Yunus isimli üyenin son içerikleri

1. Yunus

Atk a9 vs vxe R1 se+ hangisini almalıyım

Benimde 20cm e yakın vxe r1se+ kullanıyorum bence gayet iyi elime tam uyuyor
  2. Yunus

Ucuz (!) MacBook Neo tanıtıldı.

M2 macbook air işinizi görür bence bu bütçede Neo da magsafe yok thunderbolt yok ekran çözünürlüğü daha az o yüzden m2 air tercih ederdim
  3. Yunus

Sanmıyorum mimari aynı multithread skorlarında farklılık olur ama a18 pro 6 çekirdek 6 thread sadece m1/m2/m3 8 çekirdek m4 10 çekirdek 1772637522 pilde cyberpunk 2077 oynuyorum m4 air base modelde (8-gpu olan) 1772637721 Cihazda ne yapacaksınız
  4. Yunus

En güncel bu testi bulabildim
  5. Yunus

Bi de terminali var
  6. Yunus

a18 pro ile geliyo iphone 16 pro işlemcisi
  7. Yunus

Günlük işlerde yeter lol bile açar https://nanoreview.net/en/soc-compare/apple-m1-ipad-vs-apple-a18-pro
  8. Yunus

İşlemci bazlı olduğunu sanmıyorum ama şöyle söyleyebilirim Windowstaki 16gb ramle macteki 8gb ramden alacağınız verim hemen hemen aynı olur günlük kullanımda Sırf masraftan kaçmak için 8 koymuşlar ama bunu da es geçmemek lazım 1772636163...
  9. Yunus

32k fiyatıyla konuşucak olursam M2 macbook al geç abi Daha da ucuzlarsa 25k civarında düşünülebilir cihaz İnternette gezip takılmalık cihaz olmuş 8gb ram ile birlikte ağır işlere oyunlara hiç yönelinmez (minecraft stardew valley gibi oyunları oynarsınız yine)
  10. Yunus

🔥İndirim Anker Şarj Cihazı (45W) Usb-C ve Usb-C Kablolu (2'li Set) 800TL

Anker olduğu için alınabilir spigenden birkaç gömlek daha iyi firma Ama spigen 45w var elimde arkadaşın bahsettiği onun indirime girmesini de bekleyebilirsiniz Hatta şuna da bakılabilir...
  11. Yunus

🔥Samsung S26 Ultra Tanıtıldı🔥

Günümüz işlemcilerinde tek çekirdek performansı çok fazla şey anlatmıyor artık çoğunlukla multitasking de daha büyük cpu gücü ihtiyacımız oluyor exynos 2600 10 çekirdek olduğu için enerji tüketimi fazla oluyor 8 elite gen 5 8 çekirdek ile bu işi çözebilmiş burun farkıyla daha önde exynos 2600...
  12. Yunus

Aslında aylık faiz yüzde 3.5 4 lere yakın kredi kartı ile almakla arasında 1k fark oluyor sadece 1772048471 Git fe serisine koy abi ya da 70k dan satma pil performansı iphone 17 den kötü olucak muhtemelen Bu arada şu ortamda s26 ile iphone 17 arası s26 nın önde olduğu tek yer işlemci ve parmak...
  13. Yunus

Öğrenci mağazasındaki fiyatları okey gibi duruyor yüzde 5 iadeyle birlikte
  14. Yunus

Bence gereksiz pahalı çıktı ilk parti birkaç aya ucuzlar (S26 ve s26+ exynos 2600 ile çıkmış samsung satmak istemiyor bence bu modeli :D) https://nanoreview.net/en/soc-compare/samsung-exynos-2600-vs-qualcomm-snapdragon-8-elite-2
  15. Yunus

🔥İndirim Akko Monsgeek Fun60 Pro He Hotswap Türkçe Klavye TT Kupon ile 1740 TL

bendeki Akko Glare Magnetic Switch
Geri