öyle bi dosya yok ama instagram hesabıma girmişler paylaşım yapılmış btc ile alakalı yardım edebilecek var mı acaba acil gibi duruyor biraz
1697887433
ATTENTION!
Don't worry, you can return all your files!
All your files like pictures, databases, documents and other important are encrypted with...
pc de bulunan bütün dosyalarım bir anda ıtrz doyasına dönüştü ve şuan ne pdf ne video ne fotoğraf hiç bir dosyayı açamıyorum microsofttan video playler de açılmıyor yada resim açmak için kullandığımız uygulama da aynı çözümü nedir acaba
ge force experiencede driver nasıl güncelleniyor sadece game readyler falan var
1673534976
birde şimdi denedim Geforce Experience bir ekran kartrını tanımlamadığı için indirilmiyor
asus tuf a15 kullanıyorum ekran kartı driverleri hatalı kurulduğu için ddu ile tamamen kaldırıp tekrar yüklemiştim sonra sadece driver uptade kullanarak kartı tekrar pcye gösterebilmiştim şimdi tekrar gitti ve bu sefer driver uptade de güncelleme veya hata gözükmüyor aygıt yöneticisinde veya...
Asus tuf a15 ayarında bi pc bakıyorum ama performans konusunda biraz şüpheliyim ryzen 5 4600 ve rtx 3050 nasıl bi performans verir yada rtx 3050'nin 4 gb vrama sahip olması oyunları ne kadar etkiler. O bandolarda olan laptop önerilerinede açığım max 18k bütçem var