Yumuklu Sucurta isimli üyenin son içerikleri

1. Yumuklu Sucurta

After Effects ve 4K Editlerde Kasma — Sistemi Nasıl Güncelleyebilirim?

Merhaba, Bir sosyal medya ajansında aktif olarak video prodüksiyon ve post-prodüksiyon işleri yapıyoruz. Özellikle After Effects’te kompozit işler ve Premiere Pro’da 4K video düzenleme sırasında ciddi kasma problemleri yaşamaya başladık. Sistemin mevcut özellikleri şöyle: Anakart: B550 AORUS...
  2. Yumuklu Sucurta

Öneri Almanyadan ne alınabilir?

Ya ihtiyacım olan iyi bir Ses kartı ve Ekran kartı orada türkiyeyle kıyasla daha uygun olabilir mi?
  3. Yumuklu Sucurta

kullanmıyorum hocam ya
  4. Yumuklu Sucurta

bilgisayar bileşenleri bak diyorsun yani 1756189046 hocam gitmişken ihtiyaçları da gidermek lazım, ekran kartı kesin ihtiyacım var mesela ondan bir sorayım dedim. Çoğu arkadaş bir kaç şey sipariş verip gümrük vergisi falan ödüyor. Ondan fırsatları değerlendirmekte fayda var
  5. Yumuklu Sucurta

hmm tadı nasıl daha önce yemiş gibisin ben daha önce onu hiç tatmadım 1756144005 arabaların hepsi türkiyedeki gibi vergilendirme olmadığı için çok daha ucuz ama getiremezsiniz diye biliyorum. Yani bir kuralı vardı giriş yapmak lazım her sene mi 2 senede bir mi ne öyle bir şey
  6. Yumuklu Sucurta

Merhaba arkadaşlar haftaya 3 aylık Almanyaya gidiyorum. Oradan muhakkak al Türkiyede pahalı dediğiniz teknolojik ürün olarak neler var? Örneğin ses kartı ve ekran kartı geliyor aklıma. Fikirlerinize açığım. (Telefonum 14 pro, telefon almaya düşünmüyorum)
  7. Yumuklu Sucurta

❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

değiştirmeyi düşünür müsün bende 2k 240hz modeli var yeni aldım. üstüne farkını ödeyeyim?
  8. Yumuklu Sucurta

🔥İndirim Ryzen 5 7500F 5.489 TL

tüh be indirim bitmiş
  9. Yumuklu Sucurta

INTEL Core i3 13100F 2.199 TL

peki hocam ödemeyi hep parolapara ile mi yapmam lazım yani parayı oraya yükleyip sitenin ödeme seçeneğini iyzico seçip oraya parolapara kartımı mı girmeliyim?
  10. Yumuklu Sucurta

INTEL Core i3 13100F 2.199 TL

hepsini tek tek mi almalıyız yoksa aynı sepette topluca mı hocam?
  11. Yumuklu Sucurta

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

hocam parolapara indirdim şimdi bana biraz basitçe anlatır mısınız. parolaparaya alacağım ürünün parasını mı yüklüyeyim? sonra site ekranında iyzico ile ödemeyi seçip parolapara sanal kart bilgilerimi mi gireyim?
  12. Yumuklu Sucurta

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

iyzico neden var o zaman anlamadım.
  13. Yumuklu Sucurta

aynısını merak ediyorum parayı nereye atacaz iyzicoya mı parolaparaya mı anlamadım kimse de bahsetmemiş
  14. Yumuklu Sucurta

peki bunun için bakiyeyi iyzicoya mı yüklemeliyiz yoksa parolaparaya mı onu anlamadım
  15. Yumuklu Sucurta

hocam wraith'den alışveriş yaparasak toplam ne kadar geri ödeme alabiliriz? parolapara gerekli mi?
Geri