65k bütçem var cok üstüne cıkamam maalesef 9070xt 7500x3d li bir sistem buldum fakat kasası hoşuma gitmedi ve içinde sıvı soğutma da yok onun yerine 9060xt 7800x3d li sıvı soğutmalı kasası gayet hoş bir sistem toplayabiliyorum fakat aklımda 5060ti 16gb lı bir sistem de var inanın karar veremedim...
Bütcemi 3000tl civarına kadar çıkarabilirim
Rekabetçi oyunlar oynuyorum
Uzun süredir hyperx cloud2 kullanıyordum artık eskidi fiyat performans bir kulaklık önerebilir misiniz kulak içi kualklıklara da razıyım
Ekran kartı:Gigabyte RTX 5060 TI Windforce 16G
İşlemci:Intel i7-14700K
bunlara uygun anakart arıyorum sistem toplamaya çalışıyorum daha uygun bir hazır sisteme de okeyim bütçem 50k
arkadaşlar razerin ve steel seriesin meşhur mousepadlarını kullandım bileğim tamamen mousepade sürttüğü için cok cobuk kirleniyor bir süre sonra isse o kısımlar işlevini yitiriyor bütçem 1.5k klassegear almayı düşünüyorum benim için görüntüsü önemli değil fiyat performans olmasıni istiyorum...
HP victus 16 4050 modelini kullanıyorum gayet memnunum HP victus 15 in de 4050 modeli var fakat onların ekran kartı wattlari düşük laptop alırken de aynı ekran kartı yazsa da bazıları düşük performans verebiliyor onlara dikkat etmeni öneririm benim kullandığım HP victus 16 nin 4050si 120w...
apex nedir bilmiyorum ama AJAZZ AJ159 pro sunun 8h hzye sahip olduğunu söylemişler fakat burada 8k hz yazıyor pro yazmıyor güvenemedim
1733758927
ajaaz 179 apexmiş dediğin mouse sanırım bu iki mouse arasında cok fark var mı
AJAZZ AJ159 1049 tl yazıyor temu da ve ben temudan bir kere bile alışveriş yapmadım yeni haberim oluyor bu siteden mouse ihtiyacım vardı burdan alışveriş yapayım mı ve mouse ne kadar kaliteli bilen varsa yardımcı olabilir mi stokları tükeniyormuş
Teşekkür ederim bı bakarım ama razer fiyatı genelde 4000 TL fakat şuanda sanırım indirime girmiş 3000tl olduğu için biraz ona doğru aklım gitmiyor değil fakat aradaki farka değecekse kesinlikle 3000 TL vermeye raziyim
1733595702
Teşekkür ederim 1600e bulsaydim düşünmezdim fakat şuan razer...
Arkadaşlar Rampage Zenith Pro 2300 fiyat bandında Razer Deathhadder V3 Pro ise 3000 fiyat bandında ikisinin karşılaştırmasını yapmaya çalıştım fakat pek bir bilgim yok mouse konularında. Arada 700 tl gibi bir fark var bir arkadaşımda bu mouseların birbirine cok yakın mouselar olduğunu söyledi...