ytMuRaT isimli üyenin son içerikleri

1. ytMuRaT

Gıbırnet , Hiperonline gibi markalar neden yavaşlıyor

Arkadaşlar biz bu iki firmayı kullanıyoruz ve iki firmanın internetide bayram gününden beri gelip gelip gidiyor aynı sorumu yaşayan varmı
  2. ytMuRaT

Acer Nitro Isı Sorunu: Çözüm Önerileri

Hocam yapmadığım şet kalmadı kaç kere format attım 2 kere ssd değiştim makine droptan kurtulamıyor
  3. ytMuRaT

Hocam onlara falan baktım her şey yerinde ve tam ama ilk aldığım zamanki ki termal pedleri sıvı gibiydi onlarda sıkıntı yoktu ısınıyordu fakat drop yemiyordum değiştirdim drop yemeye başladım 1745095808 Sanmam hocam yeteri kadar ve yayarak sürdüm
  4. ytMuRaT

o ne demek oluyor hocam
  5. ytMuRaT

Arkadaşlar benim bir acer nitro laptopum var. R5 5600h RTX 3060. Isınıyordu gittim termal macun aldım termal ped aldım yerli yerine yerleştirdim ısı sorunu halen devam ediyordu soğutucu aldım yetmedi kendim ek yaptım fakat ne yaparsam yapayım bu ısı gitmiyor oyunlarda drop yiyorum servis müşteri...
  6. ytMuRaT

🔥🔥 599TL Anker 6W Hoparlörü (RGB)

Bu fiyata çok iyi bence bide ledleri içini açıp söktüğümüz zaman açık kalma süresi çok artar
  7. ytMuRaT

Temudan 800 liraya aldığım ajazz aj159pro dan skatez çıkmadı

Kanka iade etme gibi bir imkanın varsa iade et yok edemiyorsan bence elindeki mousea uygun bir skatez bulmalısın
  8. ytMuRaT

Rtx 5080 i7 14700kf kaç fps almalıyım

Aynen kanka intel artık iyice iş kanadına yöneldi ama amd oyun odaklı işlemci üretiyor
  9. ytMuRaT

Rtx 5080 i7 14700kf kaç fps almalıyım

Knk sistem 1080p sistemi değil ama ille 1080p diyorsan çok fps verir Umarım sadece online oyun oynamassın. 1742499983 Orası öyle fakat inteli seven bırakamıyor
  10. ytMuRaT

160000-170000 civarı laptop önerisi

Buyur Hocam RTX 4000 serisi ama en üst seviyedeki ekran kartı umarım beğenirsiniz https://www.hepsiburada.com/monster-semruk-s7-v9-3-2-intel-core-i9-13980hx-64-gb-ram-2-tb-ssd-16-gb-rtx-4090-freedos-17-qhd-240-hz-oyun-bilgisayari-pm-HBC00004VO9H0
  11. ytMuRaT

Yardım Temudaki hafıza kartlarından alan var mı ?

ustam pc bileşenlerini buraya nasıl eklediniz
  12. ytMuRaT

Bu sistem nasıl sizce?

Ustam sistem iyi ama ddr5 bakmanı öneririm ( Bütçen varsa )
  13. ytMuRaT

Steam açtığımda açılmıyor???

Merhaba arkadaşlar steam girdiğimde açılmıyor aile interti vesaire diyor nasıl düzeltebilirim
  14. ytMuRaT

R5 8400f RX7800XT nasıldır?

Eyw kanki
  15. ytMuRaT

R5 8400f RX7800XT nasıldır?

https://www.incehesap.com/obsidian-elite-hazir-sistem-fiyati-57184/ Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bilgisayar almayı düşünüyorum bu bilgisayar darboğaz yaparmı yada fps testleri nasıl olur? 1727713912 .
Geri