Egzoz fanım sanırım ömrünü doldurdu ses çıkarıyor ve arada duruyor. Kasam için 12mm RGB (ARGB değil) fan önerilerinizi bekliyorum anakartım da 4 pin fan girişi var ayrıyeten kasamda RGB için 4 pin girişli bir kontrolcü bulunmakta.
1742728254
Bilgisayar ilk açılırken uçak kalkar gibi bir ses...
Sorum belli aslında 5700x ve 4070super darboğaz yapar mı 1080p de sadece cs2 oynuyorum bana bir 5 6 ay dayanması lazım sonra 240hz 2k bir monitör alacağım eğer çok fazla darboğaz yaparsa almayacağım
Herkese iyi günler. Am4 bir sistemim var 2020 yılında topladım şuan da am5'e geçmeyi düşünmüyorum. 5700x almayı planlıyorum 4070 super ile 1920x1080p de darboğaz olur mu? Olursa çok fazla hissettirir mi sadece cs2 oynuyorum.
Youtube da testler var fakat her video farklı sonuç gösteriyor. 600w...
elimde ki işlemci ile güncelleme yapabiliyor muyum pek bilgim yok ekstra bir işlemci gerekmiyor mu daha önceki bios updatei dayım atmıştı
1740228632
Teşekkür ederim hocam 5600 almaya karar verdim birazdan sipariş geçeceğim yardımlarınız için teşekkür ederim
Anakartımın bios sürücü kısmına girdiğim de en son gelen sürüm Beta sürümü bende ondan önceki sürüm yüklü biosa girdiğim de 4401 sürümü yazıyor bios güncellememe gerek var mı linki bırakıyorum...
Merhaba herkese iyi hafta sonları sormak istediğim bir konu var bilgisayar işlerinden pek fazla anlamıyorum
Şuan ki sistem de kullandığım ana kartım ve işlemcim;
Asus Tuf Gaming B450-PLUS GAMİNG AMD AM4 DDR4 ATX Anakart
AMD Ryzen 5 3500X Altı Çekirdek 3.6 GHz İşlemci
Almak istediğim işlemci...