Yurikov isimli üyenin son içerikleri

1. Yurikov

🔥İndirim STATE OF DECAY 2 70TL

İlk oyunu yıllar önce oynamıştım. Baya hoşuma gitmişti. Fiyat iyi 2.yi de çektim teşekkürler konu için.
  2. Yurikov

❌İndirim Bitti! TürkTelekom 200 TL A101 Hediye Çeki

Sadece tütün ürünlerinde geçmediği yazıyodu. Her hangi bir alt sınır yazmıyodu kodu alırken.
  3. Yurikov

❌İndirim Bitti! TürkTelekom 200 TL A101 Hediye Çeki

Teşekkürler hocam aldım. İyi oldu valla.
  4. Yurikov

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Fazladan kodu olan varsa ben de özelden alabilirim.
  5. Yurikov

Aula 1+1 hoparlör 399 TL

300ken ben de almıştım. Ben baya bi memnunum. Bu fiyata daha iyi performanslısı varsa onu alın tabi de zor biraz indirim beklemek gerekiyor.
  6. Yurikov

❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

Bunun tasarımı çok daha güzelmiş ya.
  7. Yurikov

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

ben onu yazalı baya oluyo. Forumda yeniden mesaj gibi gözükmüş çünkü sürekli aktif oluyor bu tıkla kazan.
  8. Yurikov

Lego City Go Kartlar 6 Ayın En Dibinde

Normalde Lego City serisi pek almıyorun basic geliyor ama iki figürlü gokarta bu fiyata dayanamadım aldım 😃
  9. Yurikov

Lego City Go Kartlar 6 Ayın En Dibinde

Baya iyi fiyat bu arada almayı düşünen varsa kaçırmasın.
  10. Yurikov

❌İndirim Bitti! Yeni LEGO Speed Champions Setleri, 1154 TL, Amazon

Senenin başındayız daha ya. Daha çok indirime girerler bence hocam. Ben şahsen indirimleri bekleyip alacağım.
  11. Yurikov

Ben de çok beğendim ya. Lego ferrarriye ayrı bi özeniyo sanki. Bu sene sadece ferrarriyle geleceğe dönüşü alıp kapatıcam seneyi. Diğerleri pek açmadı
  12. Yurikov

Yeni çıkan setler için fiyat kötü değilmiş yine de ya erkenden almak isteyen değerlendirebilirdi. Bu sene az stok bulunacak ürün bence geleceğe dönüş aracı olacak. 2025te hızlı ve öfkeliden Sukinin aracıydı çok az stok getirip kara borsacılar hemen bitiriyordu stoğu. Sonra hep 3000 - 4000 tl...
  13. Yurikov

❌İndirim Bitti! Lego Starwars-Muhteşem Yıldız Gemileri Kitap+Figür 135TL

Şu an 157 lira, 6 stok gelmiş tekrar.
  14. Yurikov

🔥İndirim Pazarama 500TL Hediye Çeki 350TL

Bi almayı düşündüm ilerisi için ama hem ürün iptalinde geri vermiyolarmış çeki hem de indirimli ürünlerle geçerli değilmiş. E ne anladım bu işten. Uygulamayı da sildim bi ton alışveriş uygulaması oldu zaten.
  15. Yurikov

🔥İndirim Pazarama 500TL Hediye Çeki 350TL

Yorumlara baktım da hiç alınacak bir şey değilmiş ya. Zaten çoğu ürün diğer yerlerden pahalı.
Geri