yucexzzers isimli üyenin son içerikleri

1. yucexzzers

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Hikayeli oyunlara para vermiyorum açıkçası ps5ten hikayeli oyunlara hesap satın alıyorum ghost of yötei 3500tl şahsen bir oyuna o kadar para veremem vermem de. Online oyunlara para veririm, her sene fifa alırım ama hikayeli oyunlara para vermem
  2. yucexzzers

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S26+ 512 GB ( Samsung Türkiye Garantili) 76.048,45 TL

Teşekkürler hocam çıkarsa tadından yenmez ama orda pahalı değil miydi
  3. yucexzzers

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S26+ 512 GB ( Samsung Türkiye Garantili) 76.048,45 TL

Hocam zip nasıl oluyor gördüm ama anlamadım
  4. yucexzzers

Yardım Atk A9 Alıcam ama Kararsızım

Hocam bu a9 plus 1000hz ya 8k hz ile aşırı farkı olur mu ? Tek endişelendiğim konu o açıkçası. Chatgptye sordum mousepadim kötü pis, onu değiştirsen bile fark daha çok kapanır diyor
  5. yucexzzers

beyler 3 taksit de varmış iyi oldu wraithde var mı bilmiyorum ama klasseden aldım
  6. yucexzzers

hocam o zaman 150 daha verip plus alıyım bir de wraithde 100 tl ucuz hiç riske girmeyim 1780431451 evet hocam acelem var ama a9 plus yokmuş amazonda klasseden alıp bekleyeceğim artık
  7. yucexzzers

hocam o zaman neden plus diye bi model üretmişler anlamadım
  8. yucexzzers

hocam 150 önemli değil ama aralarındaki farkı unuttum ya 0 fark mı ellerim büyük boyut farkı varsa o fiyata değer
  9. yucexzzers

hocam klasse güvenilir mi bir de kargoya hemen verirler mi bir de bunların içinde var mı plus
  10. yucexzzers

hocam sanırım başka sitede yok ama wraithe hem kötü diyorlar hem de kargo hızlı gelir mi acaba
  11. yucexzzers

plus hangi sitelerde var hocam ?
  12. yucexzzers

hocam wraith harici siz ne önerirsiniz kafam allak bullak oldu. bana taksit imkanı olan teknik servis sorunu olmayan bi site lazım
  13. yucexzzers

hocam 3 model var hangisi daha iyi ve ne farkları var ?
  14. yucexzzers

hocam atk a9 önerir misiniz amazondan alacağım taksit ile ve acil lazım
  15. yucexzzers

hocam düz ve pro arasında ne fark var acaba bir de wraith dışında satıcı yok mu pronun
Geri