iGPU var ise onu deneyin amd ekran kartları özellikle 5000 6000 serisi ram konusunda aşırı titiz bende katılıyorum ekran kartı sorun olabilir bende bu durumu cok yaşadım. son çare olarak ekran kartınızı kalıcı değiştirebilirsiniz bu amd kartlar ram markasına vs pek bakmıyor her türlü hata veriyor
bu sorunu bende yaşıyordum ramler fazla overclock (XMP dahil) edildiyse olabiliyor anakartın ve işlemcinin desteklediği mhz hızlarına bakın ona göre ayarlayın zaten öyle ise ramlari çıkarıp altını peçete havlu ile nazikcene temizleyip takın derim
Ekran kartım rx 6700 non xt wattman hataları yedim amd den çektim baya bi rx 6700 i satıp rtx 5050 alabilirim gainward
sizce yapmalımıyım 1080p oynuyorum
Güç Tüketimi benim için önemli değil
tak çalıştır kafasındayım
H610M Gigabyte Anakart alacağım İntel İse (DDR4)
B450M AsRock Anakart alacağım AMD ise
i3 12100F-R5 3600 arasında kaldım
Oyun testlerinde NERDEYSE AYNILAR
İleriye Dönük olsun istiyor İlerde İşlemci Yükseltsin Her oyun 1080p açsın 2 3 yıl yeterli onun için
biraz daha ekle şunu al gibi tavsiye...
Günlerdir Sahibindende Ekran kartı bakıyorum Bi türlü adam gibi alamadım emin olamıyorum tam acaba şunu alsam kazıklanırmıyım bu beni kaç yıl tutar falan filan
AAA 1080p 60Fbs versin yeter kafasındayım bide Uzun Ömür Olmasını istiyorum
bulabildiklerim bu
rtx 2060-Rx5700XT-Rx6600
5700XT-2060 aynı...
2060 Super mi Rx 6600 mü?
Güncel Oyun Teslerinde Aynı performans veriyorlar nerdeyse
Dlss - AFMF kapalı hali
hangisini almalıyım ayni fiyata buldum
1440p düşünmüyorum 1080p Ultra açsın yeter
bütce 8000+
Rx 5700 XT yerine 2060 alabilirim!
RDNA 1 olduğu için peki iyi olmaya bilir ama güncel testlerde iyi sonuç veriyor fakat elimde olmadığı için sürücü stabilitesi sıcaklık vs. tam net söyleyemiyorum
Fiyatları oldukça uygun performansına göre eğer sizde var ise yada kullanmış iseniz önerinizi...