yukithehomeless isimli üyenin son içerikleri

1. Y

AOC 25G4KUR ALINIR MI?

AOC 25G4KUR adlı montiörü almak istiyorum,tabsiye eder misiniz?Benzer başka tavsiyeleriniz var mı?
  2. Y

15k 34 inç monitör tavsiyesi

15-16k bütçem var.Bu fiyata 34inç monitör almak istiyorum.ets2 gibi oyunlar oynayacağım.Bu fiyata alabileceğim modeller nedir
  3. Y

30-35k arası tv önerisi

Merhaba. 30-35k arası 55-65 TV almak istiyorum. Bu fiyata görüntü kalitesi güzel ve PS oynayabileceğim bir TV önerir misiniz?
  4. Y

6k ye klavye+mouse önerisi

Toplam butçem 6k. Kablosus ve hafif mouse ve red switch klavye arıyorum yardımcı olur musunuz?
  5. Y

Monitör karşılaştırma

ASUS VG279QM 27 inç vs AOC24G2ZU 23.8 inç İkisinden birini alacağım. Bilgisi olan var ise tavsiyede bulunabilir mi?
  6. Y

Monitör tavsiyesi lazım

Merhaba. 10k bir bütçem var. 23-24 inç ve yüksek hz monitör lazım bu fiayata en iyi ne olur belirtirmisiniz.
  7. Y

Kasamın ederi nedir?

Merhaba, kasamı ilana koymak istiyorum ederi nedir acaba? Özellikler: -inno3d 4060ti 16 gb ekran kartı -ryzen 5 5600x -a520m anakart -16gb 3200mhz ram -1tb ssd -650w güç kaynağı Ortalama bir fiyat söylermisiniz?
  8. Y

Monitörümü internette bulamıyorum.

Hayır bunu ben de gördüm fakat bu değil. Benimki 2ms.
  9. Y

Monitörümü internette bulamıyorum.

Merhabalar,elimde turbox MT-L270CFHD modeli var. 27 inç,2 ms, 100hz. Bu monitörü internette bulamıyorum,yardımcı olur musunuz.
  10. Y

Yan monitör tavsiyesi lazım.

Selamlar. 30-32 İnç 2k monitör arıyorum. 60 hz bile olur, yan monitör yapıcam. En uygun ne önerirsiniz?
  11. Y

6k tablet önerisi

Selamlar,6k bütçem var sadece film izlemek için ekranı büyük ve kaliteli tablet arıyorum,önerileriniz nedir?
  12. Y

VALORANT YORUNUN JANTİ KELEBEĞİ TARAĞI Alınır mı??

Normal fiyatta olsaydı çok daha iyi seçenekler olabilirdi ama 2122vp iyi bir fiyat, skin de güzel bir skin, almanı tavsiye edebilirim.
  13. Y

hangisi daha iyi razer mı logitech mi

benim tercihim logitechden yana olurdu, aralarındaki fark bence aşırı değil fakat logitech biraz daha iyi.
  14. Y

6000tl monitör tavsiyesi

hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum amazon bu konularda gayet güvenilir bir site. Ölü piksel sorunu olucagını sanmam. O monitörü tavsıye ederim, şimdiden hayırlı olsun.
  15. Y

LG 27GR83Q-B monitör kullanan var mı ?

hayır benim attığım model GameBooster 27" GB-2727FF 7k bence fıyatına göre özeliikleri iyi fakat dediğiniz gibi 10k bandına 2 k monitör almak daha mantıklı olabilir,tabi bütçenize bağlı.
Geri