Yunus isimli üyenin son içerikleri

1. Yunus

1000-1500 TL Arası Kablosuz Mouse Önerisi

atk a9 serisi veya vxe r1 serisine bakın (vxe r1 biraz daha küçük)
  2. Yunus

Openaı Gpt-6 Astra'yı Duyurdu!

Hadi tüm repoyu baştan yazdıralım
  3. Yunus

Üniversite İçin Laptop

uygulamalarda sorun yok hoca ile aynı cihazı kullanman önemli değil dediği gibi küçük değişiklikler var ancak yapay zekaya sorarak veya araştırarak aynı şeyleri hemen hemen yaparsın bence yine de mac almalısın taşınabilirlik ve güvenilirlik açısından üstü yok cihazın 1788460156 harici ssd ben...
  4. Yunus

🔥İndirim Apple Uygulamalarında 500 TL Bonus (Garanti)

mobilden alırsan olur app store üzerinden harcama için geçerli
  5. Yunus

🔥İndirim Apple Uygulamalarında 500 TL Bonus (Garanti)

ai aboneliği çekilir düzenli alıyorsan uygulamadan al onun dışı oyun falan var pek bişi yok
  6. Yunus

Oyuncu Mouse Hakkında?

vxe r1 baksana o daha kısa diye biliyorum 120.6 mm mış
  7. Yunus

Üniversite İçin Laptop

acer v15 lerde ekran da sorunlu diye biliyorum eski serisinde vardı o sorun Macbook temiz gözüküyor sıfır gibi zaten kasayı inceleyin bi cinebench atın pil sağlığına bakın alın bence iclouda falan dikkat edin tamamen sıfırlayıp alın 1788424977 Macbook dediğiniz özellikler ve güvenilirliği de...
  8. Yunus

Üniversite İçin Laptop

fiyat iyi gibi ben geçen sene sıfır 38k ya aldım şu an sıfırı 55k civarı bazı programlarda evet sorun çıkartıyor ama sanallaştırması acayip iyi sıkıntılı programlar değilse açar bölümünüzdekilere sorabilirsiniz mac kullanan varsa daha iyi yardımcı olur programlar için program listesi varsa ben...
  9. Yunus

Üniversite İçin Laptop

oyun oynamıyorsan veya ekran kartına ihtiyacın yoksa kesinlikle m4 airi alın 2. el bende aynı cihaz var 1 senedir kullanıyorum (yazılım müh 4. sınıfa geçtim) acayip memnunum şu an şehirlerarası otobüste m4 mba ile yazıyorum
  10. Yunus

🔥İndirim Philips Oneblade Yüz ve Vücut İçin Hibrit Tıraş Makinesi 1399tl

2dk şarjda bırakıp sonra devam ediyorum ben devamında şarjda bırakıyorum fullenmesi için
  11. Yunus

Hangi Linux Kullanmalıyım

Oyun için başka distro öneririm (EndeavourOS) ben günlük kullanım için önerdim Sistem iyi çalışmazsa antiX deneyebilirsin kurulumu zor olabilir 1786552702
  12. Yunus

Hangi Linux Kullanmalıyım

Olursa cachy efsane olur ama olucağını sanmıyorum (şimdi baktım 3gb ram istiyor) Mint babadır devamke
  13. Yunus

Bilgisayar Mühendisliği İçin Laptop Önerisi

Oyun geliştirmeye yönelicekseniz macbook yetersiz kalır bazı durumlarda (unity çalıştırıyorum ancak hiç ue denemedim) gpu gücü kısıtlı olduğu için bu bütçede (m4-m5 de yetersiz ancak m4 pro/max işlemcileri yeterli ancak sizin bütçenize uymuyor) Onun dışında m4 macbook air kullanıyorum sorun...
  14. Yunus

🔥İndirim Magegee Light87 87 Tuş Rgb Hot-Swap 1.399 TL

Gasket mount bir de akko 5075b almasaydım yapışırdım buna
  15. Yunus

Yardım İem Kulaklık Önerisi (Fps+Müzik)

Kefine klean çok cazip geliyor ama ses profili olarak cadenza 2 daha yakın geliyor bana o yüzden kafam karışık şu an Videolara bakıcağım şu anda stajdayım
Geri