Evet oldukça iyi bir macundur. sanırım uygulamada bir hata var. Çok klişe olacak ama soğutucu üzerindeki jelatini kaldırdınız mı? Bazen fark edilmiyor...
Brownberry bende şiddetle öneriyorum. İşletmemizde kullanıyoruz oldukça kaliteli ve uygun fiyatlı. Biz çekirdek olarak alıyoruz fakat siteden istediğiniz...
Burada tek fanlı kule tipi soğutucu ile ortalama 65-70 derece almış. Kullanım yüzdesi ise ortalama %70.
Kullanım normal fakat sıcaklık anormal hocam, termal...
2 yıldan beri kullanıyorum hocam daha sorun yaşatmadı ama hocam cidden fan takmak istiyorum 😀 ne tür bir fan takılır yazın lütfen.
1726730419
16.5 santim...
Gerçekten anormal bir fiyat. Umarım siparişleriniz elinize ulaşır şimdiden afiyet olsun. Kahve sektöründe olan birisi olarak önermem ve sevmem ama bu...
Bu şekilde açıldığında monitörden Amd Freesyn Premium'u kapattım ve düzeldi. 2-3 gün önce açmıştım sanırım sorun oymuş. Umarım tekrarlanmaz ve böyle bir...
Hocam kule olsun işte. Kule tipi soğutucular her açıdan sıvı soğutmalardan daha avantajlı.
Bütçeni bilmiyorum ama arkadaşın attığı Peerless Assain buz gibi...
Arkadaşlar son 2-3 gündür bilgisayar açılırken bu şekilde açılıyor, genelde yarı yarıya ihtimalle ya bu şekilde ya da normal açılıyor.
Sistem kapanırken...