Maalesef Wraithin kendi ürünlerine karşı önyargım var sonuçta yerli üretim ve 1000tl ne kadar iyi olabilir ki? ama 1000tl ye al geç fiyatını sonuna kadar hak eder. Mevzu şu, benim ses kartım bu attığın kulaklıkla ne kadar iyi olur? denemeden bilemeyeceğim. Ses katını da belki iade ederim ya da...
vallahi söylettim billahi söylettim.
1774269544
Kulaküstü sipariş ettim. Ayrıca ses kartını iade etmek için yarına kadar sürem var. Evet Valo oynuyorum tek. Aslında her gün duş alan birisiyim ondan problem olmuyor benim açımdan. Ama yazın kullanım can sıkıcı olabiliyor terleme vs. Valo için o...
valorant oynuyorum genel olarak. Sorun şu. kulaküstü yazın terletiyor ve saç bozuyor. Kulak içi daha raht hafif ağırlık yok ama mikrofon sorunu var. Harici mikrofon almaya değer mi sırf ufak tefek oyunlar için bilmiyorum masada yer kaplayacak sonuçta.
karar veremiyorum gerçekten şaka gibi. https://wraithesports.com/products/epz-tp-35-pro-dac-amp-ses-karti?variant=49898152394945
ses kartı bu var 3800'e almıştım. İade edebilirim ama kararsızım!!!
iyi bir ses kartıyla ortalama 3-4k lık iem üstün performans sergiliyor. Terletme ve saç bozma sorunu da yok. Şu an razer bs v2 kullanıyorum umaş ped ama yazın terletiyor odanda klima yoksa. İşte mikrofon sorunu var onda da bluetoothlu saeçenekler var. Çok kararsızım.. Beni ikna et.
Kral ses kartım var bugün iade etmek için son şansım. Ses kartım var diye IEM mi alsam yoksa ses kartını iade edip bundan mı çeksem? ne tavsiye edersin?
1774257387
IEM alırsdam mikrofon derdim olacak harici alacam ikisi beraber çok iyi olabilir ama bilmiyorum işte bu kulaküstü yazın terletebilir.
Merhaba arkaadaşlar Ryzen7 7800x3D için sıvı soğutma almak istiyorum. Bu iki model arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? Hava soğutma sesli çalıştığı için düşünmüyorum.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CC5FT1LH?tag=akakceprime-21&th=1...
Dediğim gibi ben de merak ediyorum gözüme çarpan ilk detay 8+4 pin cpu beslemesi olması, ileri seviye anakartlarda bu 8+8 şeklinde bilen birine sormak lazım
1772827341
aynı işlemci aynı anakartı kullanıyorum yeni değiştirdim sistemi
Bu konuyu ben de merak ediyorum çünkü R7 7800x3d kullanıyorum. rivayete göre tek 8 pin cpu 300w destekliyor ve işlemci de max 120w çektiğine göre kağıt üstünde yetiyor diye yanıtladı chat gpt. Bence bilen arkadaşlara danış. 8+8 cpu pin girişli anakartla fps farkı olur mu diye ben de öğrenmiş olurum.