Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar anakartım gigabyte B450M S2H eskiden bişeyler yaparak yine aktif ediyodum secure boot’u şuan ne yapsam hiç bir şekilde aktif olmuyor youtube’da araştırdım adamlar denklem kurmuşlar custom’ı standart yap sonra kullanıcı modu falan açılıyor hiçbir şekilde...
aynen dostum bendede o sorun var nişangah ve sol altta silah göstergesi falan titriyor hareket edince
dediğin gibi büyük bir özelik benim çok işime yaradı şahsen. Alan wake te 100 gormene şaşırdım 3060 la bende heralde bi 75-80 görürüm çünkü optimizasyonundan dolayı oyun fazla oynanmadı...
haklısın evet tesekkur ederim reis sagolasin…🤗
birde dlss frame generationu the witcherda denedim onda hic bir problem gormedim aksine fps tavan yapti ultra ayarlarda 60-70 alirken 150 lere cikardi aklinizda bulunsun faydasi baya var
valla oyunda fps hic sabit kalmiyor bir yerde 50 aldigim oluyor 60 oluyor bu modla 100 fpsnin altina dusmuyor acik alanda 144 fps aliyorum cok guzel bi ozellik ama dedigin gibi tam oturmadi
arkadaslar sa biliyorum mod yeni cikti problemler olabilir belki bi cozumu vardir diye konuyu açtım
rtx 2060 asus dual 6gb erkan karti var
yuksek-orta ayarlarda oynuyorum fps gayet iyi ama sinematige gecince bazi yerlerde donuyor gpu cokmesi yasandi hatasi aliyorum oyunu yeniden baslattigimda...
LOL OYNARKEN BÖYLE Bİ SORUN YOK AMA VALORANT VEYA FARKLI BİR OYUNA GİRİNCE PC KAPANIYOR EKRAN GİDİYOR FANLAR ÇOK HIZLI DÖNMEYE BAŞLIYOR
RESET ATINCA GEÇİYOR SONRA TEKRAR OYUNA GİRİNCE OLUYOR BİLEN VARSA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER :)
SİSTEM:
EKRAN KARTI:ZOTAC RTX 3060 8GB
RAM:KİNGSTON...
ARKADAŞLAR SA
BAYADIR BU SORUNU YAŞIYORUM RAMLERDE SIKINTI YOK MONİTÖR DEĞİŞTİRDİM MONİTÖRDE DE SIKINTI YOK DP KABLODA DA YOK
OYUNLARDA OLMUYOR SADECE YOUTUBE VİDEO İZLERKEN KARE DİKDÖRTGEN ŞEKLİNDE SİYAHLIK GİDİP GELİYO LEKE GİBİ
TARAYICI CHROME KULLANIYORUM
GÖRÜNTÜ KOYAMIYORUM ŞUAN OLMADI...
arkadaşlar arada bir monitörümün ekranı gidip geliyor bir 5 saniyeliğine kapanıp açılıyor kablolarda bir sıkıntı yok güç kablosu sağlam bir şeklide takılı dp kablo aldım belki ondandır diye ama yine arada oluyor. Siyah ekran olup geldiğinde fareyi oynatıyorum gidiyor yeniden başlatınca düzeliyor...
arkadaslar oncelikle selamlar yeni monitor aldim baslikta yazandan bunun ayarlarinda yanit verme zamani diye bisey var bana standartta geldi standarttami gelismistemi ultra hizlidami kalsin hangisini almaliyim ve bu ne ise yarar hic ghosting yok monitorde birde valorantta etraf bulaniklasiyor...
arkadaslar oncelikle selamlar yeni monitor aldim baslikta yazandan bunun ayarlarinda yanit verme zamani diye bisey var bana standartta geldi standarttami gelismistemi ultra hizlidami kalsin hangisini almaliyim ve bu ne ise yarar hic ghosting yok monitorde birde valorantta etraf bulaniklasiyor...
ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER 100MBS DOWNLOAD 8 UPLOAD LI BİR İNTERNETE GEÇİŞ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALTYAPIM EN FAZLA BUNU DESTEKLİYOR SİZCE TWİTCHDE RAHAT YAYIN AÇABİLİRİMİYİM 8 UPLOAD LA 5000 BİTRATE VERSEM NASIL OLUR :))
valla biraz arastirdim herkes s2H den yana bende suan zaten s2H var asusa gecsemmi diye bi dusunuyodum ama suan s2H ın daha iyi oldugunu dusunuyorum sagol reis cevabin icin 😅
1671484677
birde bilgin varsa bu anakarta ryzen 5 5600x takilirmi suan 3600 takili rtx 2060 la birlikte 🙂