bende normalde Ryzen 5 5500 - 5 5600 düşünüyordum fakat fiyat olarak i3 12100F baya uygun üstüne anakartları sıfırı uygun fiyata olunca almak iyi fikir diye düşündüm B450 A520 gibi anakartların sıfırı yok. bi foruma sorayım dedim
[H3 id='XFX+Radeon+RX+6700+Speedster+SWFT+309+10GB']XFX Radeon RX 6700 Speedster SWFT 309 10GB[/H3]
Uygun bir fiyata buldum kullanan veya iyi bilen varsa performansını tarif edebilirmisiniz çok az bilindiği için güncel bir video test videosunu bulamadım.
İşlemci i3 13100F
8x2 DDR4 3200 Mhz...
bence eğer esnetik sorunlara pek takmıyorsanız kule tipi alın önerdiğim model
1771691438
[H3 id='DRAGOS+DIGITAL+Is+Gstergeli+4+Is+Borulu+3000RPM+220W+Intel++AMD+Siyah+Kule+Tipi+CPU+Soutucu']DRAGOS DIGITAL Isı Göstergeli 4 Isı Borulu 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu[/H3]
genellikle karışık oynuyorum indie tek oyunuculu hikaye rekabetci vs
1771687675
tavsiyeniz için teşekkürler i3 rakibi tam değildir belki evet ama performansları aşırı benzer özellikle hikayeli oyunlarda oyuzden dedim
Normalde herkes Artık amd işlemci alıyor bende öyle düşünüyordum ve bu Fikri destekliyordum taki. 5 3600 - 5 5600 rakibi olan i3 12100F fiyatlarının 2. el de aşırı ucuz olduğunu görünce i3 12100F e biraz şans verebilirmiyim? anakartlarıda sıfır bulunabiliniyor. ram krizinden dolayı herkes DDR4 e...
benim IPS panelli monitörde de böyle hafif beyazlıklar çıkıyor kenarlarda fakat bu biraz fazla olmuş turuncu olmaması gerekiyor diye biliyorum eğer garanti devam ediyorsa bi garanti servise baktırın derim
bende claws mouse almıştım driver desteği var dediler fakat cok uzun süre araştırdım yok bulamadım Claws ın resmi sitesinde hiçbir driver yok marka düpedüz yalan dolan iade ettim iade etmenizi öneriyorum cünkü driver olmadan tam performans çalışamaz uzun ömürlü olmaz
laptop ile kasa arasında ciddi fark var bende ilk başlarda laptop dan başladım 1 - 1.5 sene sonra performansı ölüyor kasalarda böyle bir şey yok
uzun süre kullanırsınız performans artışıda büyük oranda olur
bana kalırsa lenovo laptoplardan uzak durun benimde bir tane vardı i5 10210U - 16 gb Ram - 1 1.5 sene sonra nvme işlemci batarya vs. ısınamaya başladı performansıda düştü termal macun falan kurtarmıyor direk parça ömürleri kısa HP Casper Huawei gibi markaları tercih edebilirsiniz