yunus45 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

AİR FORCE 1 DE BUNLAR NORMAL MİDİR?

Nike mağazasından alındı emin misiniz 🥲
  2. Y

AİR FORCE 1 DE BUNLAR NORMAL MİDİR?

Nike mağazasından aldığım air forceda yapışkan izi ve bazı zedelenmeler var değiştireyim mi bilemedim bana mı öyle geliyo herkesinki mi öyle size sormak istedim
  3. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Yok hocam ne kusuru sizce ne yapayım cpu 70 80 90 civarı gpu 30 40 50 ara sahnelerde 70 80 1754145019 Şu an 100 130 fps civarı alıyorum normal olabilir mi sizce
  4. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Enhanced yükseltilmiş versiyon değil miydi onu mu indirmeliyim acaba
  5. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Attiğınız videoyu izledim çok teşekkür ederim ekran kartı kullanımı orada 90 üzerinde genel olarak cs2 işlemci odaklı bir oyun ona rağmen 90 üzeri videoda ben formatta attım akşam cs 2 de kullanim yüzdelerini bakıp yazacağım acaba oyunla alakalı mı anlamış oluruz
  6. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Çok teşekkür ederim deneyeceğim ara sahnelerde ekran kartı kullanımı 70 80 oluyor ve fps yükseliyor sistemde darboğaz olma şansı var mı daha yeni aldım laptopu 4050 iyi bir kart değilmi i5 12450hx ile sizce
  7. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Onuda denedim fps düşüyor
  8. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Merhaba rtx 4050 i5 12450hx gta 5 legacyde gözlemledim işlemci kullanımı ilk 100 oluyordu ekran kartı kullanımı 10 seviylerindeydi bi kaç ayar yaptım işlemci kullanımı 80 90 seviyelerine geldi ekran kartı kullanımı 40 50 60 seviyelerine geldi hala memnun değilim sizlere danışmak istedim kullanım...
  9. Y

Öneri 4000tl civarı monitör önerisi

Msi g244f e2 ye bak
  10. Y

Öneri 3000 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Hocam çok eski değil mi
  11. Y

2600 civarına kuponla düşürdüm kafamda olan bi modeldi cs 2 oynuyorum genelde nasıl sence almalımıym yada ona denk baska bi kulaklık var mıdır 1752338824 Önerdiğin kulaklık varmı hocam
  12. Y

Merhaba 3000 Tl civarında bir kulaklık arıyorum sizinde önerilerinizi almak isterim oyun için kullanacağım ama müzik performansıda tatmin edici olsun isterim kablolu kablosuz fark etmez bilindik markalar olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
  13. Y

❌İndirim Bitti! Havit - 08/07 Salı Günü -> Happy Hour İndirimleri / H2230D 299TL / MS1033 299TL / Fuxi-H7 999TL

H7 haftaya tekrar bu fiyata gelir mi geçen hafta var mıydı
  14. Y

MONİTÖR STANDI Nb yerine Vontech

Pazaramadan aldım Yok hocam nb yazıyordu
  15. Y

MONİTÖR STANDI Nb yerine Vontech

İnternet üzerinden monitör standı aldım şimdi elime ulaştü fakat North Bayou sipariş etmiştim bana gelen vontech bu nedir anlamadım.
Geri