yunusBeko isimli üyenin son içerikleri

1. yunusBeko

1k Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

aşırı rekabetci takılan birisi değilim fakat kablolu kulaklığımın kablosu beni cok sinir ediyor mikrofonu iyi 1000 tl zorlasam 1100 tl bildiğiniz güzel bir kablosuz kulaklık varmı geçikmesi mikrofonu premium olsun istemiyorum iyi olsun
  2. yunusBeko

Öneri Samsungdan iPhone 8'e Geçilir mi?

iphone 8 de çok eski evet ama 6 yıllık çürümüş samsung dan iyidir iphonenin samsung gibi gittikce zayıflama durumu cok yok bide pil sağlığını kontrol edin 60 altı ise alınmaz
  3. yunusBeko

Çözüldü✓ 3070ti Takaslayayımmı 4060ti ile

koşulsuz şartsız kabul et hemen!
  4. yunusBeko

15 20k Ofis Laptop Önerisi

15-20K lık işimi görecek uzun ömürlü bir Laptop öneriniz varmı bataryası iyi ve ekranı güzel olursa iyi olur
  5. yunusBeko

2k Monitör Önerisi Lazım

tamamdır adamsın
  6. yunusBeko

2k Monitör Önerisi Lazım

vaybe bu kadar beklemiyodum peki ya görüş acısı veya canlı renkler konusunda? yani... VA panel hiç kullanmadım pek alışık değilim arasıra rekabetci oyunda giriyorum yani yalan yok işimi görürmü bu konularda
  7. yunusBeko

2k Monitör Önerisi Lazım

ben VA kısmına hiç girişmeyeyim renkler canlı değil üstüne üslük ben oyun oynuyorum yani sadece rekabetci oynamıyorum
  8. yunusBeko

2k Monitör Önerisi Lazım

yapay zeka ve arkadaşım [H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG27AQ3A+27+1+ms+2K+IPS+180+Hz+Oyuncu+Monitr']Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü[/H3] önerdi hz değeri benim için çok önemli değil de acaba hangisi daha iyi görüntü kalitesi bakımından
  9. yunusBeko

2k Monitör Önerisi Lazım

ben öyle cok fazla rekabetci oyun oynayan değilim 2k 27 inc olursa iyi olur sağlam renkli iyi bir monitör varmıdır önerebileceğiniz kalite benim için ön planda bütce 9000
  10. yunusBeko

Şuanda 2. El Rx7700xt Almak Mantıklı mı ?

tabii ki 9060 XT vram farkı var bütceyi arttırıp kesinlikle onu alın fsr 4 en verimli şekilde 9000 serisinde olacaktır herzaman
  11. yunusBeko

Oyun İçin Olmayan Laptopa Hangi Windows Kurulmalı

Modeli nedir
  12. yunusBeko

Yardım Acilen Yardımmm Edin Acilenn Hesabıma Ulaşamıyorum

eski numaraya erişemiyorsan malesef mümkün değil
  13. yunusBeko

Rx 6000 - 7000 Serisinde Fsr 4 Desteği Geliyor

RX 6000 - 7000 Serisine FSR 4 - 4.1 geliyor Haber kesinleşti Rx 6000 serisine yazılımsal olarak rx 7000 serisine ise donanımsal olarak FSR 4.1 (ve devamı) gelecek 7000 serisi Temmuz ayında Fsr 4 ile buluşacak 6000 serisi daha gec 2027 başlarında Fsr 4e kavuşacak bunun sebebi yazılımsal FSR ın...
  14. yunusBeko

Bu İki Monitör Arasından Hangisini Seçmeliyim?

asus olan model tabii ki bu sorulurmu
  15. yunusBeko

Wifi Güçlendirici Alacağım Acil Yardım

[H3...
Geri