ytsayanora isimli üyenin son içerikleri

1. Y

PS5 ve Series X için nasıl bir monitör tercih edilmeli?

Merhaba arkadaşlar, genel olarak God Of War, Witcher 3, Hellblade ve vb vs gibi hikayeli oyunlar oynuyorum, normalde TV’de oynuyordum ama TV’de hep ailem maç vs izlediğinden dolayı oyun oynamaya fırsat olmuyor, rekabetçi oyunlar oynayan bir insan değilim, görüntünün güzel gözükmesi daha büyük...
  2. Y

Oyun Laptopunda AMD VS İntel

Merhaba arkadaşlar, şuan M2 MacBook Air kullanıyorum iş amaçlı fakat MacOS'da oyun olmadığından dolayı kendime birde oyuncu laptopu almak istiyorum, masaüstü alamam hep öteye beriye gitmem gerekiyor, İntel işlemci konusunda çok geri kaldı o yüzden daha fazla ısınıyor o yüzden pili daha çabuk...
  3. Y

Yardım Abdullah Hacıgül hangi telefonu kullanıyor?

Profilime girmen çok zor olmasa gerek? bu tarz bi konu açmışım fakat cevap bile gelmemiş?? https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-mag-b760-tomahawk-ddr5-anakart-icin-sistem-tavsiyesi.742934/ 1690271069 ve sistemi topladım bi arkadaşımdan yardım alarak gerek kalmadı artık, 3 ay geçti konunun...
  4. Y

Merak ettim sormak istedim bu gereksiz hal hareketler neden? ne gereksiz insanlarsınız hala üzerinizden ergenliğinizi atamamışsınız yazık. :D 1690270056 Vitor'a dediğimin aynısı senin içinde geçerli :D
  5. Y

Merhaba arkadaşlar, Abdullah abi iPhone 12 Mini kullanıyor diye biliyorum fakat bunun yanında 1 tane daha cihaz kullanıyor sanırım, diğer kullandığı cihaz S23 mü ve neden 2 telefon kullanıyor bir bilginiz var mı teşekkürler iyi günler.
  6. Y

MSI MAG B760 TOMAHAWK DDR5 Anakart İçin Sistem Tavsiyesi

Merhaba, instagram çekilişinden "MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI 7000MHz(OC) DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI DP ATX" adlı Anakartı kazandım hala inanamıyorum ama bugün evime ulaştı, Bilgisayarım yok ama anakartım var şuan şaka gibi bir durumun içindeyim, İntel İşlemci, Nvidia Rtx 4000 serisi bir ekran...
Geri