Ysn1453 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Öneri Corsair Hs80 Vs Hyperx Cloud 3 Hangisi Almalı?

Valorant Oynuyorum Arada Müzik dinliyorum , Telefon İçinde aynı dışarda müzik dinliyorum Rahatlık vs. olsun Sizce Hangisi Daha İyi CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIK CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIK CA-9011295-EU -...
  2. Y

Öneri Bu Kulaklıklardan Hangisi Daha İyi ve Bana Önerebileceğiniz Varmı?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-asus-rog-strix-go-2-4-usb-c-kablosuz-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,698034404.html https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-5-siyah-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,789106198.html...
  3. Y

Öneri Bluetooth Wirelles Kulaklık Önerisi

Bütce 5-6K
  4. Y

Yardım Logitech g733 valorantta sesi boğuk geliyo

Yardım Edermisiniz?
  5. Y

Öneri Kulak Üstü Wirelles Tybe-C Bluetooth Kulaklık önerir misiniz??

Hem Bilgisayarda Valorant Oynamak İçin Hemde telefonda Müzik Dinlemek İçin Bütçe Tam Belli Değil Önerilere Göre Bakicam
  6. Y

Hikayeli Oyunlarda Çim,ağaçlar ,Yüzler ve Saçlar pürüzlü Bunun nedeni nedir?

knk Oyun içi ayardan bahsediyosan hepsi fullde bütün ayarları denedim Nvidianınkinide oyununkinide bu her oyunda oluyo God of War,Last of us part1 ,Wukongda baya oyun oynadım böylea
  7. Y

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Thermalright Burst Assassin 120 TL İle OC Yapmaya değermi?

Tam Performans İçin Ne Kadar ekmek o kadar köfte misali
  8. Y

Hikayeli Oyunlarda Çim,ağaçlar ,Yüzler ve Saçlar pürüzlü Bunun nedeni nedir?

Sistemim : AMD 5600-ASUS DUAL-RTX3060-O12G-V2-PRIME B450M-K II-WD GREEN-CORSAIR 16GB ASUS PRIME B450M-K II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 mATX Anakart CORSAIR 8GB Vengeance Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit Ram FRISBY FC-9315G 600W 80 PLUS Bronze 120mm RGB Fanlı Mid-Tower Gaming Kasa...
  9. Y

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Thermalright Burst Assassin 120 TL İle OC Yapmaya değermi?

Valorant ve Bazen Hikayeli Oyunlar Oynuyorum Quick Cpu ile 4.4 Ghz Görüyorum Sizce 4.9 a OC Gereklimidir?
  10. Y

Çözüldü✓ 1200-1500 arası kulaklık üstü kulaklık Önerisi

Hem Telefonda hem Bilgisayarımda(Bilgisayarda bluetooth yok) kullanabileceğim,kulaklık önerisi.ses kalitesini önemli benim için telefonda müzik bilgisayarda oyun için kulanicam
Geri