yunsemresad isimli üyenin son içerikleri

1. yunsemresad

Öneri RTX 3050Ti 16gb Notebook Önerileri

Rtx 3050Ti'lı 16gb ram ve intel işlemcili laptop arıyorum. Ayrıca RTX 20 serisi içeren notebooklar neden yok bilgisi olan var mı? Bütçe: 15 - 25 bin
  2. yunsemresad

Öneri Yenilenmiş PlayStation 4 veya Xbox Controller'ı arıyorum

Başlıkta da gördüğünüz üzere Yenilenmiş PlayStation 4 veya Xbox Controller'ı arıyorum. Güvendiğiniz replika göndermeyen bir satıcı var mı
  3. yunsemresad

PS/2 Portlu Xbox 360 Controller'ını PC'ye bağlama

Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere elimde PS/2 Portlu Xbox 360 Controller'ı var. Bunu dönüştürücü ile PC'ye bağlayabilir miyim
  4. yunsemresad

Sayfadaki bazı kaynaklar, robots.txt yapılandırması tarafından engellendi

Bing'in Mobil Cihaz Uyumluluğu Test Aracı'nı kullanarak sitemi tarattığımda bu hata ile karşılaştım. Wordpress altyapılı site. Çözümünü bilen var mı?
  5. yunsemresad

Öneri Sistem İçin Ekran Kartı Ve Güç Kaynağı Önerisi

Sistem: MSI H310M PRO-VDH PLUS Soket 1151 Intel Pentium G4400 Stormax ssd 120 GB, Seagate hdd 500 GB Hikvision U1 HKED4041BAA1D0ZA1 4 GB * 2 Sistem için ekran kartı ve güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum.
  6. yunsemresad

Öneri 8. Nesil iPad için klavye önerisi

8. Nesil için klavye önerir misiniz? Bluetooth'la bağlanan klavyeler de olur.
  7. yunsemresad

Yardım Siteniz reklam göstermeye hazır değil

Siteniz reklam göstermeye uygun değil uyarısı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı
  8. yunsemresad

Öneri Bilek destekli mouse pad

Bilek destekli mouse pad önerisi yapabilecek var mı? Özellikle bu tarz mouse pad kullananlar veya kullanmış olanlar öneri yaparsa daha iyi olur.
  9. yunsemresad

Çözüldü✓ Laptop tam kapanmıyor

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Öncelikle belirteyim bende HP 15 serisi laptop var. Hangisinin işe yaradığını tam bilmediğim için size 2 öneri sunacağım. İlki Aygıt Yöneticisi > Sistem Aygıtları'ndan Intel Management Engine Interface'e sağ tık Özellikler yapın. Sağ üstte Güç Yönetimi kısmı var, oraya...
  10. yunsemresad

Çözüldü✓ Laptop tam kapanmıyor

Laptop'a yeni sistem kurdum ancak uyku moduna alırken veya bilgisayarı kapatırken sorun yaşıyorum. Laptop tam kapanmıyor. Işıkları yanıyor ve fan da çalışmaya devam ediyor. Güç seçeneklerinden de ayarları yaptım. Sizce neden olaiblir
  11. yunsemresad

Öneri hp pavilion 15-n206st Ram Ekleme

hp pavilion 15-n206st laptop'umda 4+8 12gb ram bulunuyor. 4 yerine 8 eklesem 16gb ram'i kaldırır mı laptop
  12. yunsemresad

Öneri Sessiz klavye önerisi

mekanik hisli klavyeden bile kafam şişti sağ ol önerin için
  13. yunsemresad

Öneri Sessiz klavye önerisi

Sessiz klavye arıyorum, oyun falan için değil sadece yazı yazmak için kullanacağım. Kablolu veya kablosuz fark etmez. Bütçe en fazla 200-300 TL.
  14. yunsemresad

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem !

10K üstü olacak galiba
  15. yunsemresad

Öneri Hdmi laptopu vga ekrana bağlamak

HDMI'li laptopum var ve Vga/Dvi monitörüm var. Hdmi to Vga çevirici mi almalıyım, almam gereken ürünlerden önerebilir misiniz? Fiyat fark etmez.
Geri