Yunus Bey isimli üyenin son içerikleri

1. Yunus Bey

Evime filyasyon ekipleri gelecek

Tekrar iletişime geç istersen banada 2 gün gelmemişlerdi. Ben aradım annem pozitif ağır geçiriyor evde elini kaldıramıyor mecbur yanına girip yedirdim dedim, 2 gün oldu hala gelen giden olmadı benim sesim değişti burnum tıkandı boğazım acıyor gelecek mi bir ekip yoksa gelirken tabut mu...
  2. Yunus Bey

Discord Sunucusunda Oto Mesaj Silme Botu

Aynı konudan bende müzdariptim. Eklediğim silme botlarında farkettiğim durum botu kanalı ekledikten sonraki mesajları siliyor önceki mesajları silmiyor. bende sohbet kanalını silip tekrar oluşturup beyaz bir sayfa açtım :) düzenli olarakta bota sildirebiliyorum. kullandığım botun adıda ProBot
  3. Yunus Bey

Discord mesaj silme botu sorunları

teşekkür ederim. Sohbet odasını silip tekrar oluşturarak eski mesaj sorununu komple çözdüm. Bot eklendikten sonraki mesajlarıda düzenli olarak siliyor sağolun.
  4. Yunus Bey

Discord mesaj silme botu sorunları

Merhabalar; Discord adresime mesaj silme botu ekledim. Bot aslında çalışıyor. birkere istenilen rakama 100 yazdım 38 mesaj silindi. Eski mesajları sildiremiyorum. Sebebini bilen veya anlayan birisi yazabilir mi. Probot adında bir bot ekledim, Resimlede göstereceğim.
Geri