Yuilix isimli üyenin son içerikleri

1. Yuilix

Monster Pusat k3 Pro Yazılımını Bulamıyorum

adamlar siteden şu arayüzlü olasn driver'i kaldırıp onun yerine güncelleme driver'i koymuşlar eskisinide bulamıyorum makro cart curt atıycam yazılım ortada yok varmı birinizde kurulu bu zımbırtı? veya bulabilecek varmı şahsen 2 saat kadar bi süredir geziyorum naptıysam bulamadım
  2. Yuilix

klavye önerir misiniz? lütfen

red switch mekanik klavye lazım bana bilek destekli ve mümkünse ses yuvarlağı olanlardan açma kapama şeysi enazından full RGB internette araştırdım pusat k3 baktım kimse tavsiye etmiyor rampage ve gamepower baktım alınmaz diyorlar Logitech baktım kronik sorunlu diyorlar ulan ne alıcam şaşırdım...
  3. Yuilix

Çözüldü✓ uygulama üzerine basınca tik simgesi var

Windows 10 u yeni kurdum 11 deydim temiz kurulum yaptım herhangi bi programa basınca şu beyaz kutucuk çıkıyor onu nasıl kapatıcam? 1719593907 foto yüklenmemiş yine yükledim
  4. Yuilix

AMD neden alınmalı veya alınmamalı

Ben alt üst ediyorum wattman yemedim buyur hadi
  5. Yuilix

FSR 3 BALONU PATLADI !!!

Nvidia fanboyu ****** git
  6. Yuilix

Çözüldü✓ Monitor HZ değiştirince ekran gelmiyor

Olmadı zaten kabloda sorun yok 1695814042 Edit: gençler Windows 11 den 10 a geçtim düzeldi 😦
  7. Yuilix

Çözüldü✓ Monitor HZ değiştirince ekran gelmiyor

Elimde excalibur 28.3 curved 200hz monitor var bikaç aydır kullanıyorum şu sıralar durduk yere kendi kendine kapatıyor birşeyler oluyor reset attım bu sefer 200hz e almaya çalışınca ekran gidiyor gelmiyor hdmi kablosu denedim 144 vermesi lazım ondada çöküyor 60 tam üstü alınca ekran siyah...
  8. Yuilix

Çözüldü✓ 0x00007FF66103600F hatası

1sn reis yazıcam detaylı 1683847777 Steam>Kütüphane>istediğin herhangi bir oyuna SAĞ TIK bas>Özellikler>Yerel Dosyalar> " Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula... " seçeneği, ona bastıktan sonra biraz bekletiyor % ibareti çıkıyor o bitince otomatik olarak gerekli dosyaları indiriyor, eğer...
  9. Yuilix

Çözüldü✓ 0x00007FF66103600F hatası

Steam Pubg indirdim bir türlü açamadım şu hatanın kaynağı nedir varmı bilen lütfen Hata Kodunun tamamı: " 0x00007FF66103600F Adresindeki yönerge 0x0000000000000038 Adresindeki belleğe başvurdu. Bellek şu olamaz read. " alta birde fotosunu koydum sistem: Ryzen5 5500 RX6600 8GB 16GB 3200Mhz...
  10. Yuilix

Çözüldü✓ Asrock ana kart secure boot açamıyorum

Tanıdığım varmı hocam 1682973019 Tanıdığın *
  11. Yuilix

Nasıl yapıcam onu?
  12. Yuilix

Başlık gayet açıklayıcı bi türlü açamadım böyle değişik bi yazı geliyor anlayan varmı?
  13. Yuilix

kısaca wifi USB adaptörü lazım

masa üstü pc var wifi yok aparat lazım elimde 200TL var, varmı bişiler evdeki internet fiber 50 download 8 upload türktelekom ne önerirsiniz?
  14. Yuilix

Fiyatına göre iyi mi?? Alınır mı bu kasa?

Ummaktan başka çare yok şuan 8 9 yıldır gpu'suz celereon işlemci kullanmış insanım artık yavaştan gına gelmeye başladı
Geri