hocam ileride alacağınız kartı bilmesek de 7800x3d hala en güçlü işlemcilerden biri, uzun bir süre bu değişmeyecektir. Paranız varsa tabii ki daha iyi olanı...
Hangisine paran yetiyorsa onu al. 5070'e geçilmez. 5 sene önce çıkan kartlar hala çok güçlü çünkü saf güç geliştirilmiyor fake kareler ekleniyor. 3080 den...
Vazgeçtim geçmekten sonraki nesili bekleyeceğim. 1440pde oynuyorum şuanda. Kartın performansından memnunum aslında şuanda beyaz sistem dizdiğim için bi...
LSFG ile dene hocam 3080'in varken hazır, linki bir tur örnek video olsun diye paylaştım, redditte paylaşıyorlar gpu spesifik configleri youtube'da da...
Yaza yine saçma olaylar olmazsa fiyatlar oturacaktır. 9070 in mesela 5070 den pahalı olması saçma. 25K ya düşmesi lazım neredeyse.
1745256412
Bana kalırsa...
Peki hocam 15500'e 7800x3d mi almak mantıklı yoksa 22500'e 9800x3d mi arada azımsanmayacak bir fiyat farkı var. Elimde thermalright phantom spirit var...
Tüm sorularınıza yanıt olacaktır.
Eğer 4x fmg'a almazsanız oynanabilir bence, 2x'de felan gayet okey. Ancak 5070 almalı mıyım diye soracak olursanız ben...
x3d ye yükseltin gitsin çok fark ettirir önce ekran kartı yükseltirseniz darboğaz durumları yaşanabilir ama işlemci yükseltilirse böyle bir şey yaşanmaz