yusfozhn isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Gaming kablosuz mouse önerisi

Abilerim ablalarım kablosuz gaming mouse alacağım da Razer aşırı pahalı geldi yerine VGN marka almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz iyi mi. Alırsam da aşağıdaki linklerden hangisini almalıyım? 4k dongle ayrı alınıyor almak gerekli mi fikirlerinizi almak istiyorum...
  2. Y

Tüketici Hakem Heyeti Kararı Sonrası Ne Yapmalı?

Tüketici hakem heyeti ayakkabımın değişimini onayladı ama süreci nasıl ilerleteceğimi bilmiyorum. Garantiye gönderdiğim yanı açılmış ayakkabıyı firma bi şeyi yok diye geri gönderdi. Hakem heyetine başvurdum. Bugün sonucu geldi ayakkabıyı gönderip yenisini alın diye. Firmaya ayakkabıyı nasıl ya...
  3. Y

CS2 İçin Monitör Seçimi: Gamepower 200Hz VA Panel

Çok teşekkür ederim hocam 1735558447 Çok sağ olun hocam
  4. Y

Peki 180hz yeterli midir yoksa 180hz e 5500 vermek yerine 7500 civarı 240 hz almak mantıklı mıdır
  5. Y

İps mi va panel mi peki.
  6. Y

Hocam peki nasıl bi monitör almam gerekiyor 1735552017 Beyaz setup kullanmayı düşünüyorum ama beyaz monitörlerde bulduğum en uygun bu olduğu için atmıştım. Sizin attığınız tam bütçe sınırımda ve çok iyi duruyor. Acaba bu bantta beyaz bulabilir miyim
  7. Y

merhabalar. 4060Tı lı sistem almayı düşünüyorum ve ağırlıklı olarak oynayacağım oyun cs2. Gamepower 200hz 0.5 va panel beyaz monitör almayı düşünüyorum. Anlayan abiler yardımcı olabilir mi bana monitör konusunda. 200hz yeterli mi va panel iyi mi bu tarz...
Geri