Yunus isimli üyenin son içerikleri

1. Yunus

Bu 2tb Lik Dramli SSD Alınır mı

Bir kere yükleyip birdaha silmeyeceksen veya ssd ye veri aktarıp aktarıp silmeyeceksen sorun değil
  2. Yunus

Öneri 1500 Bandında Klavye Önerisi

Blackwidow v3 temizse onu al değilse mekanik hisli deneyebilirsin mediamarktta vatanda var bu klavyeden deneyebilirsin beğenmezsen eva red iyi diye biliyorum
  3. Yunus

Bu 2tb Lik Dramli SSD Alınır mı

İşletim sistemi kurmayacaksanız dram çok da önemli bir şey değil 2. Ssd olarak kullanıcaksanız 1784214330 Sürekli yapılıyorsa evet
  4. Yunus

Mekanik hisli çok iyi hissettirmiyor ama bence bu bütçedeki mekaniklerden iyidir Ses olarak sesi baya az oluyor onların...
  5. Yunus

Iem Tavsiyesi 1.5k - 2.5k Civarı

Başka öneri var mı peki bu bütçelerde sw200 nasıl Bir de apple dac aldım 3.5mm jack daha iyi olur benim için
  6. Yunus

Klean ile klean sv arası ne fark var
  7. Yunus

Mekanik mi mekanik hisli mi arıyorsunuz
  8. Yunus

Elimde kz castor var ancak filtreleri çıktı yapıştırdım ama ses kalitesi değişti eskisi gibi hissettirmiyor daha kullanılabilir ses kalitesi güzel iem arıyorum Truthear gate var aklımda
  9. Yunus

Bilgisayar Mühendisliği Laptop

Macbook 16gb ı seni korkutmasın windows a bağlı kalmak seni korkutsun dediğim gibi ama yine de bazı uygulamalar için windows kullanmak zorunda kalabilirsiniz ve yeni fiyatlarda macbook önermek pek mantıklı değil gibi...
  10. Yunus

iPhone 16e iPhone 17e iPhone 15 S25 S25 Fe Telefon Önerisi

60hz ve tek kameraya rağmen 16e 17e elemeyen adam bence 16e/17e almalıdır bütçe hangisine yetiyorsa
  11. Yunus

Bilgisayar Mühendisliği Laptop

Bazı üniversitelerde bazı derslerde sorun yaşatabilir macos Millet gpu olmadığı için macbook u sadece teneke sanıyor ama alabileceğin o bütçede %99 cihazlardan daha iyi çünkü windows denen illet yok ve cpu ları cidden çok iyi Ama sana önerim 2 sinin birleşimi...
  12. Yunus

Doğum Günü Hediyesi İçin Fare Önerisi

r1se+ var küçük eller için daha uygun olduğundan almıştım memnunum
  13. Yunus

🔥İndirim Old Spice Wolfthorn Erkek Deodorant Stick 50 Ml 3 Adeti 269,77₺

Aldıktan sonra sağ üstünde fatura diye bölüm var onda fatura var
Geri