Hocam sanki siteme dokunmak yerine ssdece güç yetsin diye 750w ta geçip 9070 alsam yeter gibi geliyor
öyle kullanıp daha sonrasında ana kartı gddr5 yapayım bütçem yettikçe
sistem skıntı çıkarırmı
b d yi anlamadım ama tavsiyene uyacağım
Ben hikayeli oyunlar oynarım genelde rdr2 last of us gibi valo da arada bi çok fps takıntım yok akıcı olması yeterli benim için ve bütçem 40 bin civarı ay ay ekleyebilirim sadece ani harcama yapamıyorum fazla ve monitör de 144hz 1080p 24inc sevmediğim bi monitör değil ama oynar başlıklı...
R5 500 işemci
B450mk ana ana kart
Rx5700xt nitro ship+ ekran kartı
2x8 3200mghz ram
Birde 1tb ssd
yükseltme yapmayı düşünyorum bi ana kart alacam am5 mi ne oluyor bu yeni nesil için ama iki ran sloylu olmasın ram yükseştmedi de yapacağım elimde kalmasın ikitane 8gb var bende zaten
Birde...
İkinci el kontrol edebileceğim kadar iyi değilim sadece yoksa alabilirim
1791188478
Ekran kartı ikinci el almak mantıklı geliyor çok pahlılar iyi olanlar indirim de kovalayabilriim intel b 580 gibi bir ekran karto vardı onuda sıfır alabilirim
Peki hangi ana kartı almamı tavsiye ediyosun bütçem esnek ama zorlamak istemiyorum genede tavsiyenizr göre hareket edeyim birde ramlar boşa düşecek iki ram almam lazım 16gb yada 4 tane 8gb ana karta göre psu da almam şart çünkü gerçekten skıntılı bir psu ve ilerde başka birley ilave edersem...
Kasa küçük ama idare eder diye dokunmayacam ana kart da b 450mk ona da dokunmayacağım işelmci ryzen 5 500 burdan belki bi üst modelini alırım o çok iyi diyolar rx5700xt nitro ship+ sanırım ismi böyleydi ram 16 gb çift 8 gb yükseştme sebebim psu yu değiştieecem 550w sanırım 650 düzgün bir psu...