Yunus 1616 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

2026 Yılında RTX 3060ti Sistem Alınır mı?

güzel kardeşim adama ben mi dedim 33 bin fiyat koy diye sen ticaret nasil yapılır biliyor musun adamın her şeyden haberi bar kendisi elinden çıkarmak için satıyor sen merak etme ben kendisine de dedim tek tek satsan daha kârlı olursun diye onu geç ticaret dedigin bire aldığını üçe satmaktır...
  2. Y

yorumun için teşekkürler usta bana da öyle geliyor ben pek anlamıyorum ondan forum açtım bazıları alınır alınmaz diyor sence ticaret icin alınabilir bir sistem mi koltuk ve mikrofon11 12kya alıcısı bulunur gibi sistemi de 35e birakabilir miyim ne diyosun usta?
  3. Y

usta yorumun icin teşekkürler valla ikinci el sitelerinde baktım koltuk ve mikrofon icin ayrı ayri 6k 5kya alıcılar var sistemi 30a koparıp tum her seyi 50kya satmayı hedefliyorum sistemi komple 35bine koyucam koltuk ve mikrofon zaten nerdeyse sıfır onlarda 12ye gitse güzel bir kâr bırakır gibi...
  4. Y

yorumun için teşekkür ederim usta arkadaşım olduğu için gidip görme şansım oldu hepsinin kutusu var sıfıra yakın cizik bile yok nerdeyse garantisi yok sadece ikinci el sitelerinde mikrofon ve koltuk 11kya okutulur gibi duruyor biraz araştırma fırsatım oldu biraz detaylı bilgi verebilir misin...
  5. Y

usta yorumunun için teşekkür ederim parçaları gidip görme şansım oldu hepsinin kutusu var hepsi nerdeyse sıfıra yakın ayarında koltuk ciziksiz mikrofon keza hicbir sorunu yok kulaklık sıfıra yakın nerdeyse kullanılmamış mouse ve klavye kötü o da olsun o kadar 30bine alınmaz mi diyorsun ikinci el...
  6. Y

Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm iş yerinde çalışan arkadaşımdan bilgisayarını almayı düşünüyorum tüm sistemi 33bine bırakıcak sizce alınır mı tüm bileşenleri yazıyorum ; monitör : gamebooster 24.5 inç 165hz klavye : Logitech G TKL mouse : steelseries kulaklık: hyperx cloud 2 mikrofon ...
Geri