Yunus isimli üyenin son içerikleri

1. Yunus

Windows 10'a Geçilir mi?

Linux denemediyseniz linux mint öneririm eğer linuxu sevip minti sevmezseniz diğer distrolara bakabilirsiniz ama birden fazla distroyu karşılaştırarak kendinizi bunaltmayın Uygulama desteklerine de bakmanız lazım bazı uygulama/oyunlar linuxda desteklenmeyebilir (wine ile açılabiliyo bazıları ama...
  2. Yunus

Çözüldü✓ Atk R1 Pro Max Aldım ama Üstünde R1 Yazıyor

Tüm modellerin dış kasası aynı olabilir bende de vxe r1se+ var aynı şekil r1 yazıyor İçin rahat etmediyse internette incelemesi varsa ordan kontrol et için rahat etsin
  3. Yunus

Öneri 1500 TL Mouse Önerisi

vxe r1se+ var memnunum
  4. Yunus

Wraith W60 Renk Tercihi

Bende de sana benzer tek monitör setup var beyaz klavye siyah mouse var güzel duruyor bence mousepad çözücem bi de beyaz siyah baya iyi olucak
  5. Yunus

35k Sularında Telefon Önerisi

Tüm telefon firmaları tıkandı yeni getirecek özellik kalmadı 16e/17e batarya ömrü düz serilere göre daha iyi normal kullanımda 1 günü rahat çıkartır Samsung yapay zeka konusunda iyi apple ekosistem ve optimizasyonda Nothing i beğeniyorum açık kaynak ve yenilikçi tasarımlarla ilerliyor
  6. Yunus

35k Sularında Telefon Önerisi

apple cephesinde bütçen 40k ya çıkarsa 16e var Samsungda s25fe var al 2 sini yanyana koy hangisi sana hitap ediyorsa onu al Bu 2 si dışı nothing phone 3 öneririm
  7. Yunus

Öneri Iem Kulaklık + Extra Mikrofon Kombosu Mantıksız mı Öneri Lazım

type c versiyonunda wraith de ses kartı var anakartın eskiyse ses kalitesi farkı olur Anakartının ses kartı 24bit /96khz destekliyorsa gerek yok ama 32khz falan gibi düşükse gerekli Bence wraith modeli işinizi görür mikrofonunu denersiniz beğenmezseniz ek mikrofon alırsınız
  8. Yunus

Wraith modelinin ses kartına bakmamıştım şu an baktım gayet yeterli o ürün için 7.5k veya üstü iem bakıyorsanız 4k veya üstü ses kartları fark yaratmaya başlar
  9. Yunus

Kulaklarınız küçükse ağrıtabilir ama bence iem kulaklıklar ses kalitesi ve hafiflik olarak çok iyi kulaklıklar Dahili mikrofonlu iem alıp deneyebilirsiniz bence (900tl ye wraith var) ama anakartınız eskiyse (10 yıldan eskiyse veya düşük modelse yani dahili ses kartı kötüyse) ses kartı da...
  10. Yunus

Macbook Tavsiyesi İstiyorum

Multitasking için 13 inç zayıf olabilir 15 inç m2 üstü ne bulursan kap bence Docker falan kullanıcaksan rami 24gb isteyebilirsin ama bu bütçede zor
  11. Yunus

%70-%75 Klavye Önerisi

Konfor istiyorsan akko 5075b plus bak mekanik switch ama yapısı gereği baya rahat bir klavye sesi de baya iyi bende var aktif kullanıyorum ama bütçenizi aşıyormuş Manyetik switch olarak genelde şunu öneriyorlar...
  12. Yunus

Laptopumu Kendim Açmalı Mıyım?

Sıvı metal macunu değiştirmeyecekseniz açın bakımı yapın ama soğutucu bloğu sökücekseniz kesinlikle bir bilgisayarcıya götürün bence bunlar ucuz makinalar değil anakarta temasta 20-50k masraf çıkabilir başınıza bence riski almayın
  13. Yunus

İ3 İşlemci Aldım Ho Mu Go Mu?

Aynı değeri veriyorsa sorun yaşatmaz o zaman ama 4 çekirdek az multitasking de tıkanabilir bazen
  14. Yunus

❌İndirim Bitti! Apple Mac Mini M4 24gb, 512gb Ssd 43000 Tl

Güzel cihaz alın Mba m4 16 256 versiyonu var sorunuz varsa alabilirim
  15. Yunus

İ3 İşlemci Aldım Ho Mu Go Mu?

Oyunlarda canını sıkabilir bi tık ama hayırlı olsun
Geri