Böyle haberler sayfalar var aslında ama çoğu güncellenmiyor veya güven uyandırmıyor ben engelli araç fiyatları 2026 sayfasından takip ediyorum gördüğüm kadarıyla her ay güncelleniyor ve bahsettiğiniz gibi hem marka hem indirimli fiyatı görebiliyorsunuz
Maalesef ups mağdurlarından biri de benim sanırsın yurt dışından getiriyorlar nedir bu kadar uzatmalarının sebebi bilmiyorum. İşin kötüsü trendyoldan bir şey aldığında kargo tercihi de yapamıyorsun ups denk geldiyse yandın bekle Allah bekle
Ya ben bunu aldım ve hiç memnun kalmadım benim aldığım modelde mi sıkıntı var yoksa marka mı genel olarak bu kadar sert ürünler tasarlıyor bilmiyorum ama bildiğin köy evlerindeki sedire oturuyor gibi hissettiriyor sırt kısmı da aynı sertlikte, bel desteğini de beğenmedim ve almış bulundum :(
Paran hesap kartındaysa limit vs. gerekmez ki senin ne kadar paran varsa hesabında o kadar harcama yapabilirsin. Ama eğer paranı bir fona veya başka bir yatırım aracına bağladıysan tabii ki hesap bakiyende görünmez, bu durumda kolay kredi kartı veren bankalar arasından bir seçim yapıp kredi...
airpodslar iyi ama bütçeyi aşıyor sanırım ona alternatif olarak samsungun kulak içi kulaklıkları çok iyi müzük konusunda gürültüyü de neredeyse sıfırı indiriyor
Bende bayadır araştırıyorum taşıt kredisi faiz oranları almış başını gidiyor togg kredi kampanyası sayesinde faiz oranaları bir nebze düşük o yüzden kredi kullanılarak bir araba alınacaksa o kesinlikle togg olur abi