kullandım ilk çıktığında 0 almıştım. Şimdi ise yine uzun yıllar kullanabileceğim 50.000 bandına telefon bakıyorum kafam çok karıştı samsungu vivosu pocosu şayomisi derken. YD almak istiyorum y.ici cihazlar çok...
  7. Y

🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

Bana kupon vermiyorlar:D 130tl kupon verdi 1300e
  8. Y

2500 TL KABLOSUZ/WIRELESS Mouse Önerisi

Aklımda Razer deathadder v3 hyperspeed var. Şuan kullandığım cihaz hyperx pulsefire haste kablolu. Kablosuz bir cihaza geçmek istiyorum lütfen yazılım konusunda iyi olmayan mouselari önermeyin.
  9. Y

16gb ram e 8250 tl vermeli miyim?

İmkan varken iyisi kötüsü yok bence daha büyük krizler öngörülüyor
  10. Y

Wifi li anakart mı yoksa harici mi?

Yaşasın tembellik tabii ki dahili WiFi li anakart😄
Geri