.YUNUS. isimli üyenin son içerikleri

1. .YUNUS.

Ddr4 PC'yi Ddr5'e Yükseltme

Hocam eğer rekabetci oyin oynuyorsan emin ol ki büyük bir degisim gormessin. Elinde ki sistem de kötü sayilmaz ama istersen o sistemi 2K da oyun oynamak icin yukseltebilirsin
  2. .YUNUS.

2009 Subaru İmpreza 1.5 (107 Bg) Vs 1998 Honda Civic 1.4 İ S (90 Bg)

Hocam ilk araban olacaksa bende ikisini de boşver. Bütçene uygun Toyata Efsane kasa Bak. En az bir sene kullan sonrasin da satar Hâyalinde ki arabayi alirsin. Araba işi gerćekten Sıkıntılı bir Pazar. Ben gecen ay ilk arabami 450 Bin TL zararina satmak zorun da kaldim. Oyuzden sana Tamir...
  3. .YUNUS.

Gta 4'ü Nereden Alabilirim

Yıllardir İtem hesap kullaniyorum Mutlaka tavsiye ederim. Güvenilir saticilar var 2..3 tane bildigim. Hep onlardan alisveris yaparim. %90 Gayette rahat oynuyorum Hikayeli oyunlari. Heleki Üzerinden yillar geçmiş oyunlari hiç kafana takmadan oynarsin. sadece Fifa da sorun yasadim bu zamana...
  4. .YUNUS.

RTX 3080 Ti Alınır mı??

Rx 7800 veya 7900 serilerine bak gayet iyi pazarlik ile temiz cihaz bulursun
  5. .YUNUS.

RTX 3080 Ti Alınır mı??

Malesef bu seri Fiyatlar bit turlu inmiyor. 16..18 K arasi fiyat çekiyorlar . Bence hakki 10k en fazla 1788278115 Bütçe nekadar ?
  6. .YUNUS.

Öneri 50cc Motor Onerisi Yardım

bence 125cc almaya bak. Ben 1 sene kadar 160cc kullandim. Alim satim da piyasasi hizli olan bir seri bul
  7. .YUNUS.

Bu Bilgisayar Alınır mı?

Hocam bütçeniz gayet iyi Bence 2.elde Çok az kullanilmiş Cihaz kovalayin Guzel pazarlik ile Çok iyi parçalar Düşüyor.
  8. .YUNUS.

2k OLED mi 4k Ips mi Almalıyım? 20 25k

O bütçelere kesinlikle oled. Ama yanma sorunu fln vardiye ben pek bulasmak istemezdim. Miniled daha iyi gibi Ama tabi bir oled gorüntüsü de vermez.
  9. .YUNUS.

4k Monitör Önerisi 18.000 Bütçe

4K çok güzel gerçektende Hikayeli oyunları çok Güzel oynuyorsun.
  10. .YUNUS.

LG Ultragear 27g550b-B G5 27" 300hz Alınır mı?

Bu serinin 1080p. 2k vede 4k olani kullandim. Tavsiye ederim. 27 inç de en az 2K olmalı Ben suanda 27inc de 4K kullaniyorum LG nin bu serisin de 1080 p de en faza 25 inç kurtarir bence ama ideali 24 inç dir asus un 249Q modeline de bakabilirsin
  11. .YUNUS.

Am5 Anakart Tavsiyesi

msı project zero kullaniyorum Çok Güzel ve gosterişli bir Anakart Sıfır kablo olayı Gorsel olarak Çok temiz bir goruntü sağliyor Tavsiye ederim.
  12. .YUNUS.

Öneri 25.000 TL 4k Monitör Önerisi

LG 4K 144 HZ modelini kullaniyorum Gayet İyi Tavsiye ederim Ama tabi bu fiyata da Mini led panel bulursan kaçırma alderim. 2.el de Sıfır muadili ürünler çok var Üstelik 4K segmentinde Bir çok seçenek de var
  13. .YUNUS.

Yaklaşık 30000 TL Bütçe Sistem Önerisi İçin Yardım

2. Elde bir çok çesitli kasa var hocam. İyi pazarlik ile guzel bir fiyata alabilirisin Ama senin bahsettigin psu o fiyat etmez 2. Elde
  14. .YUNUS.

Yaklaşık 30000 TL Bütçe Sistem Önerisi İçin Yardım

Psu enfazla 1000 TL eder. Bu konu da sana tavsiyem Kasa+psu lu ikilisini Tek al daha uyguna geliyor Kesinlikle 5600 lü sistem diz anakart da kesinlikle b550 olsun
  15. .YUNUS.

4k Oyun İçin; RTX 5080 Vs XT 9070 XT - 2k Monitör(3080 Ti)

Hocam kardesim Rx7800 xt ile 4K da yaklasik 1 sendir oynuyor. Gayet memnun 60+ FPS ile gayet akici oynuyor. Bende yaklasik 2 aydir RX 6900xt ile 4K da oynuyorum. 60+ Fps ile gayet akıci hikayeli oynlar oynuyorum tabi yazilim destegini de açıyorum Yani senin kartlar herturlu acar.
Geri