Yunus_emre74 isimli üyenin son içerikleri

1. Yunus_emre74

Enermax max pro III 700 w alınır mı??

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yVqaAyt-ERmXI1yl5SxdGkTDxiPD_5NkSWLRWhik2xc/edit?usp=drivesdk 1777715377 İsterseniz kutu içeriği vb şeyleri de yolların size technopatta bir arkadaş vasıtasıyla buldum bende greeni sağolsun çok yardıncı oldu
  2. Yunus_emre74

Psu tier list var elimde isterseniz yollayabilirm, ayeıca greenin korumaları gayet iyi
  3. Yunus_emre74

Hocam ben Green'in 800 w modelinden aldım 3-4 ay oldu hım bir sorun yaşamadım bu fiyat bantlarındaji en iyi seçim bana göre green
  4. Yunus_emre74

1000 Tl ye kadar kol önerisi

Teşekkürler hocam, son bir sorum daha var normalde sol analog aşağıda olan modelleri kullandım hep bu attığınızı görmüştüm önceden sol analogun yukarda olması spor, yarıl oyunlarında bir saatten sonra yorar mı parmağı?
  5. Yunus_emre74

1200 e claws ın tactikal mortalı iyi midir? sizce
  6. Yunus_emre74

Pc için kol alacağım 1 bin TL'ye kadar çıkabilirim güvenilir, bildiğimiz bir kol varmıdır? Replika ps4 ps5 kollarıda dahil
  7. Yunus_emre74

Şarz kablosu önerisi

Teşekkürler hoc Teşekkürler hocam siyah olanında huawei/honor yazıyor ama tüm androidlerimi kapsıyor
  8. Yunus_emre74

Şarz kablosu önerisi

USB den typce hocam
  9. Yunus_emre74

Şarz kablosu önerisi

Infınıx 45 w adaptörü var yanına sağlam, örgülü bir şarz kablosu önerebilir mısınız?
  10. Yunus_emre74

Segotep fz6 pro indirime girermi?

Ucuz etin yahnisi yavan olur diyorsun yani kısaca
  11. Yunus_emre74

Biliyorum hocam, sadece aynı fiyat da oldukları için segotepi almak istedim yoksa burst de soğutuyor 5600 ü incelemelerde bakmıştım.
  12. Yunus_emre74

Valla hiç özel bi sebebim yok hocam, normalde burst ü alıcaktım zaten işlemcimde 5600 tdp si 260 w, çift fanlı olduğu için fiyatına göre çok iyiydi çünkü 1200 tl idi o yüzden
  13. Yunus_emre74

Fiyatını yükseltmişlert yeniden 1499 du 1700 olmuş
  14. Yunus_emre74

Geçen cuma ince hesapta segotep fz6 pro indirime girmişti 1300 dü yanılmıyorsam bu cumada indirime girebilir mi? Yani ardarda 2 kere indirime giren ürün oluyormu hiç ince hesapta ona göre burst ü sipariş edeceğim.
  15. Yunus_emre74

Rx 580 4gb / 480 alacağım neye dikkat etmeliyim?

Benim satmak gibi bir derdim yok o yüzden rahatım
Geri