Merhabalar tasarım ve oyun için laptop arıyorum bütçem 30-35K. Ben Görsel İletişim Tasarım 2.sınıf öğrencisiyim bölümü için laptop araştırması yaparken kafama takılan şeyler oldu mesela tasarımcılar için renk doğruluğu önemliymiş bu paralara renk doğruluğu yüksek ekranlı laptop bulunabilir mi...
Merhabalar ben B sınıfı ehliyet harcımı 21 Martta yatırdım ve 29 Nisanda Nüfus müdürlüğüne gideceğim. İnternette biraz bakındım harcın geçerlilik süresi 1 ay diye okudum, 1 aydan sonra geçerli olmuyor ve iade talebi açmam gerekiyormuş bu doğru mudur bu durumu yaşayan var mı? Kurstaki hocama...
merhabalar 12.sınıf öğrencisiyim başlangıç için hangi paragraf kitabını almalıyım.
345 yayınlarının 0 risk paragraf soru bankasını almayı düşünüyorum sizce başlangıç için mantıklı mı veya bu kitap geliştirir mi önerilerinizi bekliyorum.
merhabalar dershaneye yeni başladım. TYT matematik için konu anlatım videosu izlerken Mert Hoca adında youtube kanalının tyt kampını keşfettim ve 1 videosunu izledim baya verimli oldu. işte kendi kitabından konuyu anlatıyor konuyu anlattıktan sonra kendi soru bankasından ödev veriyor.Şimdi asıl...