Yuncc isimli üyenin son içerikleri

1. Yuncc

Laptop Önerisi Yardım Lazım

Hocam iki model de yakın donanımlara sahip. Ben olsam ekran ve soğutma incelemelerini karşılaştırıp ona göre seçerdim. Kafede sessizlik önemliyse fan sesi testlerine de bakın; oyun laptopları yük altında sesli çalışabilir. 16 GB RAM ileride yetersiz kalabilir, yükseltilebilir olması avantaj...
  2. Yuncc

Yardım Sistemime 2k Monitör Uygun Mu?

Hocam RX 9060 XT 16 GB, 2K için gayet uygun. Hikâyeli oyunlarda güzel performans alırsınız, FPS oyunlarında da oyuna göre yüksek FPS alabilirsiniz. Ryzen 5 5600 de işinizi görür. Bence 27 inç 1440p, 144-180 Hz IPS monitör alın, pişman olmazsınız.
  3. Yuncc

5060 Ti 8gb ,9060xt 16gblı 2 Sistem Arasında Kaldım Sizce Hangisini Almalıyım

Bence burada kullanım amacına göre karar vermek daha doğru olur. Eğer ağırlıklı olarak oyun oynayacaksanız ben 9060 XT 16 GB olan sistemi tercih ederdim. 16 GB VRAM olması özellikle ileride çıkacak oyunlar için daha rahat olur ve fiyatına göre güzel bir seçenek. Ama render, video edit...
  4. Yuncc

3d Printer Tavsiyesi

Ben de yaklaşık 1000 saat baskı süresi boyunca Flashforge Adventurer 5M Pro kullandım. İlk yazıcınız olacaksa kesinlikle değerlendirebilirsiniz. Ben açıkçası makinenin nozzle sistemini çok başarılı buluyorum. Ben kullanım sırasında nozzle ile biraz fazla uğraştım, hatta bir tanesini...
Geri