anladım ama problem sorunum ne olduğunu bilmeme orda başlıyor zaten birisi diyor xmp kapatk frekanstan olabilir (bu arada sıcaklıkla alakalı değil kontrol ettim) birisi diyor bu bir yazılım hatası olabilir problemin ne olduğunu anlayamadım wattman mi yoksa bu WHEA-Logger 18 mi yoksa başka birşeymi
Bilgisayarım kendini nedense yeniden başlatıyor sorunun ramlerimle alakalı oldugunu düsünmüyorum bilgisayarımı kendim topladım acaba toplarken birşeyemi zarar verdim düşüncesi var şuan aklımda biri yardımcı olursa böyle bir hata aldığımı farkettim bunlan alaklı olabilirmi biraz internette redit...
şuan foto çekemedim ama https://store.donanimhaber.com/cb/90/13/cb90134da9fb568d2d1f083dfb57b9e7.jpeg bu linkten bakın 80mm slotunda bir vida var onu çıkaramıyoruz
1608466862
bende öyle yapmayı düşünüyorum ama bir arkadaş kalıcı hasar bırakırsın o şekilde yazmış
öy
le değil evet 80mm m2 amam 80mm sloutunda vida takılı gelmiş takamıyorum işte oraya ve vidayıda hiçbir şekilde sökemiyorum evde saatcilerin iphone tamir edenlerin kullandığı küçücük set var onlada açamadım ya
Gigabyte b450m s2h anakartina sahibim ama m2 yuvasinda vida var ve cikmiyo cok sabitlemisler hicbirsekilde cikaramiyorum ne yapmam lazim havada egik duruyo m2 bantlasam falan olurmu