Merhabalar, bilgisayarımın 3 gündür uyku moduna geçtikten sonra tekrar açılışında 2. ekranımın görüntüsü gelmiyor. Yansıt seçeneklerinden "uzat" seçili ama tek ekranda görüntü alıyorum. HDML kablosunu çıkar tak yapınca düzeliyor ama bu sorun daha önce olmuyordu. Daha önce başına gelen varsa ve...
Merhaba, Salcano NG 650 18"- 21 Vites- V Fren - 9 ay garanti - çiziksiz, bisikletim var ve uzun süredir kullanmadığım için bunu satmak istiyorum ancak daha önce 2. el satış yapmadığım için fiyatını ne kadar belirlemeliyim bilemiyorum. Bu tarz konuları takip eden varsa yardımcı olabilir mi ?
2 3 gündür elimden geldiğince araştırıyorum, öğreniyorum. En son bu sisteme karar kıldım gibi hem taksitle ödeme seçeneği hem de hazır montaj olduğu için.
Ben tercihimi R5 5700X ve 1TB SSD den yana kullanmıştım, böylesi işimi daha çok görüyor, ilave depolamaya gerek duymadım.
1723064263
Soğutucuyu ilerisi için de düşünmüştüm işlemci değişime giderim diye , taksitle ödeyeceğim için 1k çok göze batmıyor.
Kötü cümle kurdum sanırım yanlış anladınız, demek istediğim DDR4'te tek 16GB RAM, x2 8GB RAM'e göre daha düşük performansta çalışıyor. Aynı durum DDR5 içinde geçerli midir