Terminalden çekinme hocam sudo apt install firefox gibi basit komutlar var bu komutlar için yapay zekalardan yardım alabilirsin
şöyle diyim yazılımcı olmam da biraz işin içine sürüklüyor ama terminal kullanmaya başlayınca bazı işler için o hissiyat sizi baya iyi etkileyecek
Uygulama konusunda...
Linux mint çok klasik geliyor gözüme artık. En son cachy os kullanmıştım arch dağıtımlarına bakabilirsiniz güzel dağıtımlardır.
Macos dan önce linux kullandım ve baya bir dağıtımı deneyimleme şansım oldu.
Bence linux ve çoğu dağıtımı dünyadaki en iyi işletim sistemleri olabilir. Windows yerine...
arm versiyonu gelirse vm den test edebilirim (mba m4 var elimde)
onun dışında elinize sağlık güzel duruyor tema da güzel ama her dağıtımın bir felsefesi olur genelde bu dağıtımınızın felsefesi var mı şu an
bir de tanıtım sayfasını falan ingilizce yapın globale hitap edin bence
uygulamalarda sorun yok
hoca ile aynı cihazı kullanman önemli değil dediği gibi küçük değişiklikler var ancak yapay zekaya sorarak veya araştırarak aynı şeyleri hemen hemen yaparsın
bence yine de mac almalısın taşınabilirlik ve güvenilirlik açısından üstü yok cihazın
1788460156
harici ssd ben...
acer v15 lerde ekran da sorunlu diye biliyorum eski serisinde vardı o sorun
Macbook temiz gözüküyor sıfır gibi zaten kasayı inceleyin bi cinebench atın pil sağlığına bakın alın bence iclouda falan dikkat edin tamamen sıfırlayıp alın
1788424977
Macbook dediğiniz özellikler ve güvenilirliği de...
fiyat iyi gibi ben geçen sene sıfır 38k ya aldım şu an sıfırı 55k civarı
bazı programlarda evet sorun çıkartıyor ama sanallaştırması acayip iyi sıkıntılı programlar değilse açar
bölümünüzdekilere sorabilirsiniz mac kullanan varsa daha iyi yardımcı olur programlar için program listesi varsa ben...