Bende merak ediyorum tamda bu konuyu ama bu forumda çok yardımcı olmak isteyen yok hep kızgın şekilde baştan sağma cevap veriyorlar. İnsan azarlamaktan başka bir şey yok
Yok piyano çalamam ben çok zor iki elimi aynı anda farklı şekilde kontrol edemem diye düşünüyorum 🤣
1757316091
Başlangıç gitarı sormadım zaten bağlama , akustik gitar ve elektro gitar arasında çalımı en kolay olanı sordum. Bir enstrümana alışkınlığım olmadığı için kolay çalınabilirliği olan...
Hocam elektro akustik gitarda amfiye bağlayıp veya ses kartıyla kulaklıla dinlesem bile dışarıda aynı ses çıkmıyor mu. Ben sadece elektro gitar için düşünmüştüm kulaklık işini.
Hata yapmışım sona yazdığım kızmadan okuyup yardımcı olursanız sevinirim kısmını yukarı aldım. Kızacaksanız okuyup yardımcı olmak istemiyorsanız yazmanıza gerek yok arkadaşlar. Metin içinde üç enstrüman için farklı sorular var kısacık bir yazıya sorularımı nasıl sığdırabilirim bilemedim kusura...
Hata yapmışım sona yazdığım kızmadan okuyup yardımcı olursanız sevinirim kısmını yukarı aldım. Kızacaksanız okuyup yardımcı olmak istemiyorsanız yazmanıza gerek yok arkadaşlar. Metin içinde üç enstrüman için farklı sorular var kısacık bir yazıya sorularımı nasıl sığdırabilirim bilemedim kusura...
Bu ne hız daha yeni attım. Canın sağolsun. İnşallah bende kısa sürede birşeyler yapmayı başarırım.
1757266290
Zaten en çok bağlama çalmak istiyorum ama öğrenmesi ve çalması daha kolay gene sevdiğim ve çalmak istediğim başka bir enstrüman ile başlayıp geçiş yapmak daha fazla enstrüman öğrenmek...
Öncelikle hepinize iyi günler arkadaşlar, Yazı biraz uzun olabilir ama kızmadan okursanız ve yardımcı olmak istiyorsanız yazarsanız sevinirim. Ara ara kendime çeşitli hobiler edindim parfüm ve saat gibi bi yerden sonra sıkıyor. Bu nedenle artık müziğe başlayıp kendimi devamlı geliştirmek farklı...
❗(Sistemi 4090lı)❗
Arkadaşlar bi abim için 40.000₺'ye kadar alınabilecek en iyi en büyük oyuncu monitörünü bulmam lazım sizce ne alınmalı görüntü kalitesi yenileme hızı önemli. Aslında 65 inç oled tv alıp bilgisayar bağlayıp oyun oynayacaktı pek önermedim büyük olunca görüntü bozulabilir ve...