Merhaba,
Bir sosyal medya ajansında aktif olarak video prodüksiyon ve post-prodüksiyon işleri yapıyoruz. Özellikle After Effects’te kompozit işler ve Premiere Pro’da 4K video düzenleme sırasında ciddi kasma problemleri yaşamaya başladık.
Sistemin mevcut özellikleri şöyle:
Anakart: B550 AORUS...
bilgisayar bileşenleri bak diyorsun yani
1756189046
hocam gitmişken ihtiyaçları da gidermek lazım, ekran kartı kesin ihtiyacım var mesela ondan bir sorayım dedim. Çoğu arkadaş bir kaç şey sipariş verip gümrük vergisi falan ödüyor. Ondan fırsatları değerlendirmekte fayda var
hmm tadı nasıl daha önce yemiş gibisin ben daha önce onu hiç tatmadım
1756144005
arabaların hepsi türkiyedeki gibi vergilendirme olmadığı için çok daha ucuz ama getiremezsiniz diye biliyorum. Yani bir kuralı vardı giriş yapmak lazım her sene mi 2 senede bir mi ne öyle bir şey
Merhaba arkadaşlar haftaya 3 aylık Almanyaya gidiyorum. Oradan muhakkak al Türkiyede pahalı dediğiniz teknolojik ürün olarak neler var? Örneğin ses kartı ve ekran kartı geliyor aklıma. Fikirlerinize açığım.
(Telefonum 14 pro, telefon almaya düşünmüyorum)
peki hocam ödemeyi hep parolapara ile mi yapmam lazım yani parayı oraya yükleyip sitenin ödeme seçeneğini iyzico seçip oraya parolapara kartımı mı girmeliyim?
hocam parolapara indirdim şimdi bana biraz basitçe anlatır mısınız. parolaparaya alacağım ürünün parasını mı yüklüyeyim? sonra site ekranında iyzico ile ödemeyi seçip parolapara sanal kart bilgilerimi mi gireyim?