yskaplan isimli üyenin son içerikleri

1. yskaplan

İnternet sağlayıcı tavsiyesi

O zaman kesinlikle daha uygun sağlayıcılara bakın o hız değerine 500TL çok yüksek.
  2. yskaplan

Yardım Evde internet operatör değiştirme süreci nasıl işliyor?

Yapmanız gereken tek işlem var Turk.net sitesine girerek abonelik başvurusu yapın. Ancak dikkat etmeniz gereken bir detay var taşıma yapmak için "İnternetim Var" seçeneğini seçmeniz gerekiyor ve XDSL (yani mevcut sözleşme numaranızı) oraya yazmalısınız. Ardından gerekli bilgileri doldurun...
  3. yskaplan

İnternet sağlayıcı tavsiyesi

Yani önerebileceğim TürkNet hocam. Bugüne kadar sadece 1 kere kesinti yaşadım oda Telekom kaynaklı hatta Telekom altyapısını kullanan şehirdeki bütün internetler aynı anda kesildi yani Türknet ile alakalı bir durum değildi. Ayrıca 12 aylık peşin ödeme yaparsanız 500tl yerine 470tl ye geliyor...
  4. yskaplan

Netspeed önerir misiniz?

TürkNet kullanıyorum ve hiç bir sorun çıkmadı, ne bir yavaşlama ne bir kesilme. NetSpeed nasıldır bilmiyorum ama TürkNet bana bir sorun çıkartmadı. Söz verdikleri hızı veriyorlar.
  5. yskaplan

Faturalı faturasız Tarife önerisi

NetGsm öneririm, fiyatları gayet uygun.
  6. yskaplan

TOKİ için açılan Halkbank hesabına nasıl girilir?

Bir kaç ay kullanılmayan hesaplar otomatik kapanıyor, o hesap normal bir hesap değil kullanmayın. Gidin yeni bir hesap açın, tek tuşla açıyorlar.
  7. yskaplan

Tokide oturanlar dsl mi kullanıyor fiber mi ?

Oturduğum toki binaları 2009 2010 yapımı ilk zamanlar fiber yokmuş sonradan fiber hat çekilmiş. Fiber hat çekileli 2 yıl kadar oluyormuş
Geri