yunus45 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Gigabyte mı Erazer mi Moster mi

2 tane loq var taş gibi hiç bi sorun çıkarmadı
  2. Y

Gigabyte mı Erazer mi Moster mi

lenovo loq bak derim
  3. Y

4200 Tl Ye Kadar Wirelles Maus

Rawm leviathan v4 indirimde hemde bak derim kendimde kullanıyorum
  4. Y

Kilo Almak İçin Tavsiyeler

Kardeşim aynı durumu bende yaşadım boyum uzundu fakat kilo yoktu cici bebe filan değil olay günluk yaktığın kalorinin üstünde alırsan kilo alırsın bunun içinde kafa karıştırıcı şeyler söylerler clean bulk dirty bulk tarzında sen kalori say ve bulduğun şeyleri ye günlük yaktığın kaloriye 500...
  5. Y

2000 TL MOUSEPAD ÖNERİSİ

Merhaba 2000 TL bütçe ile mousepad almak istiyorum çok karasız kaldım aklımda Wraith Spirit Of Aim var ama sizlerin önerilerini de almak istiyorum
  6. Y

3500 TL Mouse Önerisi

teşekkür ederim hocam değerlendireceğim 1773921848 2. el ile uğraşmak istemiyorum
  7. Y

3500 TL Mouse Önerisi

malzeme kalitesi nasıl hocam gıcırdama filan var mı premium bi hissiyat arıyorum ama
  8. Y

3500 TL Mouse Önerisi

Merhaba 3500 TL ye kadar bi mouse bakıyorum ama karasız kaldım ATK A9 PRO filan baktım bir sürü marka var malzeme kalitesi iyi olsun istiyorum
  9. Y

Samsung Buds 3 Pro Pıt Pıt sesi

Buds 3 manager bulamıyorum suan guncel olarak ayarlar kısmından kulaklığa erişilebiliyo ben mi yanlış biliyorum
  10. Y

hocam baya bi araştırdım yt musicte dinlerken travis scott sıcko mode açtım 1.42 lerde patlama sesi oluyor fakat plartform değiştirdişimde olmuyor spotifyda mesela siz hangi plartformu kullanıyorsunuz
  11. Y

evet dinamik modda anc açıkken müziğin patlama yerinde anlık çıkıyor ses azaltınca olmuyor mesela
  12. Y

ekolayzerdan dinamik modunda yapıyor müsait olduğunda deneyip yazabilr misin rica etsem
  13. Y

anlık oluyor bu olay emin olamadım ne yapsam
  14. Y

uygulaması yokki bluetooht üzerinden ayarlara gidilebiliyo sadece wearabledan kaldırdılar ben mi yanlış biliyorum
  15. Y

merhaba geçenlerde bir buds 3 pro aldım eylül üretimi müzigin patlayıcı kısmında kulaklıktan pıt pıt sesi geliyor anc yi kapatınca duzeliyor anlamadım benim kulaklığımda mı böyle bir sorun var yoksa normal mi
Geri