yucexzzers isimli üyenin son içerikleri

1. yucexzzers

Ucuz (!) MacBook Neo tanıtıldı.

iyi hocam o zaman ya bunun işlemcisi iyi desek bi 15 sene götürür xd şaka bir yana 6-7 yıl gitse daha ne istiyim
  2. yucexzzers

Hocam 50ye aldık kız arkadaşım temiz kullanır birkaç seneye piyasası ne olur ki ikinci elde
  3. yucexzzers

O kadar değil hocam :) ama tek sevmediğim özellik 60hz, ha ben 240hz kullanıyorum benim gözüme çarpar da kız arkadaşım çok umursamaz :D 1772819685 Hocam almışken iyisini alayım ömürlük olsun dedim (umarım ömürlüktür..)
  4. yucexzzers

İpad a18 çıkacak deniyodu çıkmadı ben de kafayı bozdum 50kya macbook air m4 aldım hocam bütçe sözde 25-26ydı :D
  5. yucexzzers

Apple Music mi YT Music mi

kullanıldığını bilmiyordum araştırmadım hocam?
  6. yucexzzers

Apple Music mi YT Music mi

İphonedan androide geçtim iosun tek özlediğim yanı apple music :(
  7. yucexzzers

İpad 12. Nesil olarak gelmicek mi başka ürün kalmadı mı ?
  8. yucexzzers

Apple Store fiyat güncellemesi!!!

Hocam ipad ne zaman satışa açılır
  9. yucexzzers

Apple Store fiyat güncellemesi!!!

İpad a18in fiyatı ne olur sizce +25k görür mü
  10. yucexzzers

Yardım Ders için tablet önerisi ?

iphone ile kullanmazsak hayatı zindan etmez anladığım kadarıyla
  11. yucexzzers

Yok hocam samsung s20fe kullanıyor, dediğiniz gibi s11de amoled ekran çözünürlük ekran parlaklığı olarak baya hoşuma gitti ipad a18 çıksın ikisinden birisini seçeceğim. Android kullandığı için ipadde kullanamayacağı özellikler oluyor mu hocam ?
  12. yucexzzers

estağfurullah hocam yanlış anlamam ama 2 marka dışına çıkmak istemiyorum şu anda
  13. yucexzzers

hocam o zaman s10fe+ ı eleyim geriye s11 ve ipad a18 kalıyor s11in tek beğenmediğim özelliği küçük ekran plusa göre
  14. yucexzzers

hocam yordum sizi ama sanırım son sorulara yaklaştım :) tab s11den hiç konuşmadık bütçem biraz zorlar ama 6 taksitle hallolur gibi 27k şu anda fiyatı ha ekranı biraz küçükmüş plus boyutunda isterdim açıkçası dediğiniz gibi boyut farkı bariz varmış kusura bakmayın, tab s10 fe+ ve tab s11 arasında...
  15. yucexzzers

hocam yorumlarda birkaç sorun yazdıklarını gördüm sanırım tab s10fe+ 128gb ya da kısa sürede ipad a18 çıkarsa onu alacağım 1772552990 hocam 4martta a18 tanıtılacak ama türkiye saatiyle kaçta tanıtılır ki özellikleri iyiyse fiyatı beklerim yok yaramazsa sanırım s10fe+ çekeceğim 128 gb yeter...
Geri