yucowave isimli üyenin son içerikleri

1. Y

❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

Burdaki sorun şu monitör uyanırken dsc aktif oldugu için handshake sırasında bug a giriyor yaygın bir sorunmuş. Onboard üzerinden ikinci monitörü bağlarsam sorun çözülür diye düşünüyordum ama denememiştim. Musait vakitte deneyeceğim sağ olun.
  2. Y

[H3 id='BYaadm+SorunB']Yaşadığım Sorun:[/H3] MSI MPG 322UR QD-OLED X24 monitörümdeki varlık/insan algılama sensörü masadan kalktığımda sorunsuz bir şekilde ekranı kapatıyor. Ancak masaya dönüp sensör beni algıladığında monitör tam uyanır gibi oluyor, ardından "DP Sinyal Yok" uyarısı veriyor ve...
  3. Y

Ben çok bekledim.. bir anda kritik stoklu bildirim geldi… takipte kalın..
  4. Y

Hoca, ürün geldi. Harika…
  5. Y

hocam siz de aldınız mpg322ur x24'ü başlangıç için önerilen ayarlarınız vs var mı ?
  6. Y

teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için
  7. Y

hocam sizce mpg 322ur qd oled x24 sizin önceden önerdiğiniz özelliklere sahip diye düşünüyorum. Fikriniz nedir asus pg27ucdm yerinde bunu tercih ettim...
  8. Y

hepsiburada'da nethouse tekrar stok girdi bir tane çektim mpg322 ur qd oled x24 6 taksit 46 bin lira. Bakalım iade olanlardan biri mi yoksa sıfır ürün mü...
  9. Y

Çözüldü✓ Vatandan Pg27ucdm OLED Aldım Nasıldır - Acil

evet fiyat iyi, ilk başta bu fiyata yakın bir fiyattan almıştı diğer arkadaşlar. Yeni stok mu iade edilenlerden biri mi anlarız ürün gelince.
  10. Y

Hocam mag serisi değil de mpg serisi düştü aşağı yukarı aynı fiyata, 6 taksit çektim.
  11. Y

Ooo iyiki sordum sana:D
  12. Y

Sana inanıyorum ve şu görseldekini alayım mı amazon depo malı 35 bine
  13. Y

Evet hocam haklısınız hala karar veremedim. mpg 322ur x24 hakkında düşünceniz nedir ? onu da almak istedim ama kaçırdım stoklarda yok şuan. Ayrıca 26.5 daha mantıklı geliyor bana.... 31.5 a alışamam diye düşünüyordum..
  14. Y

Harika bu fiyata yakalarsam bende çekerim
  15. Y

İptal oldu mu
Geri