Yunus isimli üyenin son içerikleri

1. Yunus

Doğum Günü Hediyesi İçin Fare Önerisi

r1se+ var küçük eller için daha uygun olduğundan almıştım memnunum
  2. Yunus

🔥İndirim Old Spice Wolfthorn Erkek Deodorant Stick 50 Ml 3 Adeti 269,77₺

Aldıktan sonra sağ üstünde fatura diye bölüm var onda fatura var
  3. Yunus

🔥İndirim Amazon Prime Day 2026 22 Haziran'da Başlıyor!

Tam bişiler alıcaktım şimdi 3 gün ekleyeceğim
  4. Yunus

🔥İndirim Ktc H27e6 27" 1ms 300hz 2k Qhd Fast Ips Gaming Monitör 10.399 TL 6-9 Taksit 🔥

Lol de alıyorsun o fps i onun dışı gereksiz ama renk gamutu ve çözünürlük olarak da baya iyi monitör
  5. Yunus

🔥İndirim Ktc H27e6 27" 1ms 300hz 2k Qhd Fast Ips Gaming Monitör 10.399 TL 6-9 Taksit 🔥

Mac e çekesim geldi type c den görüntü aktarımı varmış
  6. Yunus

Macbook Air Vs Asus Tuf A16

Oyun geliştirme için unity kullandım mac de (mba m4 16/256) tıkır tıkır çalışıyor sorun yaşatmadı ama diğer oyun motorları hakkında bilgim yok muhtemelen emulatör veya wine ile de düzgün çalışmaz
  7. Yunus

Macbook Air Vs Asus Tuf A16

Farklı sınıf cihazlar ben macbook air aldım yazılım mühendisliği okuyorum öneririm her tarafa rahatça taşınabilmesi iyi bir monitörü olması ve şarjının uzun süre gitmesi dolayısıyla tercih ettim
  8. Yunus

Monitörümün Birinde Çözünürlülük Ayarı Yok

Onu nasıl çözersiniz bilmiyorum maalesef Yapay zekalardan yardım alabilirsiniz interneti tarayıp benzer sorunların çözümlerini bulur sizin için
  9. Yunus

Monitörümün Birinde Çözünürlülük Ayarı Yok

Aslında gösterdiği tarihteki sürücüyü indirseniz cihaza para vermeden çözersiniz hatta ben bakayım sizin için https://www.nvidia.com/en-us/drivers/details/265179/
  10. Yunus

Çözüldü✓ Akko Ray68 He White %65 Alınır mı? (Klavye Önerisi Verir Misiniz)

Çok da mantıklı değil alüminyum kasa manyetik switch daha ucuz yok
  11. Yunus

25.000tl'ye %85 Pil Iphone 13 Alınır mı

%100 katılıyorum s23fe vardı elimde 3 sene önce almıştım 2 saat batarya süresi veriyordu 16e ye geçtim 6 8 saate çıktı ama şarjım biter mi düşüncesinin bünyeden kalkması o kadar büyük bir rahatlık ki markadan bağımsız bence batarya en az 6 saat gidebilmesi herhangi bir telefonda
  12. Yunus

Çözüldü✓ Akko Ray68 He White %65 Alınır mı? (Klavye Önerisi Verir Misiniz)

Güzele benziyor alüminyum kasa %68 manyetik switch klavyeler genelde 3k dan başlıyor keycapsler için ve akko olduğu için verilir bu fiyat (idefix de türk telekom kuponu var onla alınca daha ucuza geliyordu) Alternatif şu var tek aklıma gelen ama keycapsleri istediğiniz gibi değil...
Geri