yuşaaa isimli üyenin son içerikleri

1. Y

İkinci el ekran kartı önerisi (22.000)

hocam taksit zaten anakarta yapıcam ekran kartına da yap ona yap buna yap kendimi zorlamak istemiyorum pny 5060ti 16gb 21.500 e anlaşabiliyorum adamla 2 aylık cihaz garantili faturalı ileride satıp yükseltebilmek için de güzel siz ne düşünüyorsunuz
  2. Y

hocam fsr 4 falan kullanmıyacağıma önemli olan benim için saf güç siz ne diyorsunuz amd olmasından kaynaklı mavi ekran fln çok önyargılıyım biraz fikir istiyorum acaba sorun yaşar mıyım ?
  3. Y

7800x3d düşünüyorum yanına 5060ti olmaz gibi sanki bu modeller daha uyumlu değil mi isteğim ultra yüksek fpsler versin fps oyunlarında
  4. Y

Bütçem maksimum 22K-23K zorlayarak. RX 7900 GRE'ya da 7800 XT düşünüyorum sizce alınır mı? Alınırsa hangi markaları tercih etmeliyim önerilerinize açığım. NVIDIA çok pahalı maalesef.
  5. Y

Am5 Anakart önerisi 7k

rx7900gre ekran kartı seçtim işlemci ryzen 7 7800x3d seçtim sıvı soğutmam var msi mag coreliquid 16gb ddr5 ram alıcam 4 ram slotu istiyorum vrm kapasitesi iyi olsun soğutma bloğu olsun f/p istiyorum maks 7k bütçem var şunu buldum bu nasıl? Colorful Battle-Ax B650M-PLUS V14 Ddr5 7600MHZ Matx...
  6. Y

0.1 ms klavye önerisi acil yardım

merhaba arkadaslar butcem kısıtlı ve klavyede aradıgım ozellıkler 0.1 ms , 8k hz , rapid trigger olursa (kablosuz baglantı , rapid tap ve manyetık swıtch) aşağıdaki klavyelere bakıyorum ama gercekten acıklamadaki ozellıklerı verıp veremedıgı konusunda suphelıyım. Doğrudan kullanıcı veya...
  7. Y

Yeni kasa aldım ama fanları bir türlü çalıştıramadım

Asus a21 plus kasasına geçtim anakartım b450mk 2 birde sıvı soğutma var cha fan ve cpu fan kısımlarına bağlamıştım sıvıyı öyle kullanıyordum eski kasada fanlar nereden güç alıyordu bilmiyorum gameboosterin bir kasası ama bu kasaya geçtim fanları çalıştıramadım kasadaki yardım edin
Geri