Yunus isimli üyenin son içerikleri

1. Yunus

Çözüldü✓ 16GB RAM'den 32 GB RAM'e geçilir mi?

Piyasasını bilmiyorum maalesef
  2. Yunus

multitasking de ramden kısıtlama yemediğin için oyunlarda fps artışı yaşarsın mühendislik programları gibi programlarda da fark yaşarsın
  3. Yunus

Eğer sistem açıklamadaki gibiyse arttırır
  4. Yunus

Ram krizi bitse bile kimse eski fiyatlara çekmez ürünleri o yüzden devam bence 32gb ram deneyiminizi arttıracaksa takın kullanın
  5. Yunus

Lofree Flow Lite84 Alınır mı?

Yardımlarınız için teşekkürler lofree flow lite84 alıcağım
  6. Yunus

İnceleme Kefine Klean IEM Kulaklık

Telefona göre değişebilir kalitesi ama genelde bluetooth kulaklıklara göre daha yüksek kalitede vermesi lazım
  7. Yunus

24bit 96khz desteği varmış macbook air in gayet iyi gözüküyor
  8. Yunus

Kulaklığa 350tl vermiştim sheinden almıştım (kz castor) Macbook air var elimde o zaman ihtiyaç yok bence ses kartı iyi diye düşünmekteyim
  9. Yunus

ses kartı ne kadar fark yaratıyor hocam duydum da kullanmadım hiç iem kulaklık için
  10. Yunus

Elinize sağlık hocam Bende de kz castor var ses kalitesi olarak anker soundcore space one ile yarışan studio kalitesinde bir kulaklık baya severek kullanıyorum Oyun için test etmedim genelde müzik-ses için kullandım
  11. Yunus

Ne önerirsiniz hocam bu bütçelerde 2. ele de açığım nuphy air75 v2 buldum 4k civarına 2. el
  12. Yunus

Linux Öğrenmeye Çalısıyorum Tavsiye Verirseniz Sevinirim?

Kankam ilk olarak hangi tabanı seçmen gerekiyor ona karar ver genelde yöneleceğiniz alana karşı buna karar verilir Linux sadece bir araç linux üzerine kariyer inşası olmaz (linux geliştiricisi olucaksanız o zaman farklı bir durum söz konusu) örnek olarak bulut bilişime yönelirsiniz debian/rhel...
  13. Yunus

Uzun kalmayacağım için sıkıntı Burdan alırım muhtemelen klavye güzele benziyor fun60 pro vardı elimde yazılımda sıkıntı yaşatıyor yön tuşları olmayışı Bu klavye beni memnun eder mi sizce
  14. Yunus

Aslında almanyaya gideceğim ordan bu tarz ne alabilirim bu fiyatlara mayısda gideceğim
  15. Yunus

Öyle hocam ya Yurtdışında 90 dolar civarında gördüm genel 4k ya yakın bir fiyata denk geliyor
Geri