Merhaba herkese iyi forumlar bende PRIME H610M-K D4 anakart var kasaya sonradan takmıştım pubg oynarken dar boğaz yapıyor oyunu 60fps oynayabiliyorum işlemcim de i3 12100f arkadşlarım i5 14400f almamı önerdiler sizce uyumlu olur mu veya daha iyi bir işlemci önerebilir misiniz
İyi günler arkadaşlar tva raidere michelin lastik alacaktım ama orijinal ebatı olan 100 90 17 ve 80 100 17 yi bulamadım lastik deposuna sorduğum zaman tr se olmadığını söyledi bunun bir gerçeği falan var mıdır
3k ya aldım arkadaştan şu aralar dolandırıldım diye korkuyorum ama gözümün önünde 4k oyuna girdi hatta bannerlord lobide gpu kullanımı %97 olmuştu a27 internette hep v1.1 1.2 var ama bilemiyorum valla
s.a. akradaşlar 4k 240hz monitör aldım 2. el çocuk gözümün önünde 4k da oyun oynamıştı 4k ya alınca her şey çok küçülüyor ama burada belli olmamış nedeni nedir
Arkadaşlar bu monitörü almak istiyorum https://ty.gl/udb7udljtn ekran kartım 4060 ille de g sync olan bir monitör mü almam gerekir eğer öyleyse monitör önerir misiniz