yunstmz isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Kiralık araçla kaza yaptım. Airbag açmadı.

Yok hocam ya adamlar gıcık sıkıştırıp duruyor. Direkt fiyat vermeden beyan imzalattılar
  2. Y

uzlaşma mümkün değil hocam adamlar 25 bin boya işçiliği 20 nim kaporta işçliği istiyor alt üstü orjinal ürünü takacak 1753956705 Üst metinleri okursanız hasarı zaten karşılayacağımı anlarsınız.
  3. Y

hocam sensöre gelmeme durumu varmış adam akıllı bilgi de alamıyorum
  4. Y

Garenta 1753889991 Eyw reisim. Cana geleceğine mala gelsin diyoruz da hep maldan gidiyor.
  5. Y

Hocam kırmızı ışık ihlali var hasarı zaten bne karşılarım. Ama airbag açmadığı için tazminat alma durumum olur mu 1753889875 Hocam kusurlu benim masrafları karşılamakta değil sorunum evet karşılamam gerekiyor zaten airbag açmadığı için dava edebilirmiyim.
  6. Y

En üst paketi aldım kasko'da. Far'ı karşılıyorlar hocam. Kırmızı ışık ihlali olduğu için bana kalıyor. Burdaki bahsetmiş olduğum konu aribag konusu açmadığı için dava etsem tazminat alır mıyım
  7. Y

Hocam aracı firmaya teslim ettim. Kendim yaptırmama'da müsade etmiyorlar. Kendi servislerinde inceliyorlar mecbur.
  8. Y

Kurumsal bir firmadan kiralamış olduğum araç ile 50-60 km/h ile trafikte başka bir araca sağ orta kapı tarafından vurdum. Ardından polis tutanağı tutuldu araç servise gittiğinde bana 95.000₺'lik bir fiyat çıkarttılar. Motor kaputu, sol far, ön tampon ve diğer önemli parçaların değişeceğini...
Geri