YunusErbaş40 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım Bluetooht teyp önerisi yapabilecek olan var mı

Merhaba Bluetooth özelliği olan ucuz ve kullanışlı bir teyp arıyorum iki adet hoparlör çalıştıracak bütce max 1k öneride bulunan olursa sevinirim iyi akşamlar
  2. Y

Yardım Low Profil Blue Switch Arıyorum

Merhaba Redragon Horus K618 Düşük profil mekanik klavye aldım Red Switch olduğu için sessiz çalışıyor Blue Switch önerebilecek var mı
  3. Y

Yardım Redragon Horus K618 Klavye Alınır mı? 1699tl

Yeni gördüm zahmetin için çok teşekkür ederim klavyem geldi k618 aldım çok hoşuma gitti ama red switch baya sessiz ona uygun blue switch arıyorum
  4. Y

Bende indirimden aldım bakalım gelince bakıcam duruma göre iade edicem
  5. Y

o kadar hassas diyosun yani ben küçük boyutlu sevmiyorum işte normalde Aula F75 alma fırsatı geçti elime ucuzken küçük diye onu bile almadım gözüme hoş gelmiyor
  6. Y

öncelikle yardımcı olmak istediğin için teşekküer ederim aradığım klavye mekanik fiyat performans beni üzmeyecek 2 3 belki 5 sene kullanabileceğim %100 boyutunda bir klavye. profili kullanışlı olması gerek ilk defa klavye alacağım ve konuda bilgim sıfır şuan kullandığım a4 tech fk10 klavyeden...
  7. Y

Redragon Horus K618 Wireless RGB Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye İnceHesapta 1699tl sizce alınır mı?
  8. Y

Ekran kartımı psu kablosuna bağlamak için yardım

Tamam 6+2 6+2 olacak şekilde 1735031286
  9. Y

Yardım Sistemim Ne Kadar Eder?

Teşekkür ederim sağolasın
  10. Y

Ama ekran kartın yeni bir girişe sahipse farklı bir kablosu var evet ekran kartının giriş kısmını paylaşır mıskn
  11. Y

Tek tek uzun bir süreç ortalama bir fiyata vereyim diyorum
  12. Y

Ekran kartının olduğu yeri atar mısın 1735030604 Aynen
  13. Y

Kutu üzerinde şeması olması lazım baktın mı
  14. Y

Arkadaşlar eski sistemi ihtiyacımdan dolayı satmak istiyorum sadece kasa olarak. içeriği şu şekilde İşlemci:Ryzen 5 2600Kutulu Garanti yok Anakart:Gıgabyte B450H2 Kutulu Garanti Yk Ekran Kart: Sapphire Rx580 4GB Kutu gf yok Ram:T-Force 16gb 3000Mhz kutulu Ssf: Samsung 870 Evo 500gb Kutulu...
  15. Y

Yardım KINGSTON SNV3S/1000G 6000/4000MB/s 1TB Nasıl

Arkadaşlar bu ssdyi (2172₺)aldım ama forumda bir kaç eski konu kafamı karıştırdı Dram ve Boot gibi konulara hakim değilim oyun ve normal kullanım için iş görür mü yardım için teşekkürler https://www.idefix.com/kingston-snv3s1000g-60004000mbs-1tb-2280-nvme-ssd-p-3618934?vendorId=5446
Geri