Arkadaşlar 2. El olarak birkaç parça topladım. Ekran kartı rx 6500 xt anakart da asus b450mk 2.
Her şey güzel çalışıyor anakarta enerji gidiyor. Cou fanı çalışıyor. Fakat ekran kartını yuvasına oturttuktan sonra psu dan bağlantısını da yapıp bilgisayarı açınca ekran kartı hiçbir tepki vermiyor...
Ekran Kartım Rx 7600 İşlemcim Ryzen 5 5600 32 Gb 3200 mhz ram li bir sistemim var. Cs go da bekleme ekranında 200 fps oyun içi ortalama 140 FPS alıyorum ve ayararım neredeyse en düşüğe yakın. Sadece birkaç yüksek ayar var. Bu FPS Çok anormal değil mi acaba bir yanlış varsa da yardımcı olabilir...
Abiler 2. el Iphone aldım. İmei sorguladığımda ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyor. Yani burada bir sıkıntı yok çünkü daha önce vatandan aldığım Iphone telefonda da aynı şekilde ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyor. Fakat model numarasına baktığımda AA/A olarak gözüküyor. Yani...
Arkadaşlar depremzede bir kardeşimize telefon alacağız kendisi ortaokula gidiyor. Bunu belirtmemin sebebi daha özenli önerilerde bulunacağınızdan dolayıdır. Bu fiyata alınabilecek en uygun fiyat performans telefonları atabilirsiniz çok sevinirm
Arkadaşlar herkese merhaba. Oturduğum mahallede internete başvurmak istediğimde boş port yok diyor. Tüm servis sağlayıcılarını sorguladım. Yapabileceğim ne var acaba. Superbox en mantıklı seçenek gibi geliyor fakat fiyatı aşırı pahalı. Mahallemde fiber bile var fakat o portlar da dolmuş. Ne...