Evet hepsini yaptım cpuz, aida64, prime95 ve cinebench hepsini sıkıntısız geçti çalışıyor hala aynı şekilde kullanmaktayım. Neden imkansız dediniz hocam?
System.AggregateException: One or more errors occurred. ---> System.NullReferenceException: Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.
at A.c7ef8ec682dd21d60b7ea8e49e2ff83f2.c5c2452607c2665392a3543b056d8caa4()
at...
İyi günler 7 inch boyutunda eski bir tabletim var panelini çıkartıp 2. Monitör olarak kullanmak istiyorum dokunmatik özelliği ile birlikte kablo ile pc ye bağlamak istiyorum spacedesk gibi bir uygulama olamadan nasıl yapabilirim? Çünkü sürekli internete bağlı olmuyorum
dediğiniz şekilde otomatikteymiş önceden bakmıştım ona zaten ben windows güvenliğini tamamen kaldırmıştım şöyle bir şey oluyor açmak istediğinde
1618177361
tamamen boş bir sayfa geliyor yani
marketten uygulama indirmeme veya güncelememe izin vermiyor nereden hesap açmaya çalışırsam çalışayım oturum açamıyorum çözümü var mıdır?(windows sürümümü ekledim sabit bi sürüm kullanmam 1909 gibi gelen güncelleme ile değiştiririm sürekli)
pc kapandığı için şimdi tekrar yaptım sonuçlar birbirine yakın ama şöyle bir sorun var öneden hiç oc yapmadığım için nasıl yapılır bilmiyorum biosun fotolarını attım nereden yapıcam