Adres başlığı o devamında yazıyor iş yerine gelecek aynı zamanda montör ile bir aldım bana sadece kasa 25k ya geldi taksit ile aldım bütçem yok ne yapayım...
Selamlar itopya bilgisayardan sistem sipariş verdim ürün hazırlanma aşamasında ürün bilgisinden kontrol ettiğim zaman fiyat farkı oluyor ekran kartı örneğin...
Selamlar bu iki sistemden hangisi alinir bir kaç özellestirme yaptim ben nedense asus markayi daha çok seviyorum gigabayte iyi midir
Alacağım monitör ...
Selamlar bu iki sistemden hangisi alınır bir kaç özelleştirme yaptım ben nedense asus markayı daha çok seviyorum gıgabayte iyi midir
İlk sistem toplam...
Hocam tamam sadece kasa için 35K çıkabilirim nvidia olan bir sistem var mı birde ben asus bios ekranını şok daha rahat ve kolay geliyor bu tarz bir sistem...
Şuan aynı bütçede bir kişi için sistem araştırıyorum. Tebilon'da işlemci soğutucusu olmayan şu sistem var. Parasına değecek. Nvidia kartlar işin içine...
Selamlar bir kaç gündür sürekli konu açıyorum desteğinize ihtiyacım var 35K bütçem var 5K kadar monitör alacağım 30K ya amd işlemcili ve nvidia ekran kartlı...
Hocam amd ekran kartı istemiyorum zaten bu sistem beni 1 sene götürsün yeter daha sonra satıp daha iyisini alırım hem o zaman monitöre v ekipmanda almam...