Herkese selamünaleyküm fivem indirdim kurdum ancak açmaya çalıştığımda startupwindow ekranında kalıyor ve bir süre sonra fivem çalışmayı durdurdu ve fivem game subprocess çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum bir türlü fivem ekranına geçiş yapamadım hiç bir yerde bulamadım çözümü bilen biri varsa...
Seni anlıyorum ancak ben sadece csgo ve metin oynuyorum bana bu ikisini açsa yeter hatta mt2de kasmasın yeter cs acmasada olur sadece şu attığım sistem oynatır mi ve en fazla kaç para eder ?
Kardeşim eski bir laptop dan bahsediyorum yukarıda özelliklerini attım o pc ile oynayabilir miyim ve ne kadar eder oynayamazsam da en az ne olmalı özellikleri laptop ın ?
Kardeşim neyin ne olduğunun farkındayım ben sana burda 1000tlye sıfır mükemmel pc diz demiyorum zaten yukarıda bilgisini attığım pc ile oynayabilirmiyim onu soruyorum veya en az özellik ne olmalı lütfen saçma sapan cevaplar vermeyin
O kadar bütçe olsa zaten kasa dizerim sorun yok ama şuanda beni idare edecek bir laptop lazım daha sonra satıp o şekilde bir kasaya geçiş yaparim zaten üstte attığım sistem 800e alınır mı metin oynatır mi en azından ?
Şuanda o kadar bütçe ayıramıyorum o yuzden bana max 1000e kadar lazım csgo yu geçelim metin yi rahat bir sekilde oynatirmi üstte attığım sistemdeki laptop ?
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar max 1000tl olacak şekilde csgo, metin2 gibi oyunları oynayabileceğim bir Laptop varmıdır veya bu gibi oyunları oynayabilmem için özellikleri en az ne olmalıdır ? Örneğin kaç GB ram, işlemci en az hangisi, ekran kartı gibi ?