Kablosuz kullanamadıgım zaman bi anlamı yok type-c nin öyle degil mi
1682503101
sonuç olarak şarjlı degil dimi yani hep kablo masanın üstünde olucak dogru mudur ?
1682504005
Kablosuz kullanamadıgım zaman bi anlamı yok type-c nin öyle degil mi
sonuç olarak şarjlı degil dimi yani hep kablo...
Merhaba bu ürünün veya buna benzer pudding keycaps li ürün arıyorum. %60 olması şart degil ama gateron red ve pudding keycaps olmasını istiyorum. bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
Merhabalar iyi forumlar.
Beyaz pc topladım ama klavye mouse ve kulaklıgımı degiştirip kablosuz ve beyaz yada siyah beyaz yapmak istiyorum. Öncelikle anakartım b550-a oldugu için bluetooth özelligi yok. eğer önereceginiz ürünlerde dongle yok ise Bunu adaptörle hallederim.
Klavye mouse için...
Hocam konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız acaba merak ettim bende sizin gibi düşünüyorum. Ama kanalı büyütmek falan ilk başta çok zaman kaybı oldugu için bi kanal mı alsam diye düşünüyodum. Hâla devam ediyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
Para kazanması açılmamış hesap alsam bütün bilgileri degiştirsem? Bi kaç ay devam edip sonrasında paea kazanmayı aktif etsem sorun olacagını sanmıyorum.
İyi forumlar.
Youtube'a edit yaparak para kazanmak istiyorum.
1000 abone ve 4000 bin saat doldurması sıfırdan bir hesap için gözüme oldukça zor geliyor.
Bunun yerine para kazanması açık hesap almak mantıklı mı ?
Dikkat edilmesi gereken durumlar neler ?
Hangi bilgileri almam gerekiyor ...