Hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler algoritmaya uygun içerikler çıkartmaya çalışacağım peki sizce ben şuanda günde 2 reels 1 hikaye atıyorum bu sayılar iyi mi değişikliğe gitmeli miyim ?
Hocam her konuda komik içerikler atmaya çalışıyorum ilk başta shitpost benzeri bir şey yapmayı düşünüyordum lakin çok fazla var shitpost sayfası o yüzden böyle bir şey yaptım
Dostlar benim bir instagram sayfam var ilk kez denedim sayfa yönetmeyi güzel izlenen videolar var lakin takipçi çok artmıyor. Sayfayı geliştirmek için günde kaç hikaye - reels atmalıyım vede bunun dışında öneriniz varsa lütfen onlarıda yazın. ( Sayfa = @komikturklerbu (Sayfayı görülüp tavsiye...
Merhabalar benim İnstagram'da bir sayfam var ve sadece bir videom tuttu (Şuanda 2,9 m). Takipçimde 576. Şu reklam işleriyle ilgili sadece bilgi sahibi olmak istiyorum zaten şuan tabii ki reklam gelmez hesap şuan küçük lakin ilerlediğinde reklam işleri nasıl oluyor karşı taraf mı bizi buluyor yoksa...
Vücut geliştirme ile uğraşıyorum şuanlık tek ekipmanları 2 tane 6 kg dumbell var. Şöyle bir set var bence güzel gibi işimi fazlasıyla görecek şeyler var gibi. Sizce alınır mı ?
Kilo : 74 kg
Boy : 164 cm
Link ...
attım istek
kafamdaki düşünce tabikide kopyalayıp site yapmak değil mesela bu projemi yapmadan önce normal menüleri bile yapmayı bilmiyordum yani normal css siz menüleri yapabiliyordum html ile sonra css linin kodunu alıp kopyala yaptım yaptıktan sonra üzerinde oynamalar yaparak onunda...
aga sunucuyu açmıyorum bile .d normalde baya iyi sunucuydu hatta bir ara videosunu atmıştım yt kanalıma hatta bir ara 7/24 yaptım ama bozuldu işte okulda açılınca bıraktım. O yüzden atamıyorum yani atsamda bir işe yaramaz ama açık olsa idi sunucu o zamanda atamazdım çünkü atmak için yt kanala...
5 ay önce yaz tatili yeni başladığı zamanlar bi hevesle yaptım 1 haftada felan sonra mc sunucusuyla ilgilendim o sunucuda baya iyi oldu tabi okul açılınca bıraktım.
Bu siteyi yapalı bayağı oldu 5 ay felan ama atmak şimdi aklıma geldi Minecraft Sunucusu açmıştım onun için tamamen ben yapmıştım ama o zamanlar şuan ki bilgimin 3 de 2 si falan vardı
Site : https://corin.tk
Şuanda yaşça çok büyük değilim sitedede yazıyor şuan 8. sınıf öğrencisiyim. 5. sınıfta başladım yazılı tabi o zamanlar HTML,CSS değildi scratch vb. idi ama 6. sınıftan itibaren bu iş ile uğraşıyorum hazır alıp düzenleme sözü çok kırıcı geldi bana. Düzenleme Back-End developerların işidir. Ben...